Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2008
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Huh   Kes »
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


toukokuun 2008 merkinnät


On oltava hoikka

“Mallitoimisto: Vihdoinkin tarpeeksi laihoja malleja.”
Että vihdoinkin tarpeeksi laihoja malleja? Nii-in, niistä anorektisen laihoista malleistahan maailmassa on nimenomaan ollut ihan huutava puute jo vuosikausia.
Jo ohjelman alkaessa jokainen semifinaalikolmikosta oli alipainoinen. Tyttöjen painoindeksit olivat 17,3-18,2, kun maailman terveysjärjestö WHO pitää 18,5 indeksiä alipainon rajana.
Ja vähän myöhemmin samassa jutussa:
- Tällä alalla on oltava hoikka, jotta mahtuu vaatteisiin. Nyt [...]

Kommentteja: 9

Vähemmän kauheus

Tiistaisesta kärsimysnäytelmästä huolimatta istun taas Euroviisujen äärellä. Hämmästyksekseni olen huomannut, että tämä jälkimmäinen semifinaali on huomattavasti parempi. Vain muutama kappale on ollut niin huono, että olen kirskuttanut hampaitani ja kieriskellyt myötähäpeästä, ja monesta olen jopa pitänyt (Turkki, Albania, Sveitsi, Tanska, Kroatia ja Latvia).
Pakko on silti kyllästyneenä todeta, että tämän vuoden kantava teema Euroviisuissa näyttää olevan [...]

Kommentteja: 0

Kauheus

Voisin vaikka vannoa, että Euroviisut muuttuvat vuosi vuodelta kauheammiksi. Olin varma, ettei Teräsbetoni tule selviämään jatkoon, mutta kun näin semifinaalin muut osallistujat, alkoi mieli muuttua. Uurgghhh! Moni kappale oli huonoudessaan todellista painajaismateriaalia, ja etenkin Bosnia-Hertsegovinan (sp) miespuolinen esiintyjä oli hirveydessään sitä luokkaa, että olisin halunnut hieroa silmiäni hiekkapaperilla.
Saapa nähdä, ketkä tuosta jatkoon selviävät…

Kommentteja: 5

Annetaan ilmaiseksi

Jonkin verran käytetty mutta hyväkuntoinen kuumetauti. Monipuoliset ominaisuudet:
- parhaimmillaan lukemiin 38,6 kohoava kuume
- kova nivel- ja lihassärky
- kuvotus ja oksentaminen
- kunnon vesiripuli
Kaupan päälle pari tablettia Buranaa.
Toimi nopeasti!

Kommentteja: 7

Teini-ihastus

Sitä voi kuulkaas 32-vuotiaskin vielä ottaa ja ihastua julkkikseen kuin teini-ikäinen konsanaan. Maanantaista torstaihin allekirjoittanut istuu sohvalla kuin liimattuna iltayhdestätoista puoli kahteentoista, lasittunut katse silmissään ja hennot kuolavanat suupielistä valuen.
Olen koukussa Ninja Warrioriin.*
Ja olen ylen ihastunut Makoto Naganoon.**
Rakas mieheni suhtautuu onneksi sangen hyväntuulisesti tähän kyseiseen ihastukseen. Ei ilmeisesti pidä todennäköisenä sitä, että päättäisin tästä sännätä [...]

Kommentteja: 5

Noidankehä

Hammaslääkäri oli sitä mieltä, että ikenieni pitäisi tällä hoidolla olla jo paremmassa kunnossa kuin ne ovat, vaikka tilanne onkin parempi kuin hoidon alussa. Lääkäri arveli, että tämä voi johtua taipumuksestani kiristellä hampaita ja ehdotti ratkaisuksi hampaiden yhteenpuremiseen idioottien lahtaam purentakiskoa. Kisko estäisi minua puremasta hampaitani yhteen nukkuessani ja myös tarvittaessa päiväsaikaan – minulla kun on [...]

Kommentteja: 11

Parannus?

Anteeksi, mutta olin käsittävinäni, että Blogilistaa oli tarkoitus parantaa? Minä en ainakaan ole toistaiseksi nähnyt kuin yhden parannuksen mutta vastaavasti Omat suosikit -sivu on kaksi kertaa sekavampi kuin ennen. Urgh!

Kommentteja: 7

Mukit

Keittiötä tyhjentäessämme päätimme vihdoin käydä läpi myös epämääräisten parittomien kahvimukien hyllyn. Tarkoituksena oli hävittää iso osa niistä, sillä ne ovat lojuneet hyllyssä pölyttymässä jo muutaman vuoden. Säännöllisessä käytössä meillä on nimittäin ihanat Aarikan ankkamukit*.
Keskustelu eteni suunnilleen tällä tavalla:
O: No niin, mitäs täältä hävitetään… Mikäs muki tämä on?
J: Se on mun reissumukini! Siitä ei luovuta!
O: Okei, [...]

Kommentteja: 5

Surkeus

Janne on onneksi jo matkalla Suomeen – eikä yhtään liian aikaisin. Minut on vallannut yleinen surkeus, tylsyys ja yksinäisyys, joten Jannen kotiinpaluu on Parhautta.
Alakerran asunto on nyt tyhjä. Olen koko kevään tiennyt, että näin tulee käymään, mutta oikeastaan vasta tänään tajusin tilanteen koko kurjuuden. Tähän asti apu yksinäisyyteen on ollut hurjan lähellä: ei ole tarvinnut [...]

Kommentteja: 2