Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


tammikuu 2009
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Jou   Hel »
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


tammikuun 2009 merkinnät


Pikku-Barack

Elämä muuttui kertarysäyksellä, kun pikkuisemme saapui maailmaan tiistaina 20.1. 2009 klo 17.16. Virka-aikavauvamme aloitti työpäivänsä heti aamukahdeksalta ja tunnollisesti suuntasi kohti ulko-ovea klo 17.00, mutta matka ulos kesti 16 minuuttia.

Minä en tiennyt, että sydämeni voi edes tuntea tällaista määrää rakkautta.

Kommentteja: 28

37+0

Koska en erityisemmin pidä omista kuvistani, ei tässä blogissa ole sellaisia juuri näkynyt. Tänään teen poikkeuksen, sillä päivä on ihan erityinen: nyt on 37 viikkoa raskautta täynnä, joten pienokainen katsotaan täysiaikaiseksi.
Sen kunniaksi odottaja ja pötsi (ja keittiön seinää ja putkistoa):

Kommentteja: 21

Jogurttimarinaa

Koskapa niin moni asia tässä raskaudessa on mennyt vaikeimman kautta, piti vielä näin h-hetken lähestyessä joutua raskausdiabetesepäilyn vuoksi sokerirasitukseenkin. Jo kaksi gynekologia on katsonut tarpeelliseksi kertoa minulle, että pienokaisemme kasvaa nopeammin kuin mitä pitäisi – ikään kuin tämän kokoinen nainen muka kovinkin usein synnyttäisi pienen ja siron alle kolmikiloisen mukulan, kun itsekin on ollut yli [...]

Kommentteja: 11

“Digiajan lapset saivat lahjoja”

Lueskelinpa juuri kahvikupposen äärellä perjantain Nyt-liitettä. Oli mennä kahvit väärään kurkkuun.
Myös Elias, 6, ja Emma Haikonen, 4, saivat joululahjaksi kamerakännykät. “Myös digikamera oli ihan hyvä lahja. Eniten pidin Herra Hakkarainen -lelusta, koska mummolla on samanlainen,” Elias kertoo.
(Nyt 1/2009)
Jos Punnilla on neljävuotiaana kamerakännykkä, pyydän ystävällisimmin toimittamaan minut hoitoon. Viipymättä.

Kommentteja: 11

Rantautunut valas

Blogiani aktiivisesti seuraavat muistanevat ehkä, että tässä taannoin Janne kutsui minua pulleaksi delfiiniksi kun olin huokaissut vatsani koosta: “kunhan et sitten sano mua karmeaksi valaaksi kymmenen viikon päästä”.
Tuosta on päivää vaille tasan kymmenen viikkoa.
Tänään istuin sängyssä pelkissä alushousuissa ja rintsikoissa, koivet levällään, pullea raskausmaha koipien välissä. Luultavasti myös puhisin. Janne käveli huoneeseen ja alkoi hihittää. [...]

Kommentteja: 7

2009

Vuoden vaihtuessa ihmiset tekevät taas innokkaasti lupauksia. Vuosi sitten kirjoitin seuraavaa:
Tähän aikaan on tapana tehdä uudenvuodenlupauksia, joten minäkin teen pari: lupaan taas kerran yrittää laihtua. Jos vaikka kymmenen kiloa saisi karistettua… Lupaan myös yrittää panostaa enemmän perhe- ja ystävyyssuhteisiin.
Miten kävi? Yllättävää sinänsä, minä laihdutin. Painoa katosi ennen raskaaksituloa muistaakseni noin seitsemän kiloa. Ajoitus oli täydellinen, [...]

Kommentteja: 1