Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


marraskuu 2005
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Lok   Jou »
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  

5 uusinta kommenttia

Meta


marraskuun 2005 merkinnät


Naisen elämää pahimmillaan

Seuraavaa merkintää ei suositella miehille, sillä se käsittelee eksplisiittisesti naisena elämisen ikävintä puolta hyvin väsyneen ja ahdistuneen ihmisen valituksena.
Minä olen löytänyt tehokkaan ehkäisymenetelmän: Cerazette-merkkiset minipillerit. Olen kokeillut montaa eri ehkäisymenetelmää, mutta nämä pillerit ovat kiistatta se kaikkein varmin menetelmä. Jos gore-seksi ei ole sinun juttusi, saat olla kokonaan ilman – ja mikäs sen tehokkaammin raskauksia [...]

Kommentteja: 25

Megaväsymys

Väsyttää niin hirveästi, etteivät ajatukset pysy kasassa viittä sekuntia kauempaa. Pitäisi tehdä töitä, mutta en jaksa keskittyä mihinkään. Käsittämätöntä, että viikonlopun ja yhdeksän tunnin yöunien jälkeen voi olla tällainen olo. Lienenkö tulossa sairaaksi?
Sateen jumalia uhmaten päätin lähteä lähikauppaan siinä toivossa, että raitis ilma virkistäisi. Turha toivo: palatessa väsytti kahta kauheammin ja sen lisäksi vielä palelikin. [...]

Kommentteja: 4

Elokuvanelonen

Skrubun perjantainelonen, jonka nappasin Janilta.
1. Kuinka usein käyt elokuvissa?
2. Käytkö elävissä kuvissa hetken mielijohteesta vai suunnitteletko elokuvakäyntisi tarkasti etukäteen?
3. Mikä [on] paras teatterissa näkemäsi elokuva?
4. Entä huonoin?â€?
1. Arvioisin, että ehkä 7 kertaa vuodessa. En vain saa aikaiseksi käydä useammin, vaikka usein tarkoitus onkin. Välissä oli monta vuotta, jolloin en käynyt kertaakaan elokuvissa silloisten ahdistus- yms. [...]

Kommentteja: 3

Huumori ++

Mukavaa, että minulla on niin huumorintajuinen mies.
Kun Janne tuli eilen töistä kotiin, hän huikkasi jo eteisestä: “Hyvää hääpäivää, kulta!” Minusta se oli hervotonta.
Eilen olisi tosiaan ollut kolmas hääpäiväni, mikäli avioliittoni ei olisi päättynyt kuin kanan lento. Vaihdoin asiasta pari sanaa ystävän kanssa, ja totesin, että vaikken yhtään allapäin ollutkaan, oli päivässä jotain hitusen haikeaa sellaisella [...]

Kommentteja: 0

Seuraava South Park -meemi

South Park Studiosta näkyy tulleen uusi, laajempi versio, jota oli tietysti muiden tavoin heti pakko päästä testaamaan. Tuloksesta tuli mielestäni hyvin näköinen – minulla on jopa tismalleen kuvan kaulahuivin värinen huivi. Käsilaukkuni tosin on musta, mutta sellaista vaihtoehtoa ei annettu.

via Maalaiselämääni

Kommentteja: 0

Naiset ja kengät

Lukiessani Planet Perfectoa minulle selvisi, että Turistilla on 71 paria kenkiä. Se sai minut miettimään, montako paria itse omistan. Muistan, että seurustelumme alkuaikoina Janne aina hämmästeli sitä, että kykenin kävelemään kenkäkaupan näyteikkunoiden ohitse hidastamatta edes vauhtia.
Tein siis ihan silkasta mielenkiinnosta äsken kenkäinventaarion ja listasin kenkävarastoni. En tiedä, miten keskiverto tulokseni on, mutta haastan muutkin bloggaavat [...]

Kommentteja: 26

Aamun paras

Kun tänä aamuna kömmin koneen ääreen, minua odotti tällainen viesti:
“OUTI HERÄÄ KATASTROFI KUKAAN EI RAKASTA MINUA JA PINGVIINIT JÄÄTYIVÄT ts. arvon neito, en tahtoisi vaivata, mutta oletteko hereillä?”

Se lienee hyvä merkki, että päivä alkaa naurulla?

Kommentteja: 0

Järki ja tunteet

Kiertelimme koko sunnuntain asuntoesittelyissä, kun kerrankin oli sopivasti autokin käytössä. Näimme viisi eri alueilla sijaitsevaa suunnilleen samankokoista asuntoa. En ole aiemmin juurikaan käynyt asuntoesittelyissä, varsinkaan etsimässä mahdollista tulevaa kotia, mutta ymmärsin jotain aika pian: oikea asunto on se, jonka nähdessämme sekä järki että tunteet laulavat hallelujaa – vähempään ei pidä näin ison hankinnan edessä tyytyä.
Asunto [...]

Kommentteja: 1

Perinteinen hakusanakatsaus

Piti taas kerran katsoa, millaisilla hakusanoilla ihmiset ovat löytäneet tiensä sivuilleni. Mukana siis hakutermejä koko helmetti.oikosulku.netistä, eli kahdesta blogista ja helmityöfoorumista:
ulla taalasmaa (tämä on yksi yleisimmistä hauista! wtf?)
kolme pientä porsasta
tissi seksiä (Ei löydy täältä. Opettelisit yhdyssanat.)
perätön ilmianto
vauvan varpaankynsi (Say what?)
naisten tappelu
rotvalli (Mikä hitto on rotvalli?)
kuinka monta seksikumppania on liikaa? (Vastausta tuskin löytyy netistä…)
mun eka kerta
suomen [...]

Kommentteja: 12

Usko, toivo ja rakkaus

Tulin jostain syystä aivan älyttömän pahalle tuulelle, kun viikonloppuna luin lööpeistä, että taas yksi julkkispari oli eronnut. Kaava tuntuu olevan jotakuinkin tämä:
0-2 kk yhdessä: Yleistä biletystä yhdessä. Huolehditaan siitä, että päästään ainakin pariin juorulehteen “X ja Y viettivät intiimiä iltaa ravintolassa Z” -juttuihin.
2-4 kk yhdessä: Muutetaan rivakasti yhteen. Annetaan rakastuneita yhteishaastatteluja.
4-9 kk yhdessä: Hankkiudutaan siunattuun [...]

Kommentteja: 10