Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


syyskuu 2006
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Elo   Lok »
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

5 uusinta kommenttia

Meta


syyskuun 2006 merkinnät


Arvostelujen alinta kastia

Harvoin törmää yhtä kelvottomiin elokuvajuttuihin kuin Iltalehden arvostelu Hayao Miyazakin Totorosta.
“Laiska Totoro on iso peikon ja kissan sekasikiö, joka ei puhu eikä pukahda mutta lentää hurjan huutonsa taikavoimalla.”
Tietysti se osoittaa journalistilta jonkinlaista lahjakkuutta, että onnistuu yhdessä virkkeessä sekä raiskaamaan upean ja kiehtovan fantasiaolennon koko olemuksen että todella kehnosti selittämään fantasiaelokuvan mekanismeja.
Kuten kaveri jo ehti irkissä [...]

Kommentteja: 3

Rick Miller performs Bohemian Rhapsody

Tämä löytyi jo blogeista Just Sopivasti ja Junakohtaus, mutta koska minulla lienee lukijoita, jotka eivät noita kahta välttämättä seuraa, laitan omaanikin.
Nauroin niin, että melkein housuihin lirahti.

Kommentteja: 4

Nyytti

Viikonloppuna tuli piipahdettua Savossa ristiäisten merkeissä. Seura oli oikein mukavaa ja tarjoilukin erinomaista, joten mikäpäs oli vieraillessa.
Lauantaina kastettu pikkuinen Emma (ja hänen vielä pienempi serkkunsa) sai minun melkein ihmetyksestä mykäksi. On jotenkin pysähdyttävää pidellä sylissään niin pientä ihmisenalkua – nelikiloista nyyttiä, jolla on pikkiriikkiset sormet ja varpaat ja jonka peppukin mahtuu kämmenellesi. Uskomatonta.
En silti myönnä, [...]

Kommentteja: 8

Pro-ana

Lueskelin aikani kuluksi Benropea, kun törmäsin mitä melkoisimpaan kauheuteen. Ihmisten mielenvikaisuudella ei tunnu olevan mitään rajoja: on olemassa ihmisiä, jotka pitävät anoreksiaa elämäntapana sairauden sijasta. Kokonainen foorumillinen ihmisiä pitää tätä naista täydellisyytenä (varoitus, kuvan näkeminen voi aiheuttaa spontaania pahoinvointia – klikkaa linkkiä omalla vastuullasi): Bikiniasuinen luuranko
Lainaus foorumilta, koskien linkin kuvaa: “i sooo love this pic [...]

Kommentteja: 38

Pieni ilo

Välillä sitä tajuaa tulevansa iloiseksi todella, todella pienistä asioista. Minulle soitti hetki sitten lehtimyyjä, joka ei pakottanut minua kuuntelemaan viiden minuutin litaniaa, vaan esitti asiansa parilla lauseella ja sen jälkeen hyväksyi mukisematta, kun kiltisti sanoin “ei kiitos”. Myyjä jopa toivotti iloisesti hyvää päivänjatkoa! Kunpa kaikki lehtimyyjät olisivat yhtä vaivattomia ja ystävällisiä.

Kommentteja: 2

Kesken jäänyt

Menimme katsomaan Takashi Shimizun kauhuelokuvaa Reincarnation. Olin sopivasti elokuvatuulella ja varustautunut pelkäämään niin, että olen kananlihalla – japanilaiset kauhuelokuvat mustahiuksisine pikkutyttöineen kun yleensä ovat kohtalaisen karmeita.
Elokuvan alku toki vaikuttikin pelottavalta. Siinä vain oli yksi pieni huono puoli: tekstitys puuttui kokonaan. Yritäpä siinä sitten katsoa elokuvaa, josta et ymmärrä sanaakaan. Viiden minuutin jälkeen henkilökunta kävi ilmoittamassa, [...]

Kommentteja: 0

Niin läheltä nuottia

Sattuikos kukaan muu äsken katsomaan telkkarista hyväntekeväisyyskonserttia, jossa lauloi se rovaniemeläinen pikkutyttöjen sankari, jonka nimeä en tässä viitsi mainita, etten saa räyhääviä pikkutyttöjä tänne parkumaan?
Niin sitä minä vaan, että lauloiko se jonkun muunkin mielestä nuotin vierestä? En ollut eläissäni kuullut koko kappaletta, mutta silti särähti pahasti korvaan. Uuh. Meni niin läheltä nuottia, että varmaan huonompikuuloistakin [...]

Kommentteja: 5

Missä olit kun..?

Kai tuohon otsikon kysymykseen pitää minunkin vastata, kun kaikki muutkin bloggaajat ovat sen jo tehneet.
11. 9. 2001 olin kotona, tietokoneen ääressä, kun uutinen lentokoneen törmäämisestä WTC:hen levisi irkissä kulovalkean tavoin. Avasin television välittömästi, joskin oletin, että kyse olisi jostain paripaikkaisesta pienkoneesta ja mahdollisesti juoposta pilotista. Muistaakseni katsoin televisiota jo ennen toisen koneen iskeytymistä torniin, sillä [...]

Kommentteja: 2

Yläkerran hirviöt

Seuraava teksti on erittäin lapsivastainen, joskin tämä lapsivastaisuus koskee vain kahta tiettyä yksilöä. Poikkeuksellisen herkkiä ja lapsirakkaita ihmisiä neuvotaan kuitenkin olemaan lukematta.

Tämä oli jo kolmas peräkkäinen aamu, kun heräsin yläkerran demonien ulvontaan. Se alkaa ihan pikkiriikkisen nyppiä, mutta mitä tällaiselle asialle voi tehdä? Marssinko yläkertaan soittamaan ovikelloa ja selitän kohteliaasti näiden pikku hirviöiden äidille: “Tuota, [...]

Kommentteja: 15

Synttärit

Tulipa vain mieleeni – kun ette te muut sitä kuitenkaan olisi hoksanneet -, että jos Freddie Mercury eläisi, hän täyttäisi tänään 60 vuotta.
Pistänpä päivän neljännen Queenin levyn soimaan. Rock on!

Kommentteja: 5