Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Au au au au.. mutta se onnistui!

  En uskaltanut etukäteen kirjoittaa koko asiasta, kun ajattelin, ettei se kuitenkaan onnistu, mutta nyt on taas jaettavana yksi päivä naisen elämää – miehet haluavat luultavasti jättää merkinnän lukematta…

  Kävin tänään Mehiläisessä hormonikierukan asennuksessa. Olin pessimistinen, koska tällä saralla on niin moni aiempi yritys mennyt pieleen – ja toinen hyvä syy pieneen pessimismiin oli tietysti se, ettei kierukan asennus välttämättä onnistu, jos on synnyttämätön. Vaan eipä mitään, sehän onnistui! Sikäli kun minä ymmärsin, kaikki sujui ihan niin kuin pitikin. Asennus tehtiin pyynnöstä puudutuksen kera, eikä mikään vaihe tuntunut minusta sietämättömältä – kokonaisuutena asennus oli ainoastaan vähän epämiellyttävä, ei mitenkään kamala kokemus.

  Jälkikäteen tuskat ovat olleet kyllä melkoiset: vatsakivut ovat olleet kuin pahimmat kuukautiskivut tähän mennessä x2, eikä niihin tunnu mikään auttavan kunnolla. Olen syönyt särkylääkkeitä norsun annoksen (2 x 500mg Panadolia, 800 mg Buranaa ja yhden Litalgin-tabletin…) ja pitänyt vatsalla lämmitettyä jyväpussia, mutta olo on silti aika ankea. Ilmeisesti tällaiset vatsakivut kestävät kuitenkin vain tämän asennuspäivän. Toivoa sopii.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti