Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2008
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Maa   Tou »
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30  

5 uusinta kommenttia

Meta


huhtikuun 2008 merkinnät


Panttivanki joka ei osannut

Taannoin luin jostain, että miehet nukkuvat paremmin puolisonsa vieressä, kun taas naiset nukkuvat paremmin yksin ollessaan. Kukkua, sanon minä.
Tämänkertaisen rupeaman ensimmäinen yksinäinen yö oli kärsimystä. Hikoilin kuin pikku possu ja sen ansiosta sitten myös palelin koko ajan, koska lakanat olivat nihkeät, samoin kuin minäkin. Lisäksi näin painajaista, jossa olin panttivankina. Paikka oli saarrettu, mutta minua [...]

Kommentteja: 3

Sivustastressaaja

Muutamia tunteja ennen lähtöään työmatkalle Janne lojuu sohvalla ja katsoo tyytyväisenä Michael Palinin matkaohjelmaa digiboksista. Tavarat on pakkaamatta ja yllä on vain aamutakki.
“Kuule, kannattaisko sun pakata nyt valmiiksi, niin saat sitten olla ihan rauhassa kun kaikki on valmista lähtöä varten,” ehdotan varovasti.
Janne vilkaisee minua huvittuneesti.
“Tarkoitat kai, että sinä saisit olla sitten ihan rauhassa?”
Mieheni tuntee [...]

Kommentteja: 3

Kauden aloitus

Julistan aktiivisen lenkkeilykauden avatuksi.
Torstaina lähdin kevään ensimmäiselle viralliselle lenkille huolimatta pitkään jatkuneesta kylmästä tuulesta. Ajattelin, että iPodin kuulokkeet + korvaläpät -yhdistelmä pelastaisi minut korvasäryltä, mutta olin valitettavasti väärässä.
Yhtä kaikki, oli hieno tunne päästä lenkille kevään keskelle. Sykemittari oli ilmeisesti armosta arponut talven kangistamalle vartalolleni suorastaan ärsyttävän alhaiset sykerajat, joten mittari piipitti yhtenään liian kovasta sykkeestä [...]

Kommentteja: 3

Huono vitsi, haahaa

Äh, nyt alkaa oikeasti tuntua siltä, etten taida viitsiä enää käyttää sunnuntai-iltojani Tanssii tähtien kanssa -ohjelman katsomiseen. Olen ihan vilpittömän tyrmistynyt siitä, että sama huono vitsi jatkuu viikosta toiseen Kanki-Kaikkosen menestyksen muodossa. Nyt sai lähteä ehkä kaikkein nautittavin tanssija koko porukasta, mutta sitä kaksijalkaista puupökkelöä on tarjolla ensi viikollakin. Voi juma, että nämä puhelinäänestykset ovat [...]

Kommentteja: 8

Milloin viimeksi?

MeNaisten Milloin viimeksi -sarjassa kysellään julkkiksilta, milloin nämä ovat viimeksi tehneet mitäkin. Taas kerran päädyin ihmettelemään samaa asiaa, mikä on kummastuttanut monta kertaa aiemminkin samaa juttusarjaa lukiessani.
Laulaja Jippu vastaa kysymykseen “Milloin viimeksi nauroit?” seuraavasti: “Pari päivää sitten, kun näin elokuvan Naimalupa – – -.”
Nauroi viimeksi pari päivää aiemmin? Blimey!
Onko minun elämäni poikkeuksellisen hassua, kun voin [...]

Kommentteja: 4

Kyllä vanha kansa tietää

Vanhat ihmiset muistavat hyvin, kuinka poikkeuksellisia sääilmiöitä on esiintynyt aiemminkin. Tähän vedotaan, kun kielletään nyt mahdollisesti käynnissä oleva ilmastonmuutos. Tässä pari ihan oikeaa esimerkkiä:
Vuoden 1932 alkaessa oli maa jo kauan ollut kaikkialla lumen peittämä. Tammikuu oli erikoisen lämmin, 5–6 ºC yli normaalin. Kuukauden aikana lumi väheni huomattavasti, maan lounaisosassa se paikoitellen suli kokonaan. Helmi- ja [...]

Kommentteja: 6

Normaalihintaisia banaaneja

Olen varma, että tungoksissa kilahtaa enemmän ihmisiä kuin missään muualla.
Piti mennä Stockmannin Herkkuun halpojen banaanien perässä. Jos banaanikilon saa alle eurolla, on syytä kestää meluavaa ihmismassaa hetken ajan.
Paitsi että paskat ne mitään tarjouksessa enää olivat – se oli kai vain keskiviikon tarjous. En ehtinyt kävellä kuin viitisentoista metriä kaupassa, kun en enää muistanut, miksi olin [...]

Kommentteja: 3

Aamuinen irc-keskustelu

K: aprillipäivä meni ja Stubb on edelleen ulkoministeri
O: mutta onko Johanna Tukiaisella edelleen varattuna web-tila vaalisivustolle?
K: *reps*
O: uuuh, näkyy olevan
K: todellisuus lähestyy taas vakavasti parodiahorisonttia
O: :D

Kommentteja: 5