Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2006
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Tam   Maa »
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28  

5 uusinta kommenttia

Meta


helmikuun 2006 merkinnät


Nappi

Neljäs kerta, mutta tähän ei totu. Ei sitten millään. Tuntuu, että sydänparka halkeaa.

Hyvästi, pikkuinen.

Kommentteja: 8

Eläköön sananvapaus

Sitä vaan mietin tästä Kaltion selkkauksesta, että vaikka olen sen kyseisen sarjakuvan lukenut kolmeen kertaan ja mielestäni sananvapautta kannatankin, niin en ihan täysin ymmärrä niitä, joiden mielestä sarjakuva on tehty “todella hyvällä maulla”.
On hyvä, että pyritään luomaan keskustelua. Rannan sarjakuvassa on ehdottomasti hyvää asiaa, mutta… öh… Sekö auttaa tätä koko asiaa, että kun muslimit jo [...]

Kommentteja: 4

Nörtin mainosriemua

Tästä onkin pitänyt bloggaamani jo ajat sitten, mutta jotenkin se kaiken muuttohässäkän keskellä pääsi unohtumaan.
Silloin muinoin, kun meillä oli vielä tapana matkustaa kolmosen ratikalla (eli muutama viikko sitten), osuimme pysäkille ratikkaa vartomaan juuri silloin, kun pari työteliästä ihmistä vaihtoi uusia mainoksia niihin iiiisoihin tauluihin.
Niin joutuivat Dr Oetkerin herkullisen näköiset (ja makuiset, toim. huom.) marjavanukkaat vaniljakastikkeineen [...]

Kommentteja: 5

Ätsispuuhköh

Voi tätä elämää. Ahristaa. Kolme deadlinea tulossa, kämppä on ylösalaisin ja niin pölyinen että päivän ensimmäiset tunnit kuluvat pärskiessä ja limaa yskiessä, Janne on lähdössä reissuun ja kaikki on muutenkin ankeaa. Ahristaa.
Ja joku voisi yläkerran väelle ilmoittaa, että jos haluavat tulla kylään, niin voisivat mieluiten tehdä sen oven kautta sen sijaan, että yrittävät tulla lattiasta [...]

Kommentteja: 0

Johari Window

Jos kaipaat tekemistä ja katsot olevasi edes jotakuinkin kykenevä arvioimaan persoonallisuuttani, jätä toki jälkesi Johari-ikkunaani.
No kun kaikki muutkin…

Kommentteja: 3

Vihainen wc

Olisipa kurjaa, jos olisi ensin metsästänyt tietynlaista vessanpönttöä kissojen ja koirien kanssa, juossut kaiken maailman myyntinäyttelyt läpi ja lopulta onnellisena löytänyt oikeanlaisen vain huomatakseen asennuksen jälkeen, että se pöntönkutjake vihaa sinua.
Toinen vessanpöntöistämme vihaa minua. En olisi pari vuotta sitten uskonut koskaan muodostavani moista hullua lausetta, mutta se on totta. Olen varma, että pönttö aloittaa vihaisen [...]

Kommentteja: 8

Päivän mietelause

Ajattelinpahan vain todeta, että muuttaminen on helvettiä.
80 muuttolaatikkoa on vihdoin saatu tyhjäksi, mutta asunto on kuin pommin jäljiltä. En jaksa. En kerta kaikkiaan jaksa. Työtä on varmaan vielä kolmanneksikin viikoksi, ennen kuin koti alkaa näyttää edes kelvolliselta. En jaksa.
Möks.

Kommentteja: 6

Nysse alkaa tosissaan

Muutin Helsinkiin päivälleen vuosi sitten [1] – onnea helsinkiläiselle Outille! Muuttofirma toi tänään loput 60 laatikkoa, joten nyt on aika alkaa pakata hirveällä vimmalla, jotta minusta perjantaina tulee espoolainen.

This used to be my playgr our livingroom…
—–
[1] Kuinka huolestuttavaa, että “hyvästä enteestä” puhuva merkintä sattui olemaan blogissani järjestyksessä 666. kirjoitus…

Kommentteja: 7

Avautumista bliniviikoista

Turhaahan tämä tietysti on, mutta avaudunpa aiheesta taas kerran. Kuvassa näkyvä lippu on roikkunut läheisen ravintolan ikkunassa jo jonkin aikaa.

Mukava ravintola, hyvää ruokaa.. mutta oikeinkirjoituksesta ei selvästikään tiedetä tuon taivaallista. En tiedä muista, mutta minua ainakin tympisi raskaasti, jos olisin jonkin kampanjan vuoksi teettänyt itselleni suuren kangasjulisteen, johon omaa kielitaidottomuuttani olisin jättänyt tökerön kirjoitusvirheen.
Lehdessä näin [...]

Kommentteja: 36

Ei pidä pysähtymän

Nyt alkaa olla pitkästä aikaa taas sellainen tilanne elämässä, että ei saa pysähtyä miettimään tulevaa, koska työmäärä litistäisi alleen. En uskalla miettiä, mitä kaikkea pitää ehtiä tehdä ennen perjantaina tapahtuvaa muuttoa – siis pakkaamisen lisäksi. Jos pysähtyisin hetkeksi pohtimaan työn määrää, päätyisin luultavasti pienenä pallona nurkkaan tärisemään. Tästä syystä on vain porskutettava menemään päivä kerrallaan [...]

Kommentteja: 6