Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


elokuu 2010
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hei    
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


Luokan 'Ilmoitusluontoista' merkinnät


Oho.

Tässähän on tainnut jäädä kertomatta jotain olennaista.
Kahdeksan viikkoa pahoinvointia, sitten pari mukavaa viikkoa ja nyt sitten ne viikot, kun maha kipuilee miten sattuu ja milloin mistäkin kohtaa.
Vaan jos projekti Toisto menee hyvin, meidän perheemme kasvaa joulukuussa, ja Punni Ensimmäinen Pieni saa pienen siskon tai veljen.

Kommentteja: 8

Paikka-apua?

Auttakaa naista mäessä (ja miestä myös)!
Missä voisi täällä Espoossa (tai jossain pk-seudulla joka tapauksessa) järjestää ristiäiset? Haussa siis jokin kiva paikka, joka myös huolehtisi tarjottavista (ei tarvittane ateriaa vaan lähinnä peruskahvipöytä, jossa on suolaista ja makeaa) ja johon mahtuisi n. 35 hengen ristiäisväki.
Apua?

Kommentteja: 4

Pikku-Barack

Elämä muuttui kertarysäyksellä, kun pikkuisemme saapui maailmaan tiistaina 20.1. 2009 klo 17.16. Virka-aikavauvamme aloitti työpäivänsä heti aamukahdeksalta ja tunnollisesti suuntasi kohti ulko-ovea klo 17.00, mutta matka ulos kesti 16 minuuttia.

Minä en tiennyt, että sydämeni voi edes tuntea tällaista määrää rakkautta.

Kommentteja: 28

Kotiinpaluu

Kotona taas – neljä päivää Jorvissa sitten vierähtikin. Maanantain magneettikuvauksessa näkyi merkkejä sappirakon tulehduksesta, joten oli pakko jäädä osastolle tiputukseen. Leikkauksen mahdollisuutta mietittiin, mutta lääkärit olivat kaikki yksimielisiä siitä, että ensin yritetään saada tulehdus hallintaan lääkkeillä, sillä yksikään kirurgi ei halunnut lähteä leikkaamaan minun tilanteessani olevaa ihmistä.
Maanantain ja tiistain välisenä yönä sain toisen voimakkaan kipukohtauksen, [...]

Kommentteja: 0

Kuulumisia Jorvista

Voi pojat, mikä viikko. Ja ensi viikkokin, ehkä.
Jotta ei tarvitse kertoa tätä erikseen jokaiselle kaverille ja perheenjäsenelle, kerrottakoon tarina lyhyesti täällä niin ei kenenkään tarvitse ihmetellä, miksei minua ehkä näy skypessä / irkissä / msn:ssä tai muualla.
Keskiviikon ja torstain välisenä yönä iski oikein pirullinen sappikohtaus. Odottelin, että se menisi ohi itsekseen, kun edellinenkin (kuukausi tms. [...]

Kommentteja: 6

Soon moro!

Pian jää viimainen pääkaupunkiseutu taakse, kun meikäläinen porhaltaa (eli kolkuttelee verkkaisesti, luultavasti aikataulusta jäljessä) kiskoja pitkin Lappiin. Edessä on kahdeksan päivää äidin lihapatojen äärellä (kaalikeitollahan tuo jo uhkaili), lomailua ja rentoutumista (kuitenkin nakitetaan joulunvalmisteluun, siivoukseen sun muuhun) poissa tietokoneen ääreltä (tokihan kannettava tulee mukaan, samoin wlan-tukiasema).
Tämän pienen talviloman ainoa huono puoli on se, että Janne [...]

Kommentteja: 0

090807

“Tahdon.”
Miten pieni sana.. ja miten paljon se kuitenkin merkitsee. Silti se oli tänään helppo sanoa, ja sitä oli helppo koko sydämestään tarkoittaa.
Pahoittelut, ystäväni, että teimme tämän kaikessa hiljaisuudessa. Se nyt vain sopi meille kahdelle kaikkein parhaiten.

Kommentteja: 31

Mansikat

Mansikoita on sekä jääkaapissa että tämän blogin uudessa ulkoasussa.
Totesin, etten ikinä saa tätä uutta ulkoasua niin valmiiksi, ettei jotain korjaamista vaativaa jäisi huomaamatta. Siispä reippahasti uusi leiska käyttöön – virheet ehtinee korjata sitä mukaa, kun niitä huomaa. Uusi raikkaampi ilme toivottavasti motivoi kirjoittamaan useammin. Vanhaan ulkoasuun olin niin lopen kyllästynyt, että koko blogin näkeminen tympäisi.
Vähän [...]

Kommentteja: 5

Kauppa on auki

Kyllä kelpasi tänään lähteä lenkille. Ilta-aurinko paistoi, ulkona oli lämmintä ja askel kulki tavallista paremmin. Rannassa tuntui selvä suolainen ja kostea meren tuoksu; purjeveneitä näkyi useampi tusina. Pitkästä aikaa oli kaikin tavoin hyvä olo ja tuntui siltä, että vaikka viimeksi kulunut vuosi on ollut hankala monessa suhteessa, menee minulla nyt selvästi paremmin.
Oman pienen nettikaupan parissa [...]

Kommentteja: 13

Maksettu mainos

Keskeytämme ohjelman ylimääräisen mainoksen vuoksi.
Kesäkuun ajan Helmetin korupuolella vietetään jonkinmoista alennusmyyntiä, jonka aikana kaikki korut ovat – 10 %. Alennusta ei ole merkitty korusivuille, vaan se lasketaan tilausvaiheessa.
Lisäksi lahjoitan erillisen pienehkön korulahjan jollekulle onnekkaalle, joka on kesäkuun aikana ostanut minulta jotain. Jos joku lukijoista osaa sanoa varmasti, onko valtiolla tämänkaltaiseen toimintaan jotakin vastaansanomista, toivon, että [...]

Kommentteja: 1