Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


joulukuu 2005
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Mar   Tam »
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


joulukuun 2005 merkinnät


Au au au au.. mutta se onnistui!

En uskaltanut etukäteen kirjoittaa koko asiasta, kun ajattelin, ettei se kuitenkaan onnistu, mutta nyt on taas jaettavana yksi päivä naisen elämää – miehet haluavat luultavasti jättää merkinnän lukematta…
Kävin tänään Mehiläisessä hormonikierukan asennuksessa. Olin pessimistinen, koska tällä saralla on niin moni aiempi yritys mennyt pieleen – ja toinen hyvä syy pieneen pessimismiin oli tietysti se, ettei [...]

Kommentteja: 0

Joulu toisaalla

Ensimmäinen jouluni poissa vanhempieni luota sujui melkeinpä yllättävänkin hyvin. Jannen perheen parissa joulu oli rauhallinen ja mukava, jouluruoat hieman erilaisia kuin kotona mutta yhtä kaikki herkullisia, ja ympärillä oli juuri sopivasti ihmisiä, ettei aika käynyt pitkäksi tai koti-ikävä kohtuuttomaksi. Kaikesta päätellen olin myös ollut kiltti, koska kuusen alta löytyi monia kivoja paketteja minullekin.
Saimme myös toivomamme [...]

Kommentteja: 3

Jouluntoivotukset

Joulusta taitaa tulla jossain määrin surullinen, sillä yksi hiirulaisista on huonossa kunnossa, enkä oikein usko, että se selviää joulun yli – ellei sitten tapahdu jonkinlaista joulun ihmettä. Kurjinta on se, etten oikeastaan voi tehdä mitään sen hyväksi: huomenna aamulla pitää lähteä joulunviettoon, joten en pääse enää viemään Nappi-raasua eläinlääkärille. Tänään yritin tavoittaa hiiripoppoon vakiolääkäriä, ja [...]

Kommentteja: 3

Ja se laiska perse ylös penkistä!

Kun tänään olin matkalla keskustaan, nousi Hakaniemestä ratikkaan vanhahko nainen. Vapaita istumapaikkoja ei ollut, joten nainen jäi seisomaan raitiovaunun oven lähelle metallitangosta kiinni pitäen. Samaan aikaan puolen metrin päässä istui ilmeettömän näköinen nuori nainen.
Mitä pitäisi alle kolmekymppisen naishenkilön tehdä raitiovaunussa, jos vieressä seisoo vanhus, joka kaiken lisäksi horjahtaa joka kerta, kun ratikka jarruttaa:
A) Nousta ylös, [...]

Kommentteja: 10

Espoo! Espoo!

Kun kerran Jannekin, niin kai minäkin saan kertoa..?
Asunnon hinnasta päästiin myyjän kanssa yhteisymmärrykseen, joten ilmeisesti me sitten muutamme alkuvuodesta Espooseen. Asunto ei ehkä ole joka suhteessa unelmien täyttymys ja niin edelleen, mutta se on ehdottomasti kivalla paikalla, todella hyvä pohjaratkaisultaan ja siinä on Sitä Jotain.
Siitä tulee Koti.

Kommentteja: 10

Suurta surkeutta ja ahdistusta

Hammaslääkäri veti vähäisenkin joulumieleni vessasta alas yhdellä lauseella. “Sulla on melkein joka puolella hammasväleissä syventyneet ientaskut.”
Olisin mieluummin ottanut vaikka parit juurihoidot. Menen nyt sängyn alle vinkumaan surkeuttani. Ahdistaa ihan hirveästi.

Kommentteja: 10

Ensimmäinen joululahja

Pääsin eilen nauttimaan ensimmäisestä joululahjastani. Jannen veljen perhe antoi meille liput Andrea Bocellin konserttiin. Voin ihan rehellisesti sanoa, että se oli yksi hienoimmista joululahjoista, mitä olen ikinä saanut. Omistan yhden Bocellin levyn (Romanzan, kuinkas muuten), joten en varsinaisesti sanoisi itseäni herran faniksi, mutta konsertti oli kyllä Elämys isolla e:llä.
Olen toivoton herkistelijä: ensimmäiset kyyneleet tulivat jo [...]

Kommentteja: 3

Minun kuolemansyntini

Your Deadly Sins
Sloth: 60%
Gluttony: 20%
Pride: 20%
Envy: 0%
Greed: 0%
Lust: 0%
Wrath: 0%
Chance You’ll Go to Hell: 14%
You will die while sleeping – and no one will notice.
How Sinful Are You?
—–
Ihme että tuo Gluttony-prosenttiluku on noinkin alhainen, kun ihan aidosti haaveilen jäätelöstä ja suklaakakusta sun muusta. Se on tämän kuukausia kestäneen dieetin aikaansaannoksia…

Kommentteja: 3

Lähestyvän kriisin merkkejä?

Kun sunnuntaiaamuna istuin sängyllä puoliksi peiton alla ja yritin heräillä, nousi armas avomieheni istumaan viereeni, katsoi minua vähän aikaa ja sanoi: “Sulla on pussit silmien alla.”[1] Ei suinkaan “Huomenta kulta, ihanaa herätä vierestäsi tänäkin aamuna”, vaan “Sulla on pussit silmien alla.” Mikä romantikko!
Ja mitä tapahtui sunnuntai-iltana? Samainen mies hankki lisää aineksia parisuhdekatastrofiin. World of [...]

Kommentteja: 3

Pinkkien kännyköiden voima

Pari edellistä Idols-semifinaalia ovat herättäneet lähinnä kiukkua. Anteeksi vain kaikki tuhannet pikkutytöt, mutta minusta Ilkka ei olisi kuulunut edes viiden parhaan joukkoon, vielä vähemmän finalistikaksikkoon. En ole voinut käsittää, miten tyyppi on päässyt näin pitkälle, mutta selvisihän se syykin lopulta. Mitäpä tuota viimeistä finaalia enää katsomaan.
Toisaalta: sitä tulevaa Ilkan levyä ostavat ne 130 kertaa äänestäneet [...]

Kommentteja: 5