Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Vihainen wc

  Olisipa kurjaa, jos olisi ensin metsästänyt tietynlaista vessanpönttöä kissojen ja koirien kanssa, juossut kaiken maailman myyntinäyttelyt läpi ja lopulta onnellisena löytänyt oikeanlaisen vain huomatakseen asennuksen jälkeen, että se pöntönkutjake vihaa sinua.

  Toinen vessanpöntöistämme vihaa minua. En olisi pari vuotta sitten uskonut koskaan muodostavani moista hullua lausetta, mutta se on totta. Olen varma, että pönttö aloittaa vihaisen kyräilyn jo siinä vaiheessa, kun avaan vessan oven, mutta todellisen halveksuntansa pönttö näyttää vasta siinä vaiheessa, kun on aika huuhdella tuotokset viemärin syvyyksiin.

  Ohjeet vesisäiliön kyljessä ovat selkeät:
  iso asia – iso nappi
  pieni asia – pieni nappi

  Pienen asian toimitettuani painan siis rohkeasti pientä nappia. Esiin tulee onneton vesisuihku, joka ei ole riittävän voimakas edes huuhtomaan paria paperinkappaletta viemäriin. Odotan, että säiliö täyttyy ja yritän uudelleen mutta vähän reippaammin. Sama juttu, mutta nyt paperi vihdoin katoaa.

  Ison asian toimitettuani painan urheasti isompaa nappia. Vesisuihku saa aikaan ainoastaan sen, että pöntössä killuvat ruskeat kaverukset nauttivat poreilevasta kylvystä ilman mitään kiirettä minnekään. Eivät katoa viemäriin.

  Edellä kuvatut tapaukset toistuvat viikon aikana useita kertoja. Lopulta hermostun ja valitan asiasta Jannelle. Menemme yhdessä vessaan (emme tosin tarpeillemme!) ja Janne painaa isompaa nappia. SWOOSH! Upea, reipas huuhtelu. Säiliön täytyttyä Janne painaa pienempää nappia. Swoosh! Toinenkin upea, reipas huuhtelu.

  Pönttö vihaa minua.

  Kommentteja: 8

   

  Kommentteja:

  Jyri:
  18.2.2006, 18.38

  Syystäkin. Tytöt *eivät* käy paskalla!

  Janne:
  18.2.2006, 19.18

  Minä tulen oikein hyvin toimeen sen pöntön kanssa. Kyllä pönttö toisen tuntee. ;-)

  ElinaA:
  18.2.2006, 20.54

  Sitä pitää painaa reippaasti ja nopeasti pohjaan… Vihaa ne minuakin. ;)

  Jani:
  18.2.2006, 22.53

  Ei… pysty… pidättelemään… huonoja… juttuja…!

  Outi:
  19.2.2006, 21.58

  Jyri, anteeksi kun taas järkytin sinua. Olisi pitänyt muistaa paremmin.

  Muille kerron, että tänään pönttö on vihannut minua selvästi vähemmän! Janne piti sille puhuttelun (eli avasi säiliön ja tökki koneistoa asiantuntevan näköisenä) ja pönttö taisi säikähtää sen verran, että on nyt yhteistyöhaluinen. Hurraa!

  Kiikku:
  21.2.2006, 13.24

  Pönttöjen kanssa täytyy pysyä tiukkana ja päättäväisenä.

  A-J:
  22.2.2006, 15.55

  Liekö ruotsalaista vittuilua? Meille ostettiin Svedsbergin pönttö… Olen – kaikilla sairaanhoitajan taidoillani – korjannut sitä jo noin kahdeksan kertaa. Milloin se ei ota vettä, milloin se vuotaa sitä ja kun sen saa korjattua menee kelpo tovi siihen, että saa pienen huuhtelun toimimaan. (Koneisto jotenkin kovin tarkka asennoistaan.)

  Tosin toimiessaan ihan kelpo vehje.

  Outi:
  22.2.2006, 16.25

  Svedbergipä hyvinkin. Prkl:n ruotsalaiset kun tekevät huonoja pönttöjä :(

  Jätä kommentti