Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2005
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Tam   Maa »
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28  

5 uusinta kommenttia

Meta


helmikuun 2005 merkinnät


möh.

Arvelisin, että kommenttiongelmat liittyvät nimipalvelimiin ja niiden päivittymiseen, ilmeisesti eowyn.carnique.nl ja eowyn-new.carnique.nl ovat vielä toistaiseksi eri osoitteissa tai jotain. Minen ymmärrä näitä teknisiä juttuja. Muut saa selittää. Tai jotain. Koetetaan kestää, parin päivän kuluessa ongelmien pitäisi kadota. Poistan kommentointimahdollisuuden päiväksi, pariksi.

Kommentteja: 0

ei kannata kommentoida

Kommenttiosasto on mennyt särki, enkä tiedä miten sen saisi ehjättyä. Ei siis kannata yrittää sen kummemmin jättää viestiä, jos haluaa ottaa yhteyttä niin sen voipi tehdä vaikkapa osoitteeseen outipapu korvapuusti hotmail pisteenpallukka com.
Tänään oltiin muuttoapuna Misulle ja EGille iltapäivällä (tai no, apuna ja apuna… minä lähinnä availin ovia ja yritin olla olematta tiellä), ilta onkin [...]

Kommentteja: 5

niin tuota…

…tämä koko sivuston nakkaaminen eri palvelimelle näyttää aiheuttavan jonkin verran ongelmia, ainakin mitä tulee uusimpien merkintöjen kommentteihin. Pyydämme kärsivällisyyttä.

Kommentteja: 2

Mur.

Ärh. Tämä ei olekaan ihan niin helppoa kuin luulin. Chmod on joka paikassa ihan persiillään. Mur.

Kommentteja: 0

uusi koti

Rakas ystäväni Joost antoi juuri nettisivuilleni sekä tälle blogille uuden kodin. Nyt pitää vain sormet ristissä toivoa, että kaikki toimii muuton jälkeen edelleen.
Testing, testing… 1 2 3…

Kommentteja: 0

“sumppi auki…”

Vein Nöpön lisäksi myös Nellin eläinlääkärille, sillä halusin kuulla lääkärin mielipiteen siitä, onko Nelli voinut tartuttaa Nöpölle jonkin hengitystiesairauden (Nelli kun on alusta asti tuhissut ja raksunut). Oli veikeän näköistä, kun pikkuisten keuhkoja kuunneltiin stetoskoopista: avustaja piti kiinni hiirulaisen niskanahasta ja lääkäri kuunteli. Nöpö yritti välittömästi alkaa nakertaa stetoskoopin reunaa.
Nelli oli melkoinen sisupussi. Neiti ei [...]

Kommentteja: 1

edelleen huolta pienestä

Hiirillä näyttää sairastaminen noudattavan samanlaista rytmiä kuin ihmisillä: aamulla vointi on parempi ja potilas on pirteä, iltaa kohti vointi huononee. Koska Nöpö vaikutti aamulla reippaalta eikä sen hengitys vinkunut enää, en lähtenytkään eläinlääkärille. Ja tietysti sitten iltakuuden aikaan oli taas selkä ihan köyryssä ja hiiri aivasteli. Viisi tuntia myöhemmin Nöpö oli taas pirteämpi.
Nyt on varattu [...]

Kommentteja: 6

hiirineiti sairastaa

Rokotiiri alkoi jo hienovaraisesti vihjailla (lue: karjua suoraa huutoa), että minun pitäisi kirjoittaa jotain. On tämäkin, kun ei kahta vuorokautta saa olla hiljaa ilman, että tulee sanomista.
No, joka tapauksessa: takana on kaksi paskamaista päivää. Olen tehnyt niska limassa töitä artikkelin parissa, ollut koko ajan väsynyt ja suurimman osan ajasta alakuloinenkin. Erityisen matalaksi mielen vetää se, [...]

Kommentteja: 1

kännykkäkansan tavoitettavuus

Kännyköissä on eräs piirre, jota vihaan. Ne ovat tehneet ihmisestä liian helposti tavoitettavan – tai pikemminkin luoneet käsityksen, että ihmisen on oltava lähestulkoon aina tavoitettavissa. Lankapuhelimien aikaan oli ihan hyväksyttävää se, ettei aina vastattu, kun joku soitti: oltiin takapihalla kitkemässä kasvimaata, vessassa kakkosella, kaupungilla ostoksilla ja niin edelleen.
Nyt kun meillä kaikilla (tai melkein meillä kaikilla) [...]

Kommentteja: 15

sunnuntai-illan blues

Viikonlopun saldo:
- käyty kirpparilla, rahaa kului 50 senttiä
- ajeltu metrolla Itäkeskukseen, ostoksiin sisältyi mm. uusi pöytälamppu
- nautittu kaksi ateriaa kanasta (kumpikaan ei minun kokkaamani), mainioita molemmat
- käyty elokuvissa, kankaalla hirveän ahdistava Paha maa
- katsottu ystävien luona vallan upea elokuva (Tim Burtonin Big Fish)
- siivottu makuuhuone (vihdoinkin)
- tunnettu angstia useita tunteja
- nähty vihainen ratikkakuski, joka heitti [...]

Kommentteja: 4