Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2006
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Maa   Tou »
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

5 uusinta kommenttia

Meta


huhtikuun 2006 merkinnät


Otetaan vastaan hyviä ideoita

Kuten jo aiemmin kävi ilmi, minun tiistaini ei alkanut kovin hyvissä merkeissä. Kun yhdeksän tuntia vessassa juostuani lopulta olin sairaudesta ja väsymyksestä sekaisin ja ajattelin, ettei olo voi enää surkeammaksi muuttua, sain sähköpostia.
Sen sisältö oli tämä.*
Paitsi että kyseessä oli minun ainoa kutakuinkin säännöllinen – ja kelvollinen – ansiotuloni (mikä siis jo sinänsä on helvetillisen ahdistavaa), [...]

Kommentteja: 12

Blackmore’s Night -tripillä

Nyt kun tietokoneen ääressä voi jo keskeytyksettä istua hyvän tovin, pitäisi varmaankin sanoa muutama sananen eilisestä Blackmore’s Nightin konsertista.
Olin etukäteen ihan tohkeissani: Blackmore’s Night on kuitenkin yksi suosikkiyhtyeistäni ja sen levyt ovat soineet tässä taloudessa suhteellisen tiuhaan. Tuntui uskomattomalta, että ihan oikeasti pääsisin näkemään yhtyeen livenä.
Ja sitten kun istuin Finlandia-talolla ja yhtye oli lavalla, minun [...]

Kommentteja: 1

Laidasta laitaan

Ensin upea Blackmore’s Nightin konsertti Finlandia-talolla.
Kotona kymmenen minuuttia paluun jälkeen ensimmäiset selvät ruokamyrkytyksen oireet.
Enpä ole ikinä tullut yhtä nopeasti yhtä kipeäksi.
Now, if you’ll excuse me, I’ll go see my porcelain pony.
Lisäys klo 06:29: Et voi sanoa eläneesi, jos et ole koskaan valvonut koko yötä käsittämättömän ripulin kourissa ja käynyt kuuden tunnin aikana pöntöllä 30+ kertaa…
Allekirjoittanut [...]

Kommentteja: 8

Epäonnistunutta leuhkimista

Minulla ja veljilläni on melko pitkälti samanlainen musiikkimaku. Arvelen sen johtuvan siitä, että he aivopesivät minut soittamalla omia levyjään tunnista, viikosta, kuukaudesta ja vuodesta toiseen, kun olin pieni.
Kun tässä taannoin seisoskelin Oulun jäähallissa ja odottelin Whitesnakea lavalle, laitoin keskimmäiselle veljelleni tekstiviestin: “Arvaa kuka näkee kohta David Coverdalen?” Ensimmäinen kappale, Burn, ehti puoleen väliin, ennen kuin [...]

Kommentteja: 2

Last.fm-meemi

Tämän nappasin Janilta – vaikutti niin kivalta meemiltä, että halusin minäkin osallistua. Last.fm-tilini ei ole ollut muutamiin kuukausiin käytössä, mutta äkkiseltään katsottuna viime vuoden lopulta peräisin oleva eniten kuunneltujen artistien lista näyttäisi pitävän paikkansa aika hyvin edelleen.
Listaa kymmenen eniten kuunneltua esittäjää Last.fm-tililtäsi. Vastaa kysymyksiin numeroiden mukaan:
1. Mikä oli ensimmäinen 6:n kappale, jonka kuulit?
2. Mikä on [...]

Kommentteja: 1

Lahjatoiveita

Kolmaskymmenes syntymäpäiväni lähestyy uhkaavasti. Näin tuota tuomiopäivää odotellessani ajattelin listata asioita, joita haluaisin syntymäpäivälahjaksi.
Haluaisin…
1) …paremman ihon. Minusta olisi vain kohtuullista, että kun kerran olen täyttämässä 30 ja hiuksissani on hopeanvalkeita yksilöitä enemmän kuin haluaisin uskoa, olisi myös ihoni kuin aikuisella konsanaan eikä naamani muistuttaisi jatkuvasti murrosikäisen painajaista.
2) …uudet naapurit. Alakertaa en vaihtaisi, mutta voisiko yläkerran [...]

Kommentteja: 5

Jos olisin blogannut

Hirvitys! En ole blogannut ikuisuuksiin!
Jos olisin blogannut viimeksi kuluneiden kymmenen vuorokauden aikana, olisin ehkä kirjoittanut siitä, miten mukavaa oli viettää pääsiäistä Jannen vanhempien luona, ja samassa yhteydessä olisin ilman muuta kehunut vuolaasti anopintekeleeni ruokia. Niiden vuoksi edellisen merkinnän BMI <25 on varmasti menetetty tilapäisesti, mutta se oli sen arvoista.
Olisin ehkä ihmetellyt sitä, minkä takia koko [...]

Kommentteja: 0

MoÖ«t & Chandon

Tänä aamuna, ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen, painoindeksini alitti 25. Todella, todella niukasti, mutta kuitenkin. Se on kova sana ihmiselle, jonka BMI on pahimmillaan ollut 29.
Janne saavutti tänään eräässä työprojektissa tärkeän virstanpylvään.
Nyt aukeaa pieni pullo MoÖ«t & Chandonia. Hyvä me!

Muoks: Haluan nyt kuitenkin huomauttaa, että kuvassa näkyvän leivoksen söi Janne, en minä. Minä napostelin television [...]

Kommentteja: 6

I wanna love you tender

Eilen Jani silkkaa ystävällisyyttään muistutti Suomen kansaa eräästä maamme musiikkivideohistorian merkkiteoksesta: Dannyn ja Armin I wanna love you tender* -videosta, jolla kaiketi oli tarkoitus lähteä maailmaa valloittamaan – minä en kappaleen englanninkielisen version historiasta tiedä mitään tarkempaa.
Video on kieltämättä hirveydessään sitä luokkaa, että tekisi melkein mieli työntää tikkuja silmiin joutuessaan katsomaan moista, mutta minusta jopa [...]

Kommentteja: 11