Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


tammikuu 2008
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Jou   Hel »
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


tammikuun 2008 merkinnät


Säälittävyyden huippu

Tiedän, että tämä on todella, todella noloa ja säälittävää, mutta tunnustan silti. Minulla tekee aivan painajaismaisen kovasti mieli HK:n sinistä. Sellaisenaan. Kylmänä. Ehkä vähän sinappia kaveriksi, mutta ei välttämättä sitäkään. Voisin myös syödä sitä viipaleina hapankorppujen päällä. Normaalisti tässä vaiheessa viikkoa alan haaveilla suklaasta, mutta tällä kertaa minut on vallannut tämä mieliteko.
Surkeaa.
Vihaan laihduttamista.
2,2 kg on [...]

Kommentteja: 8

Amazing brats

Sunnuntai on kehnohko televisiopäivä. Luultavasti tämän vuoksi olen jo kahtena sunnuntaina katsonut Amazing racen, vaikken ole nähnyt yhtään aiempaa kautta. Voi kuitenkin olla, etten kykene katsomaan enää yhtään jaksoa enempää, sillä yksi ohjelman perheistä aiheuttaa minussa kerrassaan sietämätöntä kiukkua.
Olen elämäni aikana ehtinyt nähdä televisiossa kaikenlaista, mutta Paolon perheen kakarat menevät huonotapaisuudessaan kyllä vastenmielisten kilpailijoiden (siis [...]

Kommentteja: 5

Sanametsästystä

“Työtuhoseurasta päivää,” sanoi toinen alakerran emännistä, kun viikko sitten antoi minulle tämän linkin. Koska olen ahkera ja tunnollinen työntekijä ynnä reipas yrittäjä, en tietenkään ole tehnyt tuota työajalla. Rakas naapurini olisikin voinut sanoa olevansa unituhoseurasta, sillä ilta toisensa jälkeen olen kukkunut hereillä ties miten myöhään tuon ajatuskartan kanssa.
Viime päivinä on tullut luettua netistä uskomaton määrä [...]

Kommentteja: 19

Aamuparku

Kolme varttia ennen Comptine d’un autre Ö©tÖ©: L’aprÖ¨s midiä* heräsin itkien. Näin unta, että Janne oli jättänyt minut. Syytä en kai tiennyt siinä unessakaan. Kamalaa.
Onneksi vieressä oli unenlämpöinen mies, joka otti kainaloon ja rauhoitteli.
Snif.

* Yann Tiersenin sävellys elokuvasta AmeliÖ©. Toimii herätysäänenäni.

Kommentteja: 0

Aah.

Olo on ollut kovin nuuppa tänään. Toivon, ettei lähestymässä ole se hurja flunssa, joka on riehunut joka puolella.
Mutta nyt.
Juuri nyt minulla on ihanaa Pentikin Caramel-kahvia, jaffakeksi…
…ja agentti Gideon.

Kommentteja: 0

Huono luisto

Televisiossa intoa puhkuva ääni ilmoittaa: “Kun liityt nyt [Keventäjiin], saat liittymislahjaksi hiihto-dvd:n, jossa mukana myös hiihtotekniikan opetusta!”
Nyt voipi itse kukin tahollansa katsoa ikkunasta ulos ja miettiä tuota harmaan lokakuista maisemaa katsellessaan, kuinka kipeästi oikeastaan tarvitseekaan hiihto-dvd:tä.
Ei meinaan ainakaan täällä meillä taida juuri suksi luistaa, luulen ma.

Kommentteja: 4

Henkisesti lapsi

En ymmärrä vitsiä.
“Outi ompi hidas tänään,” Janne lallattaa.
“Janne saa kohta nipparin,” minä lallatan perään.
“Hei, just luettiin lehdestä, että ruumiillinen kuritus on laitonta!” puolustautuu rakas mieheni.
“Niin, lasten kuritus,” tarkennan.
“No minä olenkin henkisesti lapsi,” mies hihkaisee.
“That you surely are…”

Kommentteja: 0

Dieettiunia

Dieetti tunkeutuu jo uniinkin.
Viime yönä näin unta, että olin ostanut kaupasta Magnum-puikon. Olin syönyt siitä noin kaksi kolmasosaa, kun minuun iski ihan hirveä morkkis siitä, että olin sillä tavalla mennyt sortumaan, vaikkei ollut karkkipäivä. En tiedä, miksi unessa reagoin asiaan niin voimakkaasti ja heikkouttani häveten, kun todellisuudessa olisin luultavasti moisesta lähinnä hieman nolo ja päättäisin [...]

Kommentteja: 4

Luikahtajat

Koko elämän ja maailmankaikkeuden kannalta tämä asia on melko merkityksetön, mutta minua nyppii aivan vietävästi sellaiset ihmiset, jotka luikahtavat sisään ovesta näkemättä tippaakaan vaivaa kenenkään muun kuin itsensä eteen. Kun ihmisiä menee esimerkiksi tavaratalon ovesta sisään suhteellisen tasaisena virtana, on kaikkien kannalta mukavinta, että jokainen vuorollaan vetää tai työntää ovea sen verran, että 1) pääsee [...]

Kommentteja: 4

Hurjia lastenlauluja

Hauskoja lastenlauluja levyttänyt parivaljakko Maikki Länsiö ja Esa Saario lienee tuttu hyvin monille 1960-luvun lopussa ja 1970-luvun puolella syntyneille. Lapsuudenkodissani oli Lastenkamarin laulukirja -niminen vinyylilevy, joka on jäänyt lähtemättömästi mieleeni luultavasti äärettömän ruman kansikuvansa vuoksi: kannessa oli kolme piirrettyä ja ainakin ilmeistä päätellen rumasti rääkyvää pentua, jotka pitivät kädessään laulukirjaa.
Nekin, jotka eivät ole ikinä kuulleetkaan [...]

Kommentteja: 8