Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2006
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Huh   Kes »
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


toukokuun 2006 merkinnät


Tarinameemi

Haastemies kolkutteli ovelle täälläkin. Pakko kai se sitten on.
“Kokoa pieni tarina vähintään kolmesta seuraamastasi blogista ottamalla jokaisesta vähintään yksi virke. Lisäksi ota yksi virke haastajasi blogista ja haasta sitten kaikki lainaamasi bloggaajat omaa haastajaasi lukuunottamatta.”
Kesä – ihana tekosyy – on taas liki! Ei pelota, ei ole pimeää, ei ole tylsää. Ei jaksa stressata, tai [...]

Kommentteja: 3

Ei suju, ei.

Virastoasioiden hoitaminen tuntuu imevän ihmisparasta kerralla kaikki mehut. Ei tarvinnut kuin viettää tunti työvoimatoimistossa, ja tuntuu siltä, kuin olisin jäänyt jyrän alle.
Ahdistaa. Stressaa. Tympii. Masentaa.
Ja kun tuntuu tältä, haluaisin tehdä jotain käsilläni: näperrellä koruja. Haluaisin luoda jotain kaunista ja nauttia siitä, että saan edes jotain konkreettista aikaiseksi. Vaan ei – hartiat esittävät painavan vastalauseensa.
Nyt ei [...]

Kommentteja: 4

Tiikeri mielialan kohottajana

Kulunut viikko on ollut suorastaan harvinaisen penseä. En edes muista, koska olisi ollut yhtä raskas vitutus[1] monen päivän ajan. Piti jo kalenteristakin tarkistaa, että onko tämä nyt sitä kuuluisaa PMS:ää, vaan eipä ole. Ensimmäistä kertaa aikoihin mieliala on ollut niin nurja, että yöllä on ollut vaikea saada unta, kun on niin tympinyt.
Kun ihan tosissaan alkoi [...]

Kommentteja: 1

Riistoa.

Onhan se niinkin, että työstä pitää saada kunnollinen korvaus, vaan on se silti naurettavaa, jos lyhyiden hiuksien leikkauksesta* pitää pulittaa 37,50 €. Tai ei, se ei ole enää edes naurettavaa, vaan lähinnä itkettävää riistoa. Siinä paikassa tuli käytyä kahdesti samalla kertaa: ensimmäisen ja viimeisen kerran.
—–
* Ja sitä paitsi: kampaaja hieman “kevensi” hiuksiani. Sillä seurauksella, että [...]

Kommentteja: 16

Onko helvetti jäässä?

Minä tulen nyt valitettavasti vähän jälkijunassa, mutta siihen on hyvä syy: Jannen lento oli perillä vasta vähän ennen kahtatoista, joten pistimme Euroviisut tulemaan digiboksiin ja päätimme katsoa ne yhdessä, jahka Janne ehtii kotiin…
Ja nyt ne on katsottu. Jännitimme, hikoilimme ja tärisimme sohvalla, kun pisteitä alettiin jakaa. Emme kelanneet, vaikka siihen olisi ollut mahdollisuus. Katsoimme [...]

Kommentteja: 5

Kesä tuoksuu, tuulet tyyntyvät

Viime aikoina on mielessä myllertänyt. Kolmikymppisten jälkimainingeissa monet asiat ovat mietityttäneet, mutta onneksi alakertaan on saanut mennä avautumaan ja angstaajaa on lohdutettu kahvin voimin.
Kun äsken kävin ulkona, tuntui sateisessa yöilmassa jo selvä kesän tuoksu: kirsikankukat, nurmi, koivut… koko sateen virkistämä luonto. Sitä tuoksua piti hengittää syvään tihkusateesta välittämättä.
Ihan kohta Janne palaa kotiin ja rutistaa syliin.
Tyynnyttää [...]

Kommentteja: 0

Spämmerituskaa

Onkos muille WordPress-bloggaajille tulvinut spämmikommentteja eilisestä saakka? Milläs asialle voisi tehdä jotain, kun tuo pahuksen WordPress ei anna asetuksista poistaa kommentointia kerralla käytöstä?
Joku plugin on kyllä tarjolla, mutta näinköhän se toimii suomenkielisen WordPressin kanssa? Anyone?

Kommentteja: 12

Euroviisuihmetys

Euroviisujen katsominen oli hämmentävä kokemus. Ensimmäistä kertaa varmaan viiteentoista vuoteen minua ei hävettänyt Suomen puolesta. Se oli hieno esitys – katsotaan oliko se riittävän hieno.
Edit: Vihdoinkin! Finaalipaikka! Olen todella iloinen :D

Kommentteja: 3

Työpöytä

Tällä kertaa pitää kuulemma esitellä työpöytä. Minähän siitä kauhistuin – ettäkö pitäisi tämä kaaos esitellä julkisesti blogissaan? Pian seurasi valaistuminen: työpöytä tarkoittikin tässä yhteydessä tietokoneen työpöytää. Desktop, nääs.

Meillä näyttää tältä. Pitäisi vaihtaa jo keväisempään ilmeeseen, mutta sopivaa kuvaa ei ole vielä osunut vastaan. Kuvassa näkyvä valokuva on tietenkin löydetty taivasalla.netistä, missä valitettavasti taustakuvat ovat minun [...]

Kommentteja: 5

Uneton ja väsynyt

Toinen uneton Söulissa, toinen väsynyt Espoossa. Ikävä vaivaa, muutama asia ahdistaa ja yleisesti ottaen kaipaan vain Jannen kainaloon.
Merkillistä miten jollakin tavalla Janne tuntuu olevan lähellä silloinkin, kun välillämme on tuhansia kilometrejä. Se tuntuu mukavalta. Lämmittää.
Tänään oli kontrollikäynti, jota pelkäsin aika lailla. Aina talvella saadusta tuomiosta asti olen pyrkinyt hoitamaan hampaitani ja hammasvälejäni melkein neuroottisen tarkasti, [...]

Kommentteja: 7