Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


kesäkuu 2005
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Tou   Hei »
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  

5 uusinta kommenttia

Meta


kesäkuun 2005 merkinnät


You need guidance!

You need guidance. You have become very confused in your life right now and are unable to make decisions that please you. You may resort to drastic measures as harming yourself, but the situation doesn’t seem to get any better by whatever method you are using for now. There is a pain inside because of [...]

Kommentteja: 0

Orm Onnekas

Vuorokausi ehti vaihtua. Pahus. Piti bloggaamani vielä keskiviikon puolella – se kun oli meidän tapaamisemme vuosipäivä. 29.6. 2004 Janne ja minä tapasimme ensimmäistä kertaa. Istuimme silloisessa olohuoneessani, joimme teetä ja juttelimme monta tuntia. En muista yksityiskohtia, ainoastaan sen, että meillä oli todella mukavaa.
Muistan kirjoittaneeni äidilleni sähköpostia tapaamisen jälkeen, tai ehkä vasta seuraavana päivänä, ja muistan [...]

Kommentteja: 3

Tarinan alku

Kas, tänäänhän on eräänlainen merkkipäivä. Siitä on nyt tasan vuosi – itse asiassa melkein tunnilleen. Awww…

Kommentteja: 2

Näin pyöritän ravintolaa

Kyllä on pitänyt muutamia kertoja hieraista silmiä, kun olen lukenut näitä Ravintola Lehtovaara -juttuja. Paitsi että tuntuu ihan käsittämättömältä, että jokin ravintola voi toimia noin (en siis tarkoita vaikka sitä, että ruoka ehti jäähtyä – sitä toisinaan sattuu kovassa kiireessä – vaan esimerkiksi sitä, ettei pitkätukkaista miestä palvella…), on miltei mahdotonta uskoa, että ravintola oikeasti [...]

Kommentteja: 0

Paluu kaupunkiin

Vietimme ihanan päivän maalla Misun luona. Nyt on jostain syystä kipeä olo, en tiedä miksi. Ehkä elimistöni protestoi, kun olin koko päivän koirien lähellä – omaa typeryyttäni unohdin tietysti allergialääkkeet kotiin.
Huomenna alkaa dieetti. Ankeaa.
Blogilista.fi on vihdoin saanut oman top-listansa näkyviin. Taasko se sijoitusten ja top10-listan tuijottaminen alkaa? “8 lopettanutta tilaajaa.” Tarvitsikohan minun oikeastaan tietää tuota?

Kommentteja: 3

Ne yöt ovat valkeat…

Vietimme kaikkea muuta kuin omaperäisen juhannuksen: olimme mökillä, saunoimme, uimme, paistoimme makkaraa. Silti juhannus oli yksi parhaimmista, mitä muistan viettäneeni. Ulkona tarkeni kerrankin ilman kaksia pitkiä housuja, järvivesi oli yllättävän lämmintä ja selvisin savusaunastakin hengissä.
Olimme Jannen vanhempien mökillä Keski-Suomessa – minulle entuudestaan täysin oudoissa maisemissa. En ole koskaan ollut niillä seuduilla, joten sikälikin pikainen [...]

Kommentteja: 0

Laiska paska

Olen huono ihminen ja laiska bloggaaja. Tällä viikolla ei vain jostain syystä ole oikein syntynyt tekstiä. Päivät olen tehnyt töitä hongkongilaisen kanssa-poseristin kanssa ja illat viettänyt joko koruja näperrellen tai Jannen kanssa.
Yksi todella lupaava työhomma meni perseelleen, kun firma päättikin palkata sivujaan tekemään jonkun kelvottoman juuri ja juuri html:ää osaavan opiskelijapellen (tms) eikä meidän kolmihenkistä [...]

Kommentteja: 1

“Vauva”kuumetta

Näin tänään eläinkaupassa pieniä hiirivauvoja, jotka olivat lähestulkoon suloisimpia pieniä otuksia, mitä vain voi kuvitella. Sydäntä särki, kun en voinut pyytää myyjää varaamaan yhtä tai kahta pikkuista itselleni. Onneksi kotona odottivat omat pienet nappisilmät, joista tuli pitkästä aikaa räpsittyä kuvia terraarion siivouksen yhteydessä.

Muita kuvia täällä.

Kommentteja: 0

Maa ilmasta

“Mitä haluaisit tehdä tänään?” kysyin eilen Jannelta.
“Mennään katsomaan Yann Arthus-Bertrandin näyttelyä.”
“Mikä se on?”, kysyin.
“Pffft, lukisit lehtiä”, kuului vastaus.
Kävelimme siis aurinkoisen Töölönlahden viertä keskustaan katsomaan Maa ilmasta -valokuvanäyttelyä. Koska näyttely on samanaikaisesti useissa eri kaupungeissa, ei Helsingissä todellakaan ollut nähtävissä kaikkia näyttelyn kuvia – mutta paljon katsottavaa oli silti.
Yann Arthus-Bertrandin kuvista välittyy hyvin se, mitä mies [...]

Kommentteja: 4

Krapulapäivä ilman krapulaa

Taas yksi bloggaajatapaaminen on takanapäin. Taas kerran olisi ehkä pitänyt olla sosiaalisempi ja kierrellä ympäri baaria tutustumassa uusiin ihmisiin, mutta olin laiska (ja ehkä arkakin?) ja pysyttelin yhdessä paikassa ystävällisiä kasvoja* ympärilläni. Parit uudet kasvotkin tulivat tosin tutuiksi, kun tapasin ensimmäistä kertaa Provokaation naisväen. Karkasivat vaan liian varhain, kutjakkeet.
Suurimman osan ajasta Toverissa oli oikein mukavaa, [...]

Kommentteja: 3