Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kaksi kärpästä yhdellä iskulla?

  Loma vaati Nanon lisäksi pari muutakin uhria. Jo pitkään hieman heikossa hapessa ollut palmuni kuukahti lopullisesti, joskin toiveikkaana napsaisin varresta yläosan pois ja jäin odottelemaan, alkaisiko puunkutjake vielä versoa uusia oksia. En pidä sitä todennäköisenä.

  Palmua traagisempi menetys oli kuitenkin rakas digiboksimme, joka kuollessaan vei mukanaan paljon katsomattomia ohjelmia ja säilöttyjä huippuhetkiä.

  Ei ole elämää ilman digiboksia, joten heti tuon surullisen tapahtuman jälkeen suuntasimme Stockalle ostamaan uutta. Kotimatkaa varten laite kiinnitettiin minun pyöräni tarakalle, koska siihen sen sai tukevammin kiinni kuin Jannen pyörään. Janne lupautui auliisti polkemaan takanani voidakseen heti varoittaa, jos näyttää siltä, että laatikko aikoo pudota.

  Kotimatka oli hädin tuskin alkanut, kun takaani jo kuului:
  – Näppärää! Voin samalla kertaa ihailla sekä meidän uutta digiboksia että sun takapuolta!

  Eihän tuota miestä voi olla rakastamatta.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti