Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2004
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Tam   Maa »
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29

5 uusinta kommenttia

Meta


helmikuun 2004 merkinnät


treffiasiaa

Maria kaipailee jo kivoja treffiyksityiskohtia, joten pitänee yrittää kehitellä jotain. Totuus on kyllä, että koko viikonloppu on mennyt lähinnä “hassutteluun” – emme ole tehneet oikeastaan mitään varsinaisia treffijuttuja (= katsoneet elokuvia, kierrelleet Oulua, pelanneet) vaan ainoastaan viettäneet mukavaa aikaa yhdessä.
Ja minä olen ihan heikkona tuohon mieheen. *huoh* Se on hassu, mukava, hyvällä tavalla hullu ja [...]

Kommentteja: 2

hassu linkki

Treffit ovat vielä kesken (woohoo), joten en ehdi postailla sen kummemmin… Mutta tänään on erityistä hilpeyttä herättänyt tämä.
Toodles.

Kommentteja: 1

Elossa.

Olen yhä elossa. Ei merkkiäkään kirveestä.

Kommentteja: 0

treffit

Minulla on tänään treffit. En edes tiedä, miten treffeillä pitäisi käyttäytyä. Herran haltuun… Jos minusta ei kuulu mitään tämän jälkeen pitkiin aikoihin, treffikumppanini osoittautui sittenkin kirvesmurhaajaksi. Onneksi ystäväpariskunta ilmoitti jo, että jos en ilmoittaudu heille tunnin välein, he tulevat kotiini aseistautuneina. Mukavaa, että minusta pidetään huolta!
Jännittää hirveästi, mutta mukavalla tavalla. Enkä minä tiedä, olenko minä [...]

Kommentteja: 4

Satanen paukkui

JEH! Täältä tullaan, maailma! Kiitos, rakkaat lukijat – olen viimeinkin top 100:ssa ;) Nyt voin kuolla onnellisena (tai jotain).

Kommentteja: 2

Hiljaista harmaata tietä

Jotenkin pelottavaa, miten nopeasti jo hitusen kerrallaan umpeutumassa olleet haavat repeytyvät auki ja veri virtaa taas. Ilman kipua sitä voisi katsella jonkun toisen silmin, niin kuin se ei tapahtuisikaan minulle. Luulin olevani jo toipumassa kunnes tänään tapahtui mitä tapahtui ja päivä meni taas itkuksi ja kivuksi. Paha olo velloo vatsassa ja jyskyttää ohimoilla ja saa [...]

Kommentteja: 0

Tuutin täydeltä sosiaalipornoa

No on se nyt helvetti, jos ihmisillä ei ole yhtään tippaa suhteellisuudentajua. Ilmeisesti oli iso virhe jakaa yhtään mitään kenenkään kanssa tässä blogissa. Tämä on hitto soikoon minun elämääni – panetelkaa toisianne, jos jotakuta on pakko panetella.
Mies oli saanut kuulla työpaikallaan vittuilua uudesta avopuolisostaan. Kaiketi minun takiani. Kuka teistä lukijoista on niin vähäisellä järjellä siunattu, [...]

Kommentteja: 4

Blogista kirja

Kiitokset Kasan Jussille hyvästä linkistä. Kasassa oltiin tosin sitä mieltä, että tuo palvelu on lähinnä naurettava. Rohkenen kuitenkin tietyin varauksin olla eri mieltä. Minulla on nimittäin toinenkin blogi, privaatimpi, joka toimii lähestulkoon aitona päiväkirjana. Aikomuksena on ollut jossain vaiheessa printata kaikki merkinnät talteen, mutta kiitos Blogbindersin kaltaisen palvelun, minun ei tarvitse. Jossain vaiheessa saan siis [...]

Kommentteja: 1

Jalalliset paperit

Olen vakuuttunut siitä, verohallinto lähettää minulle jalallisia papereita. Olen varma, että heti kun olen avannut kuoren, katsonut sisällä olevaa paperia ja pannut sen takaisin, kuori papereineen kipittää tiehensä ja piiloutuu parhaimman taitonsa mukaan paikkaan, josta kukaan keskivertojärjellä varustettu ihminen ei ikinä älyäisi sitä etsiä. Onkohan minun virheeni se, että ylipäänsä pistän paperin takaisin kuoreen?
Aina verokorttia [...]

Kommentteja: 0

ihmisten ilmoilla taas

Kahden päivän totaalisen nettipimennon jälkeen täällä ollaan taas täydessä taisteluvalmiudessa. Mikähän siinä onkin, että moiset ongelmat sattuvat aina nimenomaan viikonloppuna, kun kukaan ei ole niitä hoitamassa? Töiden kannalta oli silti sangen edullista, ettei minulla ollut Internet-yhteyttä, sillä sain paljon aikaiseksi.
Vaan ettepä arvaa, miten on päässyt käymään. Täällä Naamioiden takana on otettu ja ihastuttu päätäpahkaa, hiusjuuria [...]

Kommentteja: 3