Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • P*skaa.

  Kesäflunssa.

  Mikä voisi olla paskempaa kuin viheliäinen kesäflunssa Jannen loman aikana?* Ei riitä, että on paska olo flunssan takia, vaan pitää olla paska olo senkin takia, että toinen tylsistyy, kun minä sairastan.

  Elämä on kyllä joskus… niin… niin… AARRGGHHHHH!

  ——
  * Viheliäinen kesäflunssa oman loman aikana tietysti, mutta työtön kun olen, ei minulla ole lomaakaan. On vain.. aikaa.

  Kommentteja: 4

   

  Kommentteja:

  joku:
  26.7.2006, 19.22

  Perskutarallaa tuo on kyllä ikävää, mulla on todella huono omatunto kun oon jo toista vuotta ollu vaihteleva olo ja yks kesäloma meni ihan pieleen, tänä kesänä jaksoi jo vähän paremmin. Ja kamalaa kun menojalka vipattais ja toinen haluaa lähteä, mutta lähtemisen sijaan joutuu hautautumaan peiton alle mököttämään.

  Cattleya:
  27.7.2006, 16.00

  Vietin tuossa juuri kaksi viikkoa kauneinta suvea räkätaudissa. Ei päästy uimaan, ei pyöräilemään, ja flunssa romahdutti kunnon aivan pohjalukemiin. Kahden viikon rästihommat tuijottelevat minua syyttävästi…

  Toivottavasti flunssasi on nopeammin parantuvaa lajiketta!

  Outi:
  30.7.2006, 16.35

  No, nyt kun flunssa alkaa vähitellen olla selätetty, on tilalle tullut hammassärky. Ja tietysti viikonloppuna, kun sille on vaikeaa tehdä mitään. Niinpä tietenkin.

  Tää on niin tätä… :/

  kaura:
  2.8.2006, 16.47

  Uh, eläydyn! Meille kävi sen verran köppäisesti kesken parhaan uintikauden, että sekä itellä että miehellä että lapasilla on ollut kekkeleen kesäflunssa! Kumea yskintä herättelee itse kutakin kesäyössä eikä helle anna nukahtaa uudelleen… Puhumattakaan siitä että flunssat on tietenkin porrastettu ärsyn maksimoinniksi. Mutta toi hammassärky onneksi on vältellyt meittiä, SE olis vielä pahempaa!

  Jätä kommentti