Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


maaliskuu 2005
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hel   Huh »
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


maaliskuun 2005 merkinnät


jupinaa, mutinaa

Eikö olekin raivostuttavaa, kun joku toinen luulee tietävänsä sinua paremmin, miltä sinusta tuntuu? Jupisin itsekseni koneen ääressä, kritisoin milloin mitäkin, ja kun sitten totesin, jotta “olenpa minä tänään kriittinen”, sanoo mies siihen “ei kun sulla on vaan huono päivä”. Mutta eihän minulla ole huono päivä! Pfffft, miehet..!
Minulla on ihan ok päivä – minulla vain sattui [...]

Kommentteja: 4

kun ei niin ei

Tänään ei mikään onnistu. Neljä eri helmityötä meni pieleen saaden minut melkein itkemään kiukusta. En normaalisti pidä aikaani erityisen arvokkaana, mutta kun sitä tuhraantuu tuntitolkulla johonkin sellaiseen, mikä epäonnistuu täydellisesti, se harmittaa ihan hirveästi.
Epäonnistuneiden helmitöiden lisäksi on muutenkin ollut jotenkin kiukkuilta. Päätä särkee, yskä ei tunnu helpottavan, eikä mikään tunnu mukavalta. Puikkoihin ja lankaan en [...]

Kommentteja: 4

mummu kaupungilla

Kolmentoista tunnin yöunien jälkeen ajattelin, että voisi olla viisasta lähteä tänään käymään kaupungilla, etten ihan homehdu. Ja raitis ilmahan tunnetusti tekee hyvää ihmiselle. Siispä vaatetta päälle ja ystävää tapaamaan.
Kävelin kuin vanha mummo: verkkaisesti ja lyhyin askelin. Korttelin matka tuntui kilometriltä, ja parin tunnin kaupungilla kiertely sai minut niin uuvuksiin, että tuntuu kuin olisin juossut maratonin. [...]

Kommentteja: 7

kananpoika

Oma koti kullan kallis. Satunnainen Intian-matkaajakin saapui tänään kotiin, joten elämän pitäisi nyt hymyillä aurinkoisesti täällä Naamioiden takana. Vaan kun ei. Olen niin uuvuksissa, etten tahdo jaksaa iloita mistään. Viikon sairastaminen jätti minut ilmeisesti heikoksi kuin nälkiintyneen kananpojan.
Tää taitaa kömpiä sänkyyn vaikka kello ei ole edes kymmentä.

Kommentteja: 0

yhä hengissä

Kuumeen kynnet ovat hieman hellittäneet otettaan. Tänään mittari on vihdoin näyttänyt enimmillään vain 37.9, vaikka en ole edes ottanut kuumelääkettä. Ehkä tästä taudista sittenkin toipuu? Yskä on suorastaan uskomaton, ehkä tähänastisen elämäni komein – sai kunnioittavia kohteliaisuuksia äidiltä ja isältäkin. Puhuminen on vaikeaa, koska ääntä ei lähde juuri nimeksikään ja kurkku on kovin kipeä. Veto [...]

Kommentteja: 2

houreita

Tämä ei sitten ollutkaan flunssaa.
Minulla on elämäni ensimmäinen influenssa. Eilen illalla kuume nousi niin korkeaksi, että se sai minut oksentamaan. Enimmillään kuumetta on ollut 39.4, ja vuorokaudenajasta riippumatta lukema pysyttelee lähellä 39 astetta. Nyt se on 800 mg Buranan voimalla saatu tiputettua sen verran alas, että jaksan jopa olla istuvassa asennossa.
Enpä muista ikinä olleeni yhtä [...]

Kommentteja: 4

taas sairaana

Taas sairaana. Eihän tämä ole tottakaan. Illalla palelin paksun täkin ja paksun villaviltin alla niin, että jalat ja kädet tuntuivat ihan hohkaavan kylmyyttä. Aamulla kuumemittari näytti 37.8, joka on aamulämmöksi ihan kohtalaisesti, kun aniharvoin näen yli 38 asteen lukemia mihinkään vuorokaudenaikaan, kaikkein vähiten aamulla. Yskä on palannut.
Näin niitä lomia vietetään…

Kommentteja: 4

oikea naru

Joskus aamupäivällä havahduin kiitettävän makeista unistani siihen, että äiti tuli huoneeseen. oli ilmeisesti kyllästynyt odottamaan heräämistäni, kun halusi päästä tietokoneen ääreen. Mahjongin (tai jonkin vastaavan, minä noista peleistä tiedä) ääreltä tiedusteli sitten, aioinko kenties maata sängyssä koko päivän.
- Onko kahvia valmiina? tiedustelin
- Ei.
- No milläs sitten meinasit minut täältä sängystä pois saada?
- Sillä, että keittiössä [...]

Kommentteja: 0

näköasiaa

Naamioiden takana on jo pitkään siristelty silmiä, kun kaikki vähänkin kauempana oleva tuntuu näyttävän niin suttuiselta. Television tekstejäkään ei näe kunnolla lukea, ellei sitten istu kohtalaisen lähellä töllötintä. Siristely on paitsi ärsyttävää, myös rasittavaa pitemmän päälle. Siitä tulee pää kipeäksi ja mieli nurjaksi.
Tästäpä syystä tämä otti eilen itseään niskasta kiinni ja marssi Itäkeskuksessa Nissenille, jossa [...]

Kommentteja: 3

puuttuva ainesosa

Jos täydellisen herkulliseen ja taivaallisen maittavaan kakkuun tarvitaan omenoita, luumuja, banaaneja ja persikoita, ja se on nimeltään omenaluumubanaanipersikkakakku, niin mitä tapahtuu, jos jonkun ikävän sattuman seurauksena omenoita ei enää olekaan saatavilla? Pitäisikö kakkua edelleen kutsua nimellä omenaluumubanaanipersikkakakku, vaikkei siinä ole omenoita, eikä tule enää koskaan olemaankaan?
Ei minusta. Jotkut näyttävät olevan eri mieltä.

Kommentteja: 8