Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


elokuu 2010
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hei    
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


Luokan 'Netistä löytynyttä' merkinnät


Virittäytymistä tunnelmaan

On taas se aika vuodesta. Euroviisut. Uskoni Kuunkuiskaajien menestykseen ei ole järin vahva: en usko, että meillä on tänä vuonna asiaa finaaliin, mutta kappale on silti mielestäni ihan hauska rallatus.
Virittäytyäkseni sopivaan viisutunnelmaan kaivelin YouTuben kätköistä muutamia viime vuosien suosikkejani. Näistä voi tietysti olla monta mieltä, mutta ainakin minusta nämä ovat pahuksen hienoja kappaleita ja olisivat [...]

Kommentteja: 4

Kuulutukset?

Ilta-Sanomat kirjoittaa tänään Satu Ruotsalaisen häiden herättämästä “kohusta”:
Hääuutisen jälkeen internetin keskustelupalstoilla alkoi vilkas keskustelu siitä, miten pari voi mennä yllättäen naimisiin ilman, että he ovat hakeneet kuulutuksia avioliitolleen. Satu kuitenkin kertoo epäilijöille, että kuulutukset oli hoidettu asianmukaisesti.
Mitä tekemistä kuulutuksilla on häiden kanssa? Kuulutukset ovat tapa, joka käytännössä tarkoittaa vain sitä, että pappi ilmoittaa kirkossa pari [...]

Kommentteja: 3

Mia

Voi miten surullinen uutinen heti aamusta… Ei kenenkään pitäisi täältä lähteä 19-vuotiaana.

Kommentteja: 0

Näyttelijätär rupsahti!

“80-luvun seksisymboli Kathleen Turner rupsahti – katso kuva!” (Iltalehti)
Ja minähän katsoin, tietysti. Ihminen on yleensä sillä tavalla utelias, että tuollaisia linkkejä tulee napsautettua – usein valmiiksi vahingoniloisena. Olipa vain mitä melkoisin rupsahdus, en voi muuta sanoa! Kathleen Turner näytti siltä kuin olisi vanhentunut seksisymboliajoistaan noin 20 vuotta! Kamalaa!
Mutta hetkinen… 1980-luvusta on kaksikymmentä vuotta. Hirveää, että [...]

Kommentteja: 11

Sanametsästystä

“Työtuhoseurasta päivää,” sanoi toinen alakerran emännistä, kun viikko sitten antoi minulle tämän linkin. Koska olen ahkera ja tunnollinen työntekijä ynnä reipas yrittäjä, en tietenkään ole tehnyt tuota työajalla. Rakas naapurini olisikin voinut sanoa olevansa unituhoseurasta, sillä ilta toisensa jälkeen olen kukkunut hereillä ties miten myöhään tuon ajatuskartan kanssa.
Viime päivinä on tullut luettua netistä uskomaton määrä [...]

Kommentteja: 19

Pala joulumieltä

Joulumieli on ollut kadoksissa, mutta YouTubesta sitä löytyi edes vähäsen. Tässä teillekin – kuvanlaatu on ehkä huono mutta musiikki on tärkeintä.

Kommentteja: 0

Kassin salat julki

Mimmu heitti ostoshaasteen. Meemiin osallistuminen on suurin piirtein parasta, mihin tällä energiamäärällä pystyn, joten tässäpä tulee. Lyhensin meemiä, koska kahdessa viimeisessä kysymyksessä ei ollut minusta mitään erityistä pointtia.
Katso mahdollisimman tuoretta kuittiasi ja kerro, mitä olet ostanut.
- Banaaneja
- HK Saunapalvi 300g
- Oivariini balansia -paketti
- 2 sipulia
- Granny Smith -omenoita
- punainen paprika
- LU Jaffa piparkakku-omena-keksejä
- Oululaisen jälkiuunipaloja
- [...]

Kommentteja: 2

Muistelua sanoista

Keksi haastoi mukaan muistelemaan, ja pelasti minut pohtimasta, mitä ihmettä tänään blogiini tuhertaisin.
Säännöt:
- Tässä on lueteltu 20 sanaa. Kirjoita jokaisen kohdalla, mitä lapsuuden/nuoruuden tapahtumia, asioita tai tunnelmia tulee kyseisestä sanasta mieleen. Jos juuri siitä sanasta ei tule mieleen mitään, niin kerro jostain siihen läheisesti liittyvästä asiasta.
- Saa kertoa useampiakin asioita, jos sanasta muistuu mieleen paljon [...]

Kommentteja: 2

Anette vs. Tarja

Katselin myöhään eilen illalla aikani kuluksi – ja itseäni sivistääkseni – YouTubesta uusia Nightwish-videoita (Amaranth ja Bye bye beautiful). En ole missään vaiheessa ollut Nightwish-fani, mutta Janne soittaa Nightwishin levyjä jonkin verran, joten musiikki on minulle sikäli tuttua. Kun Tarja sai kenkää yhtyeestä, olin sitä mieltä, että se koituu vielä Nightwishin kuolemaksi. Kaikesta päätellen olin [...]

Kommentteja: 10

Addio, maestro

Suuri mestari on poissa.

Addio, maestro. Kukaan ei laula Schubertin Ave Mariaa kauniimmin.

Kommentteja: 0