Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


joulukuu 2007
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Mar   Tam »
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

5 uusinta kommenttia

Meta


joulukuun 2007 merkinnät


Vuoden viimeinen päivä

Vihdoinkin antibioottikuuri on ohi ja sen loppumisesta on kulunut tarvittavat pari päivää, että sain ruoan kanssa lasillisen valkoviiniä. Vatsa on täynnä lohta ja valkosipuliperunoita, ja Illallinen yhdelle nauratti edelleen ihan samoin kuin kaikkina vuosina aiemminkin. Vuosi 2007 päättyy reilun viiden tunnin kuluttua.
Tähän aikaan on tapana tehdä uudenvuodenlupauksia, joten minäkin teen pari: lupaan taas kerran yrittää [...]

Kommentteja: 0

Ei enää kinkkua, kiitos

Koin tuossa pari tuntia sitten hämmentävän tunteen. Vatsa tuntui ihan omituiselta. Se piti jopa hassua kurinaa. Tunne oli etäisesti tuttu, joten kävin kaivelemaan muistilokeroitani. Lopulta tajusin: nälkähän se siellä kurni. Miten virkistävää!
Kyllä siis huomaa, että joulunpyhät ja kinkun mättäminen ovat ohi. Varsinkin jälkimmäisestä sanoisin, notta onneksi.
Lämminsavulohisalaatti maistui ihan uskomattoman hyvälle kolmen jouluruokapäivän jälkeen.

Kommentteja: 3

Kinkkua ja suklaata

Ensimmäinen päivä ilman vatsaa rauhoittavaa lääkettä sitten viime keskiviikon, eikä vatsa protestoi. Paras joululahjani! Vesi kielellä olen tosin katsellut muiden skumppa- ja punaviinilaseja, mutta kun ei niin ei. Pääasia on kuitenkin se, että voin paremmin.
Lapsena tuntui aina lahjojen jakamisen ja avaamisen jälkeen siltä kuin joulu olisi jo ohi, nyt aikuisena osaa arvostaa sitä ihanaa tosiasiaa, [...]

Kommentteja: 0

Yksi yö jouluun

Jouluaatto on ihan kulman takana, ja kreivin aikaan tienoon peitti ohut lumikerros. Taivaan kiitos en ilmeisesti vieläkään joudu kokemaan mustaa joulua, sillä lumen puute jos mikä tekisi hallaa joulumielelle. Mieliala on muutenkin nousussa, sillä (kop, kop) vatsa voi paremmin.
Saunasta tultuamme istuimme pukuhuoneessa ja puhuimme kotiasioista: mietimme esimerkiksi miten asunnosta saisi viihtyisämmän ja miten elämään saisi [...]

Kommentteja: 1

Uppista.

Katsos perhanaa.
Clostridium difficile, vaikken olisi uskonut.
Selvää joulua ja lisää antibiootteja minulle.
***
Ja Marjut saa nyt sitten sanoa notta “mitäs minä sanoin”. ;)

Kommentteja: 10

Pala joulumieltä

Joulumieli on ollut kadoksissa, mutta YouTubesta sitä löytyi edes vähäsen. Tässä teillekin – kuvanlaatu on ehkä huono mutta musiikki on tärkeintä.

Kommentteja: 0

Kadonnut aika

Lapsena sitä aina marisi, ettei ole mitään tekemistä. Aika kävi pitkäksi ilman mielekästä puuhaa, ja päivät tuntuivat välillä loputtoman pitkiltä.
Toista se on nyt aikuisena. Varsinkin näin joulun alla tuntuu, ettei aika riitä mihinkään. Minulla on vapaa-aikaa luultavasti paljon enemmän kuin muilla tämän ikäisillä jo senkin takia, ettei minun päivästäni kulu minuuttiakaan työmatkoihin, mutta silti aika [...]

Kommentteja: 1

Lähestyy, lähestyy

Joulu alkaa olla miltei tuskallisen lähellä, kun ottaa huomioon, että joitain joululahjoja puuttuu vielä. Haistan viime hetken paniikkishoppailua… Kaupan puolelle alkaa vähitellen laskeutua joulurauha, joten minunkaan ei tarvitse niin kauheasti enää paiskia töitä. Joulukuun kirjanpito tosin on kokonaan tekemättä, joten se on hoidettava vielä ennen lomia.
Sää on kovin masentava. Lumesta ei ole tietoakaan, eikä sitä [...]

Kommentteja: 0

Vatsavaivat vol. XVIII

Kyllä yksityisessä lääkärissä on puolensa, pakko se on myöntää. Kyllästyneenä vatsavaivoihin soitin tänään terveyskeskukseen haaveenani päästä bakteeriviljelyyn vielä tällä viikolla. Eioota tarjottiin: ensimmäiset vapaat ajat omalle lääkärille olisivat olleet vasta tammikuussa ja puhelinaikaakaan ei olisi saanut ennen torstaita. Minulle ehdotettiin tuloa päivystykseen, mutta en todellakaan koe, että vaivani olisi vaatinut päivystysvastaanottoa.
Koska ajatus joulunvietosta vatsavaivaisena ei [...]

Kommentteja: 0

Varovaisen toiveikas

Onpa kyllä viime aikoina ollut vitsit vähissä. Vatsavaivoja on ollut niin paljon, että eilen alkoi olla jo todella tuskastunut olo, kun taas melkein itkua tuhersin vessassa. Ilmeisesti taannoinen antibioottikuuri vei mennessään paljon hyviäkin bakteereja, sillä sen jälkeen ei ole vatsavaivoille näkynyt loppua. Bloggaajien pikkujoulutkin menivät sivu suun tämän paskarallin takia.
Nyt on meneillään uusi kuuri maitohappobakteereja. [...]

Kommentteja: 9