Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


maaliskuu 2006
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hel   Huh »
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


maaliskuun 2006 merkinnät


Who You Fighting For?

Palailen eiliseen UB40-aiheeseen, vaikka ainakaan musiikkivisan* perusteella blogini lukijoista ei löydykään ketään, joka tietäisi kyseisen yhtyeen. Olen nimittäin täysin rakastunut tilaamaani levyyn. Minulla on äkkiseltään laskettuna 21 UB40:n levyä, mutta ihan rehellisyyden nimissä on todettava, että ainakin minusta yhtyeen musiikin taso on 2000-luvulla laskenut. Juuri siksi uusin levy olikin niin ihana yllätys.
Edellinen levy, Homegrown, oli [...]

Kommentteja: 0

Rehellisyys ei ole helppoa

Tulipa viime viikolla todettua, ettei rehellisyys ole aina kauhean vaivatonta – riippuen tietysti siitä, mitä itse kukakin pitää vaivattomana. Sain erään työjutun kanssa puuhaillessani yllättäen selville, että yksi suosikkiyhtyeistäni on viime vuonna julkaissut uuden levyn.
Vilkaisin iTunes Music Storea, ja sieltähän levyn olisi saanut kymmenellä eurolla omakseen. Yleisen mielipiteen mukaan luihu ihminen olisi tässä vaiheessa etsinyt [...]

Kommentteja: 5

Parhautta

Eilen tajusin taas kerran, mikä on parhautta. Hyvässä parisuhteessa on paljon mukavia asioita, mutta yksi kaikkein parhaimmista on se hetki, kun yöllä sammuttaa lampun ja käy nukkumaan. Silloin oma rakas painautuu selkää vasten ja laittaa käsivarren ympärille ja mutisee jotain jo puoliksi unessa – pitää lähellään lämpimässä ja turvassa pahalta maailmalta. Niskassa tuntuu lämmin hengitys.
Se [...]

Kommentteja: 8

Videotesti

Sattuneista syistä piti tätäkin testata. Kyllä, YouTube-videon saa näppärästi lisättyä blogiin.

Blogilista ei tunnu huomaavan tätä videotestiä ollenkaan, joten päivitetäänpäs tätä merkintää vielä hitusen. Videopätkän tähtenä on jo edesmennyt hiireni Nöpö, joka videolla opettelee ensimmäistä kertaa juoksemaan juoksupallossa. Video on kuvattu toukokuussa 2004, jolloin hiirulainen oli iältään vasta kolme kuukautta.

Kommentteja: 9

Musiikkivisailua

Janin mallia seuraten Naamioiden takanakin pidetään pikku musiikkivisailu. 15 sattumanvaraista kappaletta soittolistalta ja kuvat artisteista. Samaa ei moneen kertaan, tietenkään. Hyppäsin kahden artistin yli, koska a) en löytänyt kunnollista kuvaa ja b) kumpaakaan artistia ei olisi kukaan tunnistanut. Muut näette alla. Otin valtuudet valita omituisia kuvia, koska listalleni osui melkein ainoastaan helppoja tunnistettavia.

Kommentteja: 13

BSL

Ei voi mitään, itku tuli.

Kommentteja: 9

Lähestyvä kriisi

Talsimme lumisateessa kohti bussipysäkkiä. Mieltä painaneet asiat pyrkivät ulos.
- Alan kolmenkympinkriisiytyä, aloitin.
- Ai susta tuntuu, ettet ole saavuttanut yhtään mitään elämässäsi? Janne kysyi.
- Joo.
- Ja mietit, että tuletko sä edes saavuttamaan mitään?
- Joo.
- Susta tuntuu, että kaikki muut on edenneet elämässään pidemmälle?
- Joo.
- Sitten sä mietit, ettei susta oikeastaan ole mitään hyötyä?
- Just.
- Been there, [...]

Kommentteja: 5

Mitä löysinkään!

:D :D :D

Kommentteja: 12

Out here in the fields…

“Kyllä, minusta on ärsyttävää, että rahanahneet tuottajat kloonaavat menestyssarjojaan. Vanhan idean kopioiminen ja tuotoksen myyminen uutena ohjelmana tarkoittaa sitä, etteivät oikeat uudet ideat pääse esille. C.S.I.-sarjat on toteutettu tyylikkäästi, mutta ne ovat kylmiä, tyhjiä ja tunteettomia. Rikokset ovat mielenkiintoisempia kuin ihmiset, mikä ei ole hahmoille kovin imartelevaa.” MeNaiset, 12/2006
Ei sillä, että se minun takapuoltani varsinaisesti [...]

Kommentteja: 7

Jäällä

Koska lauantai kului kaupasta toiseen juosten ja uudesta kodista puuttuvia tavaroita metsästäen, ei sunnuntain upeaa auringonpaistetta sovi haaskata. Lähdemme siis kävelylle.
“Hei, mennään tuonne jäälle kävelemään,” Janne ehdottaa innoissaan.
“En mää oikein haluais…” yritän protestoida (eijäälleeieieieijäälle)
“Sää olet ihan tylsä!”

“No mennään sitten!” (voiprkl)
Jonkin aikaa tarvon vaiti Jannen perässä. Maisemat ovat kyllä kauniit, mutta sydän hakkaa. Ahdistaa. (mustaahyistävettämustaahyistävettä) Mietin, [...]

Kommentteja: 8