Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2007
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Maa   Tou »
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30  

5 uusinta kommenttia

Meta


huhtikuun 2007 merkinnät


Sohvaperunan onnea

Tässä alkaa tulla sellainen tunne, että minä pidän kaikenlaisista jännityssarjoista ja FBI-jutuista*. Rupesin nimittäin laskeskelemaan, mitä kaikkea katson säännöllisesti televisiosta, ja listalla on melkoinen suora poliisi- ja rikossarjoja.
Maanantait ovat tylsiä. Tiistaisin tulee Kadotettu (koukuttava) ja Pahuuden jäljillä (kliseinen mutta viihdyttävä, eikä minua haittaa yhtään se, että päähenkilö näyttää välillä ihan Andy Garcialta), keskiviikkoisin katson onnellisena [...]

Kommentteja: 10

Elikkäkärsimys

Televisio jäi auki viimeisen edes jotakuinkin kelvollisen ohjelman jälkeen, joten päädyin kuuntelemaan Voittopottia hopealankaa väännellessäni – kädet kun olivat täynnä ja kaukosäädin hieman liian kaukana.
Kymmenessä minuutissa alkoi tuntua siltä, että hetkenä minä hyvänsä korvani alkavat vuotaa verta. Oletan, että juontajiksi valitaan tarkoituksella sellaisia ihmisiä, jotka osaavat puhua pelkkää puppaa noin kolmensadan sanan minuuttivauhtia ja joilla [...]

Kommentteja: 4

Älyn testausta

Piti taas apinoida Jania ja käydä kokeilemassa Tieteen Kuvalehden älykkyystestiä.
Nimi: Outi
Kokonaispistemäärä: 138
Tuloksen luokitustaso: Huipputasoa
Onneksi olkoon! Olet suorittanut Tieteen Kuvalehden älykkyystestin.
Pistemääräsi oli korkeampi kuin 99 %:lla väestöstä keskimäärin.
Kielellisten osioiden pistemäärä: 145.4
Suoritusosioiden pistemäärä: 126.7
Osioiden pistemäärät
Jokaisen osion korkein mahdollinen pistemäärä on 20. Keskimääräinen pistemäärä on 10.
Kuviopäättelytehtävät
Mitattavat ominaisuudet: ei-sanallinen päättelykyky, usean tekijän samanaikainen käsittely, avaruudellinen hahmottaminen, visuaalinen hahmottaminen
Tuloksesi 16
Sanastotehtävät [...]

Kommentteja: 2

Iso “buu” Kampille

Suuriin kauppakeskuksiin kuuluu mielestäni olennaisena osana ilmaiset yleisövessat. Olen ollut ymmärtävinäni, että tämä on tavallinen käytäntö: kaikissa niissä kauppakeskuksissa, joissa pääkaupunkiseudulla usein vierailen, on ilmaiset vessat. Minusta se on vallan kohtuullista, kun ottaa huomioon, että yksi ihminen voi helposti yhden päivän aikana jättää rahaa viiteenkin eri liikkeeseen.
Kampin keskus saa nyt minulta osakseen ison buuauksen, paljon [...]

Kommentteja: 10

Apeus

Kun riittävästi vastustaa lyhyen ajan sisällä, niin lopulta hyvinkin pieni asia saattaa aiheuttaa ison porun. Koko viikko on ollut surkea tuon perhanan tietokoneen hajoamisen takia (ja siitä aiheutuvan taloudellisen menetyksen takia), ja nyt olin sitten kai riittävän allapäin, että yksi ainoa blogimerkintä sai minut itkemään.
Ulkopuolinen ei kuitenkaan ymmärtäisi, miksi juuri kyseinen merkintä oli se korsi, [...]

Kommentteja: 10

Allerginen tyhmyydelle

Pitipä taas heti aamusta ärsyyntyä, kun erehdyin vilkaisemaan laatujulkaisu Ilta-Sanomien keskustelupalstaa, jossa otettiin kantaa Virginia Techin ammuskeluun.
Olen selkeästi allerginen tyhmyydelle: otsasuoni alkoi pullottaa jo ensimmäisen viestitusinan jälkeen. Suunnilleen joka kolmannessa tai neljännessä viestissä nimittäin kimitettiin samaa asiaa: ei tapahtuma liity aselainsäädäntöön ja asekulttuuriin, sillä tapahtuuhan meillä Suomessakin hirveyksiä, vaikka on tiukempi aselainsäädäntö. Samaten suunnilleen joka [...]

Kommentteja: 13

Hajosi

Voiko vitutukseen kuolla?
Janne lähti useammaksi päiväksi Monacoon. Tietokone hajosi kaksi tuntia myöhemmin. En tiedä, mitä tapahtui, tai mitä sille tekisin.
Kuolen vitutukseen.
Edit 18.4. klo 10:37
Tällaisen kaivoin googlaamalla:
“TypeB:
However, if there is no sound of drives spinning up or monitor never seems to be returned from standby, or no response in keyboard lights for ScrollLock/NumLock/CapLock, then you are [...]

Kommentteja: 3

Maalaishiiri risteilee

Koska Jannella oli lomaa, päätimme lähteä pienelle matkalle länsinaapuriin. Tukholma oli kaunis, aurinkoinen ja ihanan lämmin – kevät oli selvästi pitemmällä kuin Helsingissä, ja kirsikkapuissa oli upeat vaaleanpunaiset kukat. Kyllä kelpasi käveleskellä* Skansenilla, kun aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja lämmintä oli varmaan lähemmäs kaksikymmentä astetta!
Laivamatkat olivat oikein mukavia, joskin ulkopuolisen silmin ehkä tapahtumaköyhiä: minua kun [...]

Kommentteja: 4

Möykky

Möykky on taas muuttanut luokseni.
Aluksi se teki vain pientä kiusaa: vähätteli toisinaan tekemisiäni ja huomautteli harmaista hiuksista ja liikakiloista. Sen jälkeen se alkoi arvostella vähän kaikkea. Nyt se antaa ymmärtää, että olen huono ihminen, huono kodinhoitaja, huono avopuoliso, huono ystävä, huono sisko, huono yrittäjä ja niin edelleen.
Jo parina iltana Möykky on istunut joko vatsani tai [...]

Kommentteja: 12