Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


maaliskuu 2008
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hel   Huh »
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

5 uusinta kommenttia

Meta


maaliskuun 2008 merkinnät


Ennen perunatkin…

Voisin vaikka vannoa, että perunat olivat ennen parempia. Nykyään tuntuu siltä, että vähintään 20 % ostamistani perunoista menee haaskuun erilaisten vikojen takia. Melkein poikkeuksetta perunasta joutuu kaivamaan ulos kaikenlaisia rupia, mutta lainkaan harvinaisia eivät ole myöskään perunoiden sisältä paljastuvat “yllätykset”, joiden takia joutuu leikkaamaan jopa puolet perunasta pois.
En muista, että perunoissa olisi ennen ollut noin [...]

Kommentteja: 2

May, Taylor, Rodgers != Queen

Perskeles. Laitetaanpa ne nimet nyt kohdalleen. Queen EI julkaise uutta levyä syyskuussa. Voi olla, että Brian May, Roger Taylor ja Paul Rodgers julkaisevat uuden levyn. Queen ei julkaise.

Kommentteja: 2

Mia

Voi miten surullinen uutinen heti aamusta… Ei kenenkään pitäisi täältä lähteä 19-vuotiaana.

Kommentteja: 0

Alitajunnan kömmähdys

Ihmisen alitajunta on ihan huikea juttu. Miettikääpä kaikkia niitä ihmeellisiä asioita, joita alitajuntanne saa aikaan nukkuessanne! Joskus unet saavat muistumaan mieleen tapahtumia, jotka on jo vuosikausia sitten unohtanut. Ne tuovat mieleen ihmisiä, joita ei ole tavannut sitten lapsuuden. Taannoin katselin unessa liitutaulua, joka oli kokonaan täynnä matemaattisia kaavoja, jotka tuskin olivat oikeita, mutta näyttivät unessa [...]

Kommentteja: 0

Tehosekoitin

Toissaviikonloppuna olin juuri alkamassa leipoa tuplasuklaamuffineja, kun sähkövatkaimemme siirtyi ajasta ikuisuuteen. RÄTÄTÄKLONKKLONK. Rauha sen muistolle.
Lauantaina suuntasimme ostamaan uutta, jotta pääsisin tekemään banaani-toffeemuffineja. Kaksitoista vuotta palvellut Philipsimme korvattiin uudella samanmerkkisellä. Samalla reissulla mukaan tarttui kuitenkin jotain, minkä ostamista olimme miettineet jo pitkään.
Tehosekoitin. Parhautta!
Superherkkuiltapala syntyy helposti: tehosekoittimeen laitetaan paloiteltu banaani ja noin 120 grammaa maustamatonta rasvatonta A-jogurttia. [...]

Kommentteja: 4

Note to self:

Pysy poissa iltapäivälehtien keskusteluosastoilta.
Tulipas paha olo, kun lueskelin aikani kuluksi kahvitauollani Ilta-Sanomien keskustelupalstalta ketjua “Kuinka kerrot lapselle ilmastonmuutoksesta?”.
Muutama valittu lainaus:
“Minä suorastaan nautin ilmastonmuutoksesta ja ilmaisen sen myös murkkuikäisille lapsilleni. Älytöntä paniikkia koko touhu!
En koskaan ole tykännyt talvesta. Nyt älytön lumen kolaaminen on vähentynyt, liikkuminen helpompaa, pukeutuminen kevyempää jne.jne..”
“Kerron perustellen, että kysymyksessä on aikamme suurin huijaus. [...]

Kommentteja: 5

Pelottavat teinit

Asioita, joiden toivoisi olevan lähinnä pahaa unta: kun tyhmyydellä ei ole rajoja. Eikä ole edes aprillipäivä.
Tämä tosin oli vielä pelottavampi.

Kommentteja: 3

Uivelot.

Iltapäivälehdet ovat viime aikoina tarjoilleet paljon tahallista ja tahatonta viihdettä. En ole ihan varma siitä, kumpaan kategoriaan tämä Ilta-Sanomista napattu ruutukaappaus kuuluu, mutta se aiheutti minulle hysteerisen naurukohtauksen heti aamusta:

Uivelot ovat kuulkaas vakava asia!

Kommentteja: 7

Nappa vähissä

Viime aikoina on ollut niin sanotusti nappa vähissä. Ei siis nappaa, ollenkaan. Tympääntymisen tasosta ja virran puutteesta kertonee melko paljon se, että harkitsen tämän illan 4D-ohjelman* katsomista.
Läskiseksin ABC.
Epätodellista.

* Niiden kutsuminen dokumenteiksi olisi suunnilleen sama asia kuin tielle liiskaantuneen koirankakan nimittäminen pitsaksi.

Kommentteja: 2

Ilo toisten onnesta

Ystäväpariskunnalle syntyi viime yönä vauva. Tiesin nukkumaan mennessäni, että he olivat jo laitoksella, ja nukuin hieman katkonaisesti heidän puolestaan jännittäen. Nyt katselin kuvia tuoreesta tulokkaasta ja itkuhan siinä tuli silkasta ilosta. Harvoin tulee näin voimakas vilpittömän ilon tunne toisen ihmisen puolesta.
Onnea, rakkaat!

Kommentteja: 0