Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


elokuu 2006
Ma Ti Ke To Pe La Su
« Hei   Syy »
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

5 uusinta kommenttia

Meta


elokuun 2006 merkinnät


Piko

Hei hei, pikkuinen.
Kurjaa, ettei hoito auttanut, vaikka kovasti yritimme.
Kiitokset HauMauhun.

Kommentteja: 3

193,10 euroa

Istuin Jannen kanssa bussissa matkalla keskustasta kotiin. Rupesin laskemaan, paljonko rahaa oli kulunut kyseisellä ostosreissulla, ja mitä käteen oli jäänyt. Olin käyttänyt 193,10 euroa, mutta kotiin oli tuomisina vain tyhjä muovipussi ja mustat kengännauhat. Pelottavaa.
Uudet kengät 124 euroa (elämäni kalleimmat, vaan kyllä kannatti)
Pohjien vaihto suutarilla (jonne kengät siis myös jäivät siinä vaiheessa) 29 euroa
Matkakortin lataus [...]

Kommentteja: 4

Raskaat päätökset

Lemmikin menettäminen on mahdottoman kurjaa. Kuitenkin hiiren kuolemaakin ilkeämmältä minusta tuntuu se, kun joudun itse tekemään päätöksen siitä, milloin hiiren on aika mennä. Vaikka päätökseni teen rakkaudesta lemmikkiäni kohtaan, se tuntuu kauhealta (tai no, me-muodossa tästä varmaakin kuuluisi kirjoittaa, Jannen ja minun yhteinen päätöshän se oli). En haluaisi joutua sanomaan, milloin pienen suloisen hiirulaiseni elämä [...]

Kommentteja: 3

Televisiosarjameemi

En ole vielä ehtinyt osallistua tämän meemin muihin osiin, mutta ajattelin aloittaa tästä televisiosarjoja koskevasta osasta. Meemi löytyi Janilta.
1. Tv-sarja, joka muutti elämäsi?
Tokkopa sellaista onkaan. Ei kai kenenkään elämä voi yhdestä televisiosarjasta muuttua, ellei sitten satu olemaan yksi sarjan näyttelijöistä, joka sarjan myötä sitten kohoaa maailmanmaineeseen?

2. Tv-sarja, jonka olet katsellut yhä uudelleen?
Sinkkuelämää-sarjaa olen katsonut useampia [...]

Kommentteja: 7

Turhaakin turhempi

Postiluukusta tipahti lehden näytenumero. Ajattelivat varmaankin, että kolmikymppistä naisihmistä taatusti kiinnostaa Gloria Muoti. Lehti näytti muhkealta ja kauniilta, ja päätin nauttia siitä kahvin kera. Varsinainen “nautinto” siitä sitten kehkeytyikin.
En ole eläissäni lukenut minua yhtä vähän kiinnostavaa naistenlehteä. Jopa typerimmissä hömppälehdissä on oma viihdearvonsa (tai pikemminkin huumoriarvonsa), mutta tässä kiiltäväpaperisessa turhuudessa ei ollut sitäkään. Varmasti Gloria [...]

Kommentteja: 14

Zzz…

Enimmäkseen meidän pienet palleroisemme nukkuvat visusti pesämökin suojissa, mutta turhan lämpiminä päivinä on pakko improvisoida. Nekku on nukahtanut kananmunakotelon päälle. Awww!

Kommentteja: 4

Katse jalkoihin

Exällä oli tapana valittaa minulle siitä, että katson enimmäkseen jalkoihini kävellessäni. “Et koskaan näe mitään kiinnostavaa, kun aina vain tuijotat maahan”, hän hoki minulle kerran toisensa jälkeen.
Jos olisin tänään katsonut jalkoihini, kuten yleensä, olisin nähnyt ajoissa sen pahuksen tahmean purkan, joka nyt istuu sandaalini pohjassa.
Niin kerta.

Kommentteja: 2

Pilli

Joku naapurin kersoista on saanut käsiinsä pillin. Se ei ole edes mikä tahansa vappupilli, vaan niitä jumppamaikkojen suosimia, joiden ääni kantaa pirun kauas.
Paljollakohan se pieni hirviö myisi sen kärtyisälle naapurin tädille, että pääsisin kuuntelemasta jatkuvaa vihellystä?

Kommentteja: 3

Kaivataan kohtuutta

Olen ihan käsittämättömän tuskastunut tähän kesään. Luultavasti tinttaisin, jos kuulisin jonkun sirkuttavan, miten ihanaa on, kun on näin lämmintä ja aurinkoista ja saa maata rannalla kärventämässä itseään. En JAKSA tätä jatkuvaa paahdetta ja kuivuutta.
Tunnen masentavan paljon ihmisiä, joiden mielestä helteinen kesä on suunnilleen parasta sitten viipaloidun leivän. Onhan minustakin mukavaa, jos on lämmintä ja aurinkoista, [...]

Kommentteja: 17

Tiedon kulku – heikko

“Ai, eikö sulle ollut vielä kerrottu?” on lause, joka ehkä kaikkein parhaimmin määrittelee perhettäni ja tiedon kulkua sen jäsenten välillä. Tieto ei kerta kaikkiaan kulje. Sen ymmärtäisi, jos olisimme niitä perheitä, joiden jäsenet eivät ole erityisen paljon tekemisissä toistensa kanssa saati sitten toisistaan kiinnostuneita. Vaan kun emme ole sellainen perhe. Alan onneksi olla tottunut siihen, [...]

Kommentteja: 4