Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


kesäkuu 2006
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Tou   Hei »
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

5 uusinta kommenttia

Meta


kesäkuun 2006 merkinnät


Hellyysrakastusmaksimus

“EI! Miehet EIVÄT ole nukkuessaan suloisia. Miehet ovat nukkuessaankin miehekkäitä, karskeja ja kovia!” sanoo Janne painokkaasti päiväsaikaan.
Hyvin varhain aamulla sama mies nukkuu lähelleni käpertyneenä hyvin suloisen ja viattoman näköisenä, huulet hieman mutrullaan, hiukset söpösti pörrössä, käsi tyynyä rutistaen. Tuhisee.
Hellyysrakastusmaksimus!
Kyllä miehet ovat sitten suloisia nukkuessaan. Läkähdyttävän hiostavien kesäöiden katkonaisen unen ainoa hyvä puoli on se, että [...]

Kommentteja: 7

Siellä missä kaikki muutkin

Lämpimän ja aurinkoisen sunnuntai-iltapäivän kunniaksi kaivoimme pölyiset pyörät varastosta ja lähdimme ajelemaan pitkin merenrantaa. Löysimme taukopaikaksi auringon kuumentaman puisen venelaiturin, jolle kukaan muu ei ollut vielä älynnyt laskea persettään (kaikissa muissa paikoissa kun oli vähintään parisataa ihmistä ja heidän kaikki lähisukulaisensa ja ystävänsä). Kyllä kelpasi lojua auringonpaisteessa oman rakkaan vieressä nauttimassa lämmöstä, eväistä ja kesästä.
Se [...]

Kommentteja: 3

Sormukset

Oijoi, ei tämän kauniimpia puitteita olisi voinut nainen toivoa varsinaiselle sormusseremonialle: istuimme aallonmurtajan harjalla laskevan auringon paisteessa, aallot liplattivat ja lähistöllä kuherteli joutsenpariskunta.
*Huokaus*

Kommentteja: 6

Teemana teemattomuus?

“Meille ei sitten tule mitään hemmetin teemahäitä”, sanon Jannelle päättäväisesti. “En tosiaankaan ala järjestää mitään Viivi ja Wagner -teemahöpönlöpöä.”
“Hei, sehän kuulostaa hyvältä!” ilahtuu Janne.
Ja sanoo “Pröt”.
Onni on oma Wagner.

Kommentteja: 6

Hyppäys kävijämäärissä

Ai miten niin kosinta näkyy helmetti.oikosulku.netin kävijästatistiikassa?

Kommentteja: 0

Vähän enemmän kuin “Kyllä”

Olisihan sitä voinut romanttisemminkin vastata kuin vain toteamalla lyhyesti ja ytimekkäästi “Kyllä”. Ainakin jos oletamme, että moisen kosinnan luettuaan pystyy ajattelemaan selkeästi tai edes näkemään näppäimistön kyynelten läpi.
En halua mitään niin kovasti kuin saada jakaa koko loppuelämäni Jannen kanssa. Tiesin jo ihan suhteemme alkumetreillä löytäneeni sen ihmisen, jota tietämättäni olin aina etsinyt ja kaivannut: kaikki [...]

Kommentteja: 3

Vastaus kysymykseen

Kyllä.

Kommentteja: 89

Maksettu mainos

Keskeytämme ohjelman ylimääräisen mainoksen vuoksi.
Kesäkuun ajan Helmetin korupuolella vietetään jonkinmoista alennusmyyntiä, jonka aikana kaikki korut ovat – 10 %. Alennusta ei ole merkitty korusivuille, vaan se lasketaan tilausvaiheessa.
Lisäksi lahjoitan erillisen pienehkön korulahjan jollekulle onnekkaalle, joka on kesäkuun aikana ostanut minulta jotain. Jos joku lukijoista osaa sanoa varmasti, onko valtiolla tämänkaltaiseen toimintaan jotakin vastaansanomista, toivon, että [...]

Kommentteja: 1

“Menisit vessaan haisemaan…”

Tässä päivänä muutamana valmistauduimme lähtemään lenkille, kun totesin, että minun piti vielä mennä vessaan. Kun jo istuin pytyllä asioillani, Janne tuli kylpyhuoneeseen selittämään jotakin. Totesin kohteliaasti, etten kaivannut yleisöä.
Janne katosi kiltisti ja rupesi pukeutumaan lenkkeilyvaatteisiin eteisessä, joka sattumalta sijaitsee suoraan kylpyhuoneen oven toisella puolella. Hetken kuluttua kylpyhuoneen ovi alkoi avautua uudelleen, mutta koska Janne oli [...]

Kommentteja: 6