Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


heinäkuu 2007
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Kes   Elo »
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


heinäkuun 2007 merkinnät


Teoria naisista

Muutama merkintä sitten pohdin ohimennen ystävyyttä. Pian tuon merkinnän kirjoittamisen jälkeen luin MeNaisia ja näin samanlaisia mietteitä kyseisen numeron pääkirjoituksessa.
Mietimme, että monella miehellä on pitkään koossa ollut kaverijengi, jonka kanssa saunotaan ja temmelletään vähintään pari kertaa vuodessa, mutta aika harvalla naisella on vastaavaa naisporukkaa.
En taida tuntea yhtään naista, jolla olisi tuollainen oma naisporukka ympärillään. Sen [...]

Kommentteja: 7

The irony

Minun piti tehdä töitä täydellä teholla, kun Janne on kavereiden kanssa toisaalla, mutta nyt onkin epämääräisen huono olo, vatsassa velloo ja … no, ihan kaikkea ei kannata varmaankaan kertoa silkasta armosta lukijoita kohtaan.
Ja tottahan toki, nyt kun pakki on sekaisin, bongasin Stockmannilla jotain käsittämättömän ihanaa. Häagen-Dazsia! VIHDOINKIN!
Lisäys klo 23.07:
Note to self: Jos on valmiiksi [...]

Kommentteja: 3

Hopeareunus

Liian paljon tekemistä. Ei koskaan tarpeeksi aikaa. Rikkonaisia ja tehottomia työpäiviä. Tunne, ettei saa aikaan tarpeeksi. Stressiä. Riittämättömyyttä. Liikaa laskuja.
Mutta toisaalta:
Hyvät löylyt. Puoli tölkillistä jääkylmää siideriä. Ihana mies. Hyvää viihdettä digiboksissa.

Kommentteja: 3

Tarkistus

[x] puhelin äänettömällä
[x] verhot kiinni
[x] kylmää siideriä
[x] naksuja
[x] uusi Harry Potter
Kaikki on valmista.
Paitsi että juksaan. En ole laittanut puhelinta äänettömälle enkä verhoja kiinni. Aion sitä paitsi aloittaa kirjan vasta illalla, sillä lomailuni vuoksi on yritettävä tänään saada töitä tehtyä. Siideri ja naksut on kuitenkin hankittu kauan odotettua lukuelämystä varten.

Kommentteja: 7

Karu paluu

Yöjunassa rähjääntyneenä ja hyttysenpuremat kutisten talsin Jannen kanssa rautatieasemalta kohti Kamppia. Asematunnelissa tuoksui pulla ja katumuusikko soitti Por una cabezaa. Reilu viikko Lapissa oli ihana, mutta tuntui yllättävän mukavalta myös olla taas täällä kaupungissa.
Ainakin siihen asti, että löysimme kotoa hirvittävän ötökkäarmeijan kaapista, jossa olemme säilyttäneet hiirten jyväsekoituksia.
Nyt ahdistaa.

Kommentteja: 0

Toinen

Lueskelin aikani kuluksi Kuumaa listaa ja törmäsin pariin Toinen-blogiin. Ensimmäisessä petetiin aviomiestä, toisen kirjoittaja oli ns. toinen nainen. En tiennyt pitäisikö noita blogeja lukiessaan olla surullinen, vihainen vai kumpaakin. Ikään kuin ei olisi riittävän paha asia, että ylipäänsä pettää rakentamalla suhdetta uuden miehen kanssa vanhan selän takana, se pitää nykyään näemmä tehdä netissä, kaiken kansan [...]

Kommentteja: 6

Reason, season, lifetime

Pohtiessani taannoin ystäviä ja ystävyyttä siteerasi eräs rakas ihminen minulle käsittääkseni suhteellisen tunnettua ajatusta:
People come into your life for a reason, for a season or for a lifetime.
Tuohon ajatukseen on puserrettu melkoinen määrä viisautta. Toisinaan on kuitenkin kauhean vaikea nähdä, millaisesta ihmissuhteesta ja millaisesta ystävästä on kysymys. Mistä tietää, ketkä ovat ne, jotka pysyvät, ja [...]

Kommentteja: 2

Rikas

Tänään on ollut yksi niistä päivistä, jolloin sydämen täyttää lähes pakahduttava kiitollisuus siitä kaikesta, mitä minulla on. Sääli, ettei kaikkia sykähdyttäviä hetkiä saa talletettua muistilokeroihin riittävän tarkasti, että ne voisi joskus myöhemmin huonona päivänä katsella uusintana hetki hetkeltä.
Todellisella rikkaudella ei ole juurikaan tekemistä rahan kanssa.

Kommentteja: 0

Sateessa

Sade yllätti kesken lenkin. Se alkoi kevyenä ropinana ja kasvoi kunnon sateeksi, joka sai meidät hakeutumaan läheisen rivitalon autotallin katoksen allle suojaan. Pidimme tovin sadetta puoliksi märissä vaatteissa, kunnes sade laantui hieman ja päätimme uskaltautua jatkamaan matkaa.
Sinnikkäästi juoksin, mutta en tarpeeksi kovaa. Kaatosade sai meidät kiinni ja kasteli läpimäriksi. Hiukset valuivat pitkin päätä, kengät sanoivat [...]

Kommentteja: 2

Mansikat

Mansikoita on sekä jääkaapissa että tämän blogin uudessa ulkoasussa.
Totesin, etten ikinä saa tätä uutta ulkoasua niin valmiiksi, ettei jotain korjaamista vaativaa jäisi huomaamatta. Siispä reippahasti uusi leiska käyttöön – virheet ehtinee korjata sitä mukaa, kun niitä huomaa. Uusi raikkaampi ilme toivottavasti motivoi kirjoittamaan useammin. Vanhaan ulkoasuun olin niin lopen kyllästynyt, että koko blogin näkeminen tympäisi.
Vähän [...]

Kommentteja: 5