Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2008
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Tam   Maa »
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29  

5 uusinta kommenttia

Meta


helmikuun 2008 merkinnät


Metriletti

Olen kuullut sanottavan, että hiukset kasvavat noin sentin kuukaudessa.
Joulukuun puolessa välissä kävin kampaajalla ja värjäytin hiukseni. Tällä viikolla sain vihdoin juurikasvusta tarpeekseni ja menin värjäyttämään sen. Sitä ennen kiskaisin kuitenkin ihan uteliaisuuttani yhden hiuksen irti nähdäkseni, kuinka paljon juurikasvua oli ehtinyt tulla.
Sitä oli kuulkaa 4,1 cm. Se tekee 1,8 cm per kuukausi. Minä en siis [...]

Kommentteja: 3

Tymp.

Tympii. Ärsyttää. Ahdistaa. Tympii.
Dieetissä ei ole tapahtunut oikeastaan mitään edistystä kolmeen viikkoon, eli kolme viikkoa olen turhaan kitunut kuusi päivää viikosta päivittäistä pistemäärääni noudattaen. Kohtuutonta, sanon minä.
Janne on toisella peräkkäisellä työmatkallaan – kävi vain yhden yön nukkumassa kotona välissä – ja vähitellen alkaa olla ikävä ja ankeus täällä kotosalla ilman omaa rakasta. Laiha kalasoppa tuntuu [...]

Kommentteja: 2

Yksinkertainen ja hyväntahtoinen?

Lueskelin uudesta Mannerheim-aiheisesta nukke-elokuvasta ja jälleen kerran mietin, olenko jotenkin poikkeuksellisen yksinkertainen ja hyväntahtoinen ihminen. Minusta ei kai olisi merkittäväksi taiteilijaksi, kun en ymmärrä, miksi ihmisiä pitää loukata tarkoituksella.
En missään nimessä ole sitä mieltä, että joku ei saisi kuvata Mannerheimia korsettiin pukeutuvana homoseksuaalina. Toki niin saa tehdä. En vain ymmärrä, miksi pitäisi.
Mutta enhän minä [...]

Kommentteja: 6

Marraskuu

Olen jo pitkään tiennyt, että mitä säähän ja ympäröivään luontoon tulee, ei ole mitään niin masentavaa kuin marraskuu. Tänään tajusin kuitenkin olleeni väärässä. Entinen marraskuu, vaikkakin on korkealla ankeiden asioiden listallani, ei ole läheskään niin ankeaa kuin tämä nykyinen marraskuu, joka kestää neljä kuukautta.
Marraskuu toisensa jälkeen. Eroa ei huomaa, paitsi että keskellä marraskuuta numero kaksi [...]

Kommentteja: 7

Puuttuva palvelu

Kylläpäs tuntui mukavalta aloittaa päivä asioimalla oikean asiansa osaavan ammattilaisen kanssa. Sen jälkeen olikin hyvä siirtyä omiin töihin Randy Travisin säestyksellä.
Menneenä viikonloppuna sain taas kerran ihmetellä, millä logiikalla kodin erikoisliikkeissä lauantaisin toimitaan. Kiersimme remonttisuunnitelmiemme kera läpi useita alan liikkeitä, ja palvelu oli pääasiassa olematonta. Myyjiä ei joko ollut tarpeeksi (eli paikalla oli tasan yksi myyjä, [...]

Kommentteja: 2

Takavarikointi

Viime yönä kävi taas kerran tuskallisen selväksi, että ‘hiirenhiljaa’ ei todellakaan tarkoita samaa kuin ‘hyvin hiljaa’. Kahdesti saman yön aikana heräsin, kun olohuoneesta kuului toistuvasti epäilyttävä klonk.. klonk.. KLONK.
Pidä siinä sitten aamuyön pimeydessä kurinpalautusta pallokorville, joilla ei kerta kaikkiaan riitä aivokapasiteettia ymmärtämään, ettei puista keinulautaa saa hakata terraarion seinää vasten keskellä yötä.
Jälkimmäisellä kerralla takavarikoin koko [...]

Kommentteja: 3

Bugi

Kylläpä sitä osaakin olla kiitollinen siitä, että joillakin metroasemilla on wc:t, ja jopa siistit sellaiset. Ei meinaan olisi eilisilta päättynyt kovin iloisissa merkeissä, jos en yhtäkkisen vatsabugin iskiessä olisi ollut suhteellisen lähellä Ruoholahden metroaseman vessaa.
Lauantai-ilta ei kyllä ollut kokonaisuutenakaan kovin onnistunut, sillä ilman vatsavaivoja ja niistä seurannutta huteraa oloakin olisi mieli ollut alamaissa, sillä saatoimme [...]

Kommentteja: 5

Vanilla

Valion Vanilla-mainoksessa: “Muista herkutella.”
En tiedä teistä muista, mutta minulla se ei ole yleensä unohtunut. Ei ole koskaan tarvinnut erikseen muistuttaa.
Kumma juttu.

Kommentteja: 9

Kartta täynnä!

Sitkeys ja sinnikkyys palkittiin: Tajunnanvirta-kartta on nyt täynnä. Keksin viimeiset puuttuvat viisi sanaa myöhään eilen illalla, joskin kaksi niistä (korttipeliruudun yksi kymmenkirjaiminen ja se pahuksen ruutu Monty Pythonin ja huumorin välissä) oli pakko surffata joltain foorumilta, jolla ihmiset ratkoivat sitä karttaa porukalla. Koen kuitenkin ansainneeni ne kaksi sanaa, sillä jouduin kahlaamaan läpi 38 sivua valitusta [...]

Kommentteja: 3

Tosielämän matematiikkaa

Yleensä jo yläasteella jokaisesta matematiikanryhmästä löytyy vähintään yksi ihminen, joka naukuu kyllästyneellä äänellä jotakin sen tapaista kuin: “Mihin tätäkin muka tarvii koulun jälkeen?” Myös “en mä ainakaan tuu matikkaa tarvimaan elämässäni” kuuluu tähän samaan kategoriaan.
Minäpä käytin juuri yhtä yläasteen matematiikantunnilla opittua kaavaa leipomiseen! Halusin puolittaa ohjeen, joka oli tarkoitettu uunipellille, mutta pienemmät vuoat olivat kaikki [...]

Kommentteja: 12