Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


elokuu 2010
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hei    
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


Sedällä on isot tissit!

Vuosia sitten vanhempieni kotipaikkakunnalla, kun liikuin isäni kanssa esimerkiksi ruokakaupassa, törmäsimme usein erääseen paikalliseen kehitysvammaiseen naiseen. Nainen hihkaisi isälleni lukuisia kertoja kuta kuinkin saman lauseen: “Hei Seppo! Onko tuo sinun poika?” Minä kiristelin hampaitani, mutta isää nauratti joka kerta (ja isä muistaa nauraa asialle vieläkin).

Joitakin kuukausia sitten olin paikallisessa Valintatalossamme ostoksilla. Ylläni oli farkut, melko ihonmyötäinen urheilutakki ja lippalakki. Takanani kassajonossa seissyt rouva sanoi lapsenlapselleen: “Laita ne ostokset siihen hihnalle pojan ostosten perään”. Vaati melko paljon itsehillintää olla tokaisematta rouvalle, että joskus käynti optikolla riittää ja että “poika” on itse asiassa yli kolmikymppinen yhden lapsen äiti.

Joulun alla olin kotipaikkakunnallani kaupassa äidin kanssa. Äiti katsoi ostoskärryssämme olevaa tavaramäärää ja huokaisi epätoivoisesti: “Kukahan tämän kaiken kantaa?” Edessämme seisonut mummo kääntyi katsomaan äitiäni, sitten minua ja sanoi: “Kyllä nuori mies jaksaa!”

Lauantaina olin Stockmannilla. Jonotin karkkipussini kanssa kassalle, kun sivummalla ollut brittirouva sanoi lapselleen: “Let’s wait here, our turn is after… after… this…. this person.” Luultavasti rouva oli vain ajatuksissaan, mutta noiden aiempien tapausten valossa tulkitsin epävarmuuksissani lauseen heti niin, ettei hän erottanut, olenko mies vai nainen.

Mitä tästä opimme?
Että nähtävästi edes E-kupin rinnat eivät riitä, jos olet lyhythiuksinen ja meikitön.

Kommentteja: 8

 

Kommentteja:

Kati:
12.1.2010, 9.51

Isoveli kävi rippikuvassa ja olimme siskoni kanssa mukana. Nyt meillä on veljen rippikuva jossa on myös pikkuveljet… Ja tuo ei tod. ole jäänyt ainoaksi kerraksi kun minua luullaan pojaksi/mieheksi. Nimim. Lyhyt tukka, en käytä meikkiä ja F-kupin kantaja. ;)

Kristel:
12.1.2010, 17.10

Jos tädillä olisi munat, se olisi setä?

Pare:
12.1.2010, 22.31

Tissit!

No, ei, et sinä minusta ole koskaan näyttänyt muulta kuin naiselta.

Minua on useamminkin luultu kyllä tytöksi, tai oltu epävarmoja. Joskus lukioaikaan vanha täti bussissa kysyi, olenko tyttö vai poika. Minulla oli kuitenkin viikon sänki, vaikka toki myös tukka olkapäille…

Pia:
13.1.2010, 8.42

När jag gick i lågstadiet hade jag kort hår. Min mamma jobbade på dagis som köksa och efter skolan gick jag ofta dit för att åka hem med henne. Det hände sig nästan alltid att någon unge kom och frågade vems pojke jag var. Jag skämdes riktigt rysligt och därefter lät jag mitt hår börja växa. Först i gymnasiet vågade jag klippa det kort igen och ingen har väl direkt misstagit sig efter det. Däremot kan jag ännu få frågan om jag ska åka på barnbiljett då jag åker buss… så tydligen ha jag övergått från att se ut som en pojke till att se barnslig ut :S

Stello:
16.1.2010, 0.00

Ei ne tissit, vaan se pera! Kasvata tarpeeksi iso ahteri, niin eivat luule pojaksi =D

Outi:
25.1.2010, 22.51

Hmmm, mitenkähän tätä ahteria saisi isommaksi… silleen tyylikkäästi, ei vain laarditäytteiseksi :D

Jani:
10.2.2010, 20.04

Häh, siis onko laarditäytteinen ahteri ja hyvännäköinen naisahteri eri asioita? Im confus.

Outi:
10.2.2010, 22.59

No jos siinä on pelkkää laardia niin se voi roikkua ja hyllyä liikaa ;D

Jätä kommentti