Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Rehellisyys ei ole helppoa

  Tulipa viime viikolla todettua, ettei rehellisyys ole aina kauhean vaivatonta – riippuen tietysti siitä, mitä itse kukakin pitää vaivattomana. Sain erään työjutun kanssa puuhaillessani yllättäen selville, että yksi suosikkiyhtyeistäni on viime vuonna julkaissut uuden levyn.

  Vilkaisin iTunes Music Storea, ja sieltähän levyn olisi saanut kymmenellä eurolla omakseen. Yleisen mielipiteen mukaan luihu ihminen olisi tässä vaiheessa etsinyt levyn jostain torrenttina tai ladannut sen ties mistä uhraamatta ajatustakaan levystä maksamiselle. Minä lähdin seuraavana päivänä kiltisti bussilla keskustaan juoksemaan levykauppoja läpi, sillä jotkut asiat on saatava omistaa ihan käsin kosketeltavina esineinä.

  Ensimmäinen paikka: ei löydy.
  Seuraava paikka: ei löydy.
  Kolmas paikka: ”Ei meillä ole, mutta voidaan kyllä tilata. Hinnaksi tulee 18-22 euroa.”
  Neljäs paikka: ei löydy.
  Viides paikka: ei löydy.

  Tuntuu kyllä vähän uskomattomalta, että keskivertolevykaupalla on tarjota kahden metrin(* jono U2:n levyjä, mutta UB40:n levyistä ei löydy edes sitä uusinta. Pitääkö tässä oikeasti alkaa kuunnella Antti Tuiskua, että levykaupasta löytää haluamansa levyn?

  Lopulta tulin väsyneenä ja turhautuneena kotiin, menin CD Wowin sivuille ja tilasin levyn sieltä. Hinnaksi tuli vajaat 14,50e ja cd:n mukana tuli myös bonus-dvd. Opinpa ainakin sen, etten vastaisuudessa edes yritä tukea perinteistä levykauppaa (paitsi ehkä mitä tulee CMX:n levyihin…).

  Tein tilaukseni CD Wowiin myöhään torstai-iltana, ja levy kolahti sisään postiluukusta eilen. Minä uskon asioivani kyseisen nettikaupan kanssa vastakin.

  —–
  *) Sallittakoon pienehkö liiottelu – olinhan hyvin turhautunut.

  Kommentteja: 5

   

  Kommentteja:

  Marjut:
  30.3.2006, 16.54

  Missä kaupoissa kävit? Ainakin oma lempikauppani Stupido Shop väittää sivuillaan levyä löytyvän. Tosin kalliimmalla kuin millä sen sait, mutta kuitenkin.

  Outi:
  30.3.2006, 16.57

  Juoksin läpi eri Anttiloita, Stockan, Free Record Shopin ja Tunnelin Levyn. Popparienkeliin (vai mikä se on?) en jaksanut enää lähteä, vaikkakin sieltä olisi kyllä saattanut löytyä. Missä on Stupido Shop?

  Oho, muistin hinnankin väärin. Se oli £9.99 eli vajaa 14,50 euroa.

  Marjut:
  30.3.2006, 17.01

  Stupido Shop on Iso Roobertinkadulla. Täällä lisää: http://www.stupido.fi/index.shtml

  Outi:
  30.3.2006, 17.44

  Kiitos! Tuo pitää muistaa :D

  Gwenael:
  30.3.2006, 18.21

  U2 on ihan ylimahtavasti mun suosikkibändi koko universumissa. Kaksi metriä U2:n tuotantoa saisi meikäläisen sekoamaan täysin.

  Jätä kommentti