Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


lokakuu 2008
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Syy   Mar »
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


lokakuun 2008 merkinnät


Nolouden huippu

Tiedättekö mikä on nolouden huippu? Siis ajatellen, että olen 32-vuotias, onnellisesti naimisissa, raskaana ja kaiketi ihan normaaliälyllä varustettu nainen?
Ei sinänsä vielä se, että kaverin yllyttämänä teen Facebookissa testin “Which CSI:NY character are you made for?”…
…vaan se, että saatuani mielestäni huonon tuloksen teen testin uudestaan ja vaihdan muutamaa vastausta saadakseni tulokseksi Mac Taylorin.
Hävettää. Mutta ainakin saimme [...]

Kommentteja: 4

Pullea delfiini

Näillä raskausviikoilla (25+4) alkaa mahaa olla jo sen verran, että sillä tuuppii heiveröisimmät mummot ketoon (siis vahingossa, tietysti, kukas sitä nyt tahallaan mummoja…). Jotain kommentoin tässä männä iltana mahani koosta Jannelle, joka tuumasi lohduttavasti: “It’ll only get worse.”
“No, kunhan et sitten sano mua karmeaksi valaaksi kymmenen viikon päästä,” huokaisin.
“Niin, kun nyt sä olet [...]

Kommentteja: 7

Takkuinen herätys

Mistä tunnistat takkuisen aamun?
1) Kännykän soittaessa herätysääntä mietit, miksei miehesi sammuta herätystä, jotta saisit jatkaa uniasi. Et tajua, että kyseessä on oma kännykkäsi. Mies on jo noussut sängystä ja ehtinyt suihkuun asti huomaamattasi.
2) Kun kännykkä alkaa herättää uudestaan kymmenen minuutin kuluttua torkkukytkimen painamisesta, yrität sammuttaa sen kääntelemällä sängyssä majailevan pehmoankan päälaella olevaa tupsua ja ihmettelet, [...]

Kommentteja: 3

Upea viikko

Onpas kertakaikkisen mukava viikko takana. Kun viime viikon paiskin niska limassa töitä, kesti tällä viikolla viettää aikaa äidin kanssa kaupoissa ja näyttelyissä kierrellen. Ihanaa! Ja kun nyt viikonloppuna sai tavata vielä appivanhemmatkin, niin mikäs tässä on ollessa.
Tänään kävimme sateesta huolimatta kaivelemassa esiin yhden geokätkön ja sen jälkeen Janne kokkasi aivan taivaallisen aterian jälkiruokineen; ilta puolestaan [...]

Kommentteja: 0

Ja juuri kun…

…elämä tuntui taas sujuvan niin hienosti, piti viime yönä herätä johonkin, mikä kaikesta päätellen oli ensimmäinen sappikohtaukseni kahdeksaan vuoteen.
Ja nyt stressaa ja ahristaa.
Ei ole ihan suosikkikokemuksiani herätä keskellä yötä anoppilassa kipuun, joka yltyy niin pahaksi, että saa ihan tosissaan miettiä, että jokohan sitä soittaisi itselleen piipaa-auton. Onneksi kohtaus talttui itsekseen alle vartissa.
Järki toki sanoo, että [...]

Kommentteja: 0

Köyhä ja ylpeä

Tapahtuipa eräänä kauniina päivänä, että allekirjoittanut löysi itsensä isohkon tavaratalon kosmetiikkaosastolta etsimästä naamataululleen kuorintavoidetta. Kiersin sinnikkäästi koko osaston läpi etsien hyllyä, jossa nököttäisi Bootsin tuotteita – mutta turhaan. Lopulta alistuin kohtalooni ja hipsin myyjän luo.
Myyjä vahvisti kaamean aavistukseni todeksi: heillä ei enää myydä Bootsia. Hyvästi, rakastamani kuorintavoide (eihän minulta toki niin paljon energiaa ja intoa [...]

Kommentteja: 7