Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Joulu toisaalla

  Ensimmäinen jouluni poissa vanhempieni luota sujui melkeinpä yllättävänkin hyvin. Jannen perheen parissa joulu oli rauhallinen ja mukava, jouluruoat hieman erilaisia kuin kotona mutta yhtä kaikki herkullisia, ja ympärillä oli juuri sopivasti ihmisiä, ettei aika käynyt pitkäksi tai koti-ikävä kohtuuttomaksi. Kaikesta päätellen olin myös ollut kiltti, koska kuusen alta löytyi monia kivoja paketteja minullekin.

  Saimme myös toivomamme joulun ihmeen – jonkinlaisen ainakin – sillä Nappi on edelleen elossa, eikä toivottomassa kunnossa. Hiiri on kyllä valitettavasti kolmessa viikossa laihtunut 19 grammaa, mikä on alun perin 67 gramman painoiselle pikkuotukselle hirveä painonmenetys, mutta hiirulainen kuitenkin syö ja touhuaakin jonkin verran, joten ehkä tämä tästä.

  Eläinlääkäri soitti aatonaattona juuri ennen kuin lähdimme kotoa, joten ehdimme piipahtaa eläinlääkäriasemalla hakemassa hiirille uudet lääkkeet. Ehkäpä Nappi vielä toipuu. Toivon parasta, mutta yritän varautua myös siihen ikävään vaihtoehtoon.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  Päivi:
  28.12.2005, 15.41

  Mukava, että hiirelläsi näyttää nyt hyvältä. Me menetimme viime yönä toisen gerbiileistämme (Reetan oman) verenhukkaan, jonka se oli saanut pureskeltuaan ilmeisesti itse häntäänsä. Sillä oli joku vika siinä hännässä, se oli vaivannut sitä ennenkin, mutta emme olleet osanneet pitää asiaa vakavana. Nyt on ikävä suuri – erityisesti Reetalla ja jäljellejääneellä gerbiilillä, joka ei ole koskaan ennen elänyt yksin.

  Hyvää uutta vuotta sinulle, Jannelle ja hiirulaisille!
  – Päivi perh.

  Outi:
  30.12.2005, 20.33

  Voi kurjuus :( Reetta-raasu.. ja sääliksi käy tietysti sitä toista gerbiiliäkin – sillä on varmaan kurjaa yksin. Hankkikaa sille kaveri? :)

  Päivi:
  31.12.2005, 16.39

  Juu, pitää hankkia kaveri, tai oikeastaan kaksi. Mutta täällä ei enää ole kuin kaksi gerbiilikasvattajaa, eikä kummallakaan ole juuri nyt vapaita naaraspoikasia, enkä minä eläimiä eläinkaupasta osta.

  Jätä kommentti