Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


elokuu 2010
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hei    
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


Luokan 'Jopas jotakin' merkinnät


Melko noloa

Olisi hankalaa, jos pitäisi kovasti limsasta, mutta olosuhteiden pakosta ei voisi nauttia mitään, mikä sisältää sitrusta tai omenaa, eikä mieli tekisi kolajuomaa.
Olisi meinaan melko vähissä vaihtoehdot kaupan limsahyllyllä.
Erilaisia sitrushedelmälimsoja on käsittämätön määrä: appelsiinia, mandariinia, greippiä, sitruunaa. Jopa ananas-Fantassa on sitruunatiivistettä. Mountain Dewkin on määritelty sitrussekoitusjuomaksi.
Fanta Metsämarja on omenaton ja sitrushedelmätön, samoin Hartwallin vadelmalimsa, mutta kumpaakaan [...]

Kommentteja: 2

Teini-ihastus

Sitä voi kuulkaas 32-vuotiaskin vielä ottaa ja ihastua julkkikseen kuin teini-ikäinen konsanaan. Maanantaista torstaihin allekirjoittanut istuu sohvalla kuin liimattuna iltayhdestätoista puoli kahteentoista, lasittunut katse silmissään ja hennot kuolavanat suupielistä valuen.
Olen koukussa Ninja Warrioriin.*
Ja olen ylen ihastunut Makoto Naganoon.**
Rakas mieheni suhtautuu onneksi sangen hyväntuulisesti tähän kyseiseen ihastukseen. Ei ilmeisesti pidä todennäköisenä sitä, että päättäisin tästä sännätä [...]

Kommentteja: 5

Milloin viimeksi?

MeNaisten Milloin viimeksi -sarjassa kysellään julkkiksilta, milloin nämä ovat viimeksi tehneet mitäkin. Taas kerran päädyin ihmettelemään samaa asiaa, mikä on kummastuttanut monta kertaa aiemminkin samaa juttusarjaa lukiessani.
Laulaja Jippu vastaa kysymykseen “Milloin viimeksi nauroit?” seuraavasti: “Pari päivää sitten, kun näin elokuvan Naimalupa – – -.”
Nauroi viimeksi pari päivää aiemmin? Blimey!
Onko minun elämäni poikkeuksellisen hassua, kun voin [...]

Kommentteja: 4

Normaalihintaisia banaaneja

Olen varma, että tungoksissa kilahtaa enemmän ihmisiä kuin missään muualla.
Piti mennä Stockmannin Herkkuun halpojen banaanien perässä. Jos banaanikilon saa alle eurolla, on syytä kestää meluavaa ihmismassaa hetken ajan.
Paitsi että paskat ne mitään tarjouksessa enää olivat – se oli kai vain keskiviikon tarjous. En ehtinyt kävellä kuin viitisentoista metriä kaupassa, kun en enää muistanut, miksi olin [...]

Kommentteja: 3

Pelottavat teinit

Asioita, joiden toivoisi olevan lähinnä pahaa unta: kun tyhmyydellä ei ole rajoja. Eikä ole edes aprillipäivä.
Tämä tosin oli vielä pelottavampi.

Kommentteja: 3

Huono luisto

Televisiossa intoa puhkuva ääni ilmoittaa: “Kun liityt nyt [Keventäjiin], saat liittymislahjaksi hiihto-dvd:n, jossa mukana myös hiihtotekniikan opetusta!”
Nyt voipi itse kukin tahollansa katsoa ikkunasta ulos ja miettiä tuota harmaan lokakuista maisemaa katsellessaan, kuinka kipeästi oikeastaan tarvitseekaan hiihto-dvd:tä.
Ei meinaan ainakaan täällä meillä taida juuri suksi luistaa, luulen ma.

Kommentteja: 4

Lokeroelämää

Vanhasta tottumuksesta piti iltatoimien jälkeen vielä kokeilla, että ulko-ovi on lukossa. Täällä maalla tuskin kukaan yöaikaan pyrkisi sisään vaikka ovi jäisi vahingossa lukitsemattakin, mutta silti on tarve varmistaa. Oven kokeileminen sai taas kerran ajattelemaan koko modernin asumisen absurdiutta.
Minusta nimittäin varsinkin kerrostaloasuminen on jollakin tavalla koomisen kummallista. On iso laatikko, jonka sisällä on pienempiä lokeroita. Niissä [...]

Kommentteja: 3

Julkkisbongari

Minä en koskaan bongaa julkkiksia – en turhia enkä vähemmän turhia. Joko en yksinkertaisesti tunnista ihmisiä tai sitten en huomaa. Luultavasti yleensä jälkimmäistä. Pääkaupunkiseudulla jo toistakymmentä vuotta asunut ystäväni on kaupungilla kulkiessamme ehtinyt osoittaa minulle vuosien varrella monta julkkista: Katri Helenan, Mette Mannosen, BB-Pertun (vai mikä se taas olikin), Matti Vanhasen… Markus Kajo on neuvonut [...]

Kommentteja: 5

“Ei se tuolta näyttänyt…”

Jos televisiosarjan kuvauksessa mainitaan FBI, minä todennäköisesti katson sitä. Criminal Minds, Ilman johtolankaa, C.S.I. x 3, you name it. Vuodesta toiseen jaksan ihmetellä samaa asiaa: miten hitossa piirtäjän tekemistä luonnoksista tulee aina niin ilmiselvästi etsityn henkilön näköinen? Onnistuvatko luonnokset muka oikeastikin noin hyvin, vai onko kyseessä sataprosenttinen fiktio?
Nääs kun meikäläinen ei voi ymmärtää, miten kukaan [...]

Kommentteja: 5

Suuntana koillinen

Tullessani asioilta näin taivaalla ison lintuauran. Sen jälkeen tuli toinen, kolmas, neljäskin. Yhteensä lintuauroja oli kymmenkunta. Lintulajista en tiedä, mutta kovasti kaakattivat lentäessään. Hämmentävää noissa linnuissa oli se, että kaikki aurat lensivät koilliseen.
“Jope, tää on väärä suunta, usko jo! Meidän on tarkoitus mennä etelään! Sulla ei koskaan ole ollut suuntavaistoa lainkaan, tuu nyt pois sieltä [...]

Kommentteja: 4