Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


tammikuu 2006
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Jou   Hel »
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


tammikuun 2006 merkinnät


Mielenrauhaa

Aamulla yhdeksältä juna pysähtyy Ylitornion asemalle. Hytin ikkunasta näkyy valkeaa hankea, jonka pinnalle on jänis jättänyt käpälänjälkensä. Aurinko nousee – tulee kaunis päivä. Juna jatkaa matkaa halki maisemien, jotka saavat palan nousemaan kurkkuun. Olen ollut poissa liian kauan, mutta olen onnellinen siitä, että olen juuri täällä, juuri tänään.
Viki tonkii lunta ja istuu välillä koppinsa [...]

Kommentteja: 4

Likapyykki oli lähellä

Eipä voi valittaa, että eilen olisi ollut tylsää!
Iltapäivällä istuskelin kaikessa rauhassa tietokoneeni äärellä viimeistelemässä erästä työjuttua, kun yhtäkkiä kuului kova paukahdus. Hätkähdin, mutta koska talo ei ollut romahtanut päälleni eikä muutakaan outoa näkynyt missään kohautin olkapäitä ja jatkoin puuhiani.
Kuului taas paukahdus, tai oikeastaan tällä kertaa lähinnä kova napsahdus.
Sitten lyhyt piipahdus.
Sitten palohälytin alkoi huutaa kuin mielenköyhä.
Ja [...]

Kommentteja: 1

“Mensalaisittain”

Ratkoin jo päivänä muutamana tuskissani englanninkielistä vastaavaa, ja nyt skrubussa oli tällainen suomenkielinen yritelmä.
1. 3 P P ja I P S
2. K:n 4 M:ta ovat P,R,H ja R
3. 5 samaa S:a 5:llä N:lla on Y
4. J:n 6. on I
5. L ja 7 [...]

Kommentteja: 1

Neljä-meemi

Pahoittelut siitä, että uudet merkintäni ovat viime aikoina olleet kovin meemipainotteisia. Minulla ei vain tunnu riittävän energiaa kovin omaperäisen merkinnän kirjoittamiseen kaiken stressin keskellä. Tässäpä siis seuraava meemi…
1. Neljä työpaikkaa, jotka minulla on ollut elämäni aikana
En ole ihan varma siitä, onko minulla ollut neljää varsinaista työpaikkaa tähänastisen elämäni aikana…
* leirintäalueen työntekijä / asiakaspalvelija
* valtionhallinnon harjoittelija [...]

Kommentteja: 5

Jänöjussi Ruoholahdessa

Jänikset ovat mukautuvaisia otuksia: ne ovat kesällä ruskeita ja talvella valkeita, niin että ovat mahdollisimman hyvin suojassa värinsä ansiosta. Vasta tänään tosin ymmärsin, miten mukautuvaisia jänikset todellisuudessa ovat. Näin moisen pörröisen pitkäkorvan tänään Ruoholahdessa lähellä kahden vilkkaan kadun risteystä. Jänis ei ollut valkea, vaan likaisen vaaleanruskea – kuten saasteista törkyinen lumi.
Kaupungissa kaupungin tavalla.

Kommentteja: 8

Omituisia tapoja

Olen eilisestä saakka yrittänyt kuumeisesti miettiä, mitä omituisia tapoja minulla on. Syyllinen tähän aivojen rasitukseen on Jani[1], joka haastoi minut mukaan meemiin. Ilmeisesti omien omituisuuksiensa huomaaminen on hirveän vaikeaa, koska minulla on ollut niin paljon hankaluuksia viiden kohdan keksimisessä, tai sitten minä olen poikkeuksellisen normaali. Kun pyysin Jannelta apua, sain vastaukseksi kommentin “Ei sulla ole [...]

Kommentteja: 10

Kiirestressiahdistus

On pitänyt jo monena päivänä kirjoittaa ihan “oikea” merkintä meemien ja muiden sijasta, mutta aikaa ei vain ole tuntunut löytyvän. Elämä on ollut yhtä hulinaa viime aikoina: hillitöntä tavaroiden siirtelyä ja siivousta asuntoesittelyä varten, sitkeää kiertelyä erilaisissa remonttiliikkeissä sun muissa ja nyt viime päivinä lähes paniikinomaista pesemistä, paikkaamista, hiomista, maalaamista…
Sitä luulisi, että yhden pienen vessan [...]

Kommentteja: 8

Vaalivitonen

1. Annoitko äänesi ennakkoon, äänestätkö äänestyspäivänä, vai pihtaatko ääntäsi kuin naapuritilan isäntä työkalujaan vaikka ei niitä itse käytä?
2. Oliko/onko selvää ketä äänestät? Saako kysyä miksi? Jos saa: miksi?
3. Mitenkäs luulet että käy, tuleekohan toinen kierros vai pääseekö joku ehdokkaista kertarysäyksellä suoraan valtaistuimelle (ja/tai onko galluppeihin oikeisti uskominen)?
4. Sunnuntaina TV:n edessä klo 19.30 lähtien viimeiseen laskettuun [...]

Kommentteja: 0

Nyt se alkaa

Tai oikeastaan se alkoi jo.
Asunto ei vielä löydy edes Huoneistokeskuksen nettisivuilta, ja jo kolme yksityistä näyttöä on sovittu. Monen päivän ajan täällä ei ole tehty juuri muuta kuin siivottu, siivottu, järjestelty, viety tavaroita pois ja siivottu. Asunto on siistimpi kuin kertaakaan aiemmin sinä aikana, minkä olen täällä ehtinyt asua. Jos täällä olisi vähänkään avarampaa, saisin [...]

Kommentteja: 5

Vieras mies tulee tunnin päästä

Eräänä aamuna team BUNTin makuuhuoneessa:
*hellää tönimistä*
- Hei, kultsi, S. [kiinteistövälittäjämme] tulee alle kahden tunnin päästä, nyt on pakko nousta ylös ja alkaa aamiaisen jälkeen siivota.
- Mmmff… *unista mutinaa*
- Hei, oikeesti!
- Mihin jäi “huomenta, kulta”?
- Huomenta, kulta.
- Toi oli paljon mukavampaa kuin kuulla ensimmäiseksi aamulla jonkun vieraan miehen tulevan tunnin päästä…

Kommentteja: 1