Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2007
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Huh   Kes »
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


toukokuun 2007 merkinnät


Melkein julkkis kuntoilee

Kunto nousee kohisten, toivoakseni.
Janne osti minulle syntymäpäivälahjaksi sykemittarin, kun olin jo vuoden verran ehtinyt kadehtia hänen mittariaan. Mittarilla tehtävä kuntotesti paljasti karun totuuden: en ole vain rapakunnossa, vaan todella, todella rapakunnossa. Hapenottokykyni arvosana oli “very low” – kaukana keskiarvojen alapuolella.
Tuomiosta tyrmistyneenä olen nyt yrittänyt lenkkeillä kolmesti viikossa uuden mittarini kanssa. Ensimmäisillä kerroilla tuntui siltä, että [...]

Kommentteja: 7

Hyveitä ja paheita

Bongasin mielenkiintoisen testin Pala maailmaani -blogista. Useimmiten moiset testit ovat huuhaata, mutta tämä antoi ainakin minulle mielestäni aika totuudenmukaisen tuloksen. Testikin sen jo osoittaa, että olen tämän pallonpuoliskon pahin murehtija…
Hyveitä:
Kohtuullisuus: 17
Anteeksiantavaisuus: 15
Lojaalisuus: 14
Suhteellisuuden taju: 12
Rakkaus: 10
Oikeudenmukaisuus: 9
Hiljainen tieto: 6
Pyhä huolettomuus: 5
Viisaus: 3
Jalo joutilaisuus: 1
Urhoollisuus: 0
Syntejä:
Murehtiminen: 14
Hengen velttous: 10
Ylpeys: 9
Vatsan palvonta: 8
Ahneus: 5
Huumorintajuttomuus: 5
Vihamielisyys: 5
Hekumallisuus: 3
Kateus: [...]

Kommentteja: 7

Paskan voimalla lenkille

Minä vihaan konflikteja. On meinaan pahuksen epämiellyttävää, kun joku kaataa – vertauskuvallisesti – ämpärillisen paskaa niskaan. Mutta ei mitään niin huonoa, ettei jotain hyvääkin: moinen kauluksesta sisään kipattu ulostemäärä sai minut lähtemään tähänastisen sykemittariomistajuuteni parhaalle lenkille. Jalat olisivat kuljettaneet minua vaikka maailman tappiin asti, tai siltä ainakin tuntui. Askel rullasi hyvin ja lihakset tuntuivat vetreiltä [...]

Kommentteja: 3

Hävetys

Euroviisujen semifinaalissa ei ollut mitään keskinoloa pahempaa. Olisin suonut finaalin sujuvan yhtä mallikkaasti, mutta ei. Oliko finaaliin ihan, IHAN pakko ottaa Krisse Salminen säheltämään? En tiedä olenko ainoa, mutta ainakin minua nolottaa. Ehkä tuo huumori uppoaa suomalaisiin, mutta entäs se muu Eurooppa, joka lähetystä katselee? Puuh.

Kommentteja: 21

Viisut, osa 1

Meinasin blogata Euroviisujen semifinaalista, mutta Merten sanoi jo suunnilleen kaiken sen, mitä minäkin olisin sanonut. Paitsi että bloggaanpa silti, ähäkutti.
Semifinaali näytti ihan suhteellisen hyvältä ja väliaikaohjelmatkin olivat pahimmillaan ainoastaan keskinoloja, minkä Mertenkin totesi. Juontajat olivat juuri niin sokerikuorrutteisen oloisia kuin kaikkien muidenkin maiden viisujuontajat ja hymyilivät kuin viiden tuuman jakoavaimet – kuten edeltäjänsäkin. Olin positiivisesti [...]

Kommentteja: 5

Ollapa tuomari

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän minua rassaa tuo rapakon toisella puolella asuva kansa.
Päivän Hesarissa on juttu amerikkalaisesta tuomarista, joka vaatii 65 miljoonan dollarin korvauksia pesulalta, joka kadotti parin tämän äijän housuja.
65 miljoonaa dollaria.
Kadonneista housuista.
Kyseisen pesulan omistava perhe tarjosi kaltoin kohdellulle tuomarille jo 12 000 dollaria korvauksia, mutta “henkisesti kärsinyt” tuomari ei katsonut tämän riittävän. [...]

Kommentteja: 10

Leivontablogista löydettyä

Vaikka resepti voi aluksi vaikuttaa oudolta, Marien suolapähkinä-nougat-suklaamuffinit ovat yksi parhaimmista leivonnaisista, mitä muistan ikinä itse leiponeeni. Hyvästi, vyötärö!
Huhu kertoo, että myös alakerran naapuriin viedyt yksilöt olivat kovin lyhytikäisiä.

Kommentteja: 3

Rahutu tuhkatriinu

Velipoika paiskasi tämän videon linkillä. Ensin huvitti hieman, mutta nyt on pakko myöntää, että minusta tämä versio on parempi kuin alkuperäinen*.


* Johtunee ainakin osaksi siitä, että minusta Neumannin ääni on puistattavan vastenmielinen. En vain kerta kaikkiaan voi kestää sitä värinää. Uuuh.

Kommentteja: 8

Taas se aika vuodesta

Numero vaihtui taas. Jokohan se kolmenkympin kriisikin loppuisi?
Toivoa sopii.
Jonkinasteista juhlimista edusti tänään lähinnä päivällinen, joka oli kaloripitoisempi kuin linjani olisivat välttämättä sallineet: perunamuusia, kermakastiketta ja uunissa käristettyjä nakkeja. Iltakahvin kanssa nautin Tukholmasta saakka rahtaamani Fransk nougat -patukan (miksei niitä myydä Suomessa, miksei, miksei?).
Viikonloppuna rakas avomieheni tehnee minulle myöhästyneen synttärikakun. Tai niin tuo ainakin lupaili.
Eipä tässä [...]

Kommentteja: 7