Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Mainostusta valituksen muodossa

  Seuraava merkintä sisältää häpeämättömän mainoksen, joten kaikenlaiselle mainostukselle allergisia pyydetään jättämään merkintä huomioimatta.

  Minä vajoan koko ajan syvemmälle korujen kaaokseen. En ihan vielä voi väittää hukkuvani koruihin, mutta niitä kertyy nurkkiin koko ajan lisää ja lisää. Niitä menee toki koko ajan myös kaupaksi, mutta niitä ei lähde maailmalle yhtä nopeasti kuin uusia syntyy. Varsinkin sterlinghopeisten korujen valikoima kasvaa koko ajan.

  Siispä: jos korut kiinnostavat, tai tarvitset lahjan naispuoliselle elämänkumppanille, ystävälle, perheenjäsenelle, tutulle, pomolle jne jne., käy ihmeessä tutustumassa tämänhetkiseen valikoimaan.

  Myisin luomuksiani mielelläni jossain myyjäisissä tai vastaavassa tilanteessa, mutta kun niitä ei tahdo löytyä..? Yhteen paikkaan yritin ilmoittautua, mutta pöytävaraukseeni sain vastauksen, että koko tapahtuma on peruttu, koska osanottajia ei tullut tarpeeksi.

  Kommentteja: 13

   

  Kommentteja:

  Heli:
  28.10.2005, 16.23

  Eikös nyt joulun alla ole tulossa isoja joulumyyjäisiä? Oliskos Myyrmäkihallissa joku iso tapahtuma (ainakin joskus silloin kun itse sillä suunnalla asustelin)?

  Outi:
  28.10.2005, 17.12

  Pitääpä selvittää! Se tapahtuma, johon yritin päästä, olisi ollut nimenomaan joulukuun alussa ja myyntipaikkakaan ei ollut kohtuuttoman kallis, joten harmitti kovasti, kun koko juttu peruttiin. :(

  Spinsteri:
  28.10.2005, 21.15

  Ja allergisuudesta puheenollen, itse olen ihan tavattoman allerginen kaikelle muulle kuin hopealle ja kullalle. En ole vuosiin pystynyt pitämään korvakoruja (kultasepältä ei ole ollut varaa ostaa). Ostin yhdet helmikorut ja olen pitänyt niitä melkein tauotta. Juu, kuulostaa tv-shopin mainokselta, mutta on ollut ihan oikeasti ihanaa taas ripustaa koruja korviinkin… (kun siis ei ole noita reikiä korvissa, niin pitää olla ne klipsit ja niissä valikoima ei muutenkaan ole niin iso)

  Stello:
  29.10.2005, 0.42

  Kun sulla on PayPal-tili, niin kannattaisi ehkä tehdä korusaitista myös englanninkielinen versio? Multakin vaivautui joku tilaamaan USA:sta käsin, eh…., pilikorvikset, joita en siis ollut edes kauppaamassa, mutta saitillani oli kuva tutulle tehdyistä sellaisista!

  Outi:
  29.10.2005, 0.49

  Spinsterille kiitokset kehuista – aina ihanaa, kun joku on tyytyväinen minulta ostamiinsa koruihin!

  Stello, tuota olen itse asiassa jo vähän harkinnutkin. En vain ole ihan varma siitä, vaivautuisiko joku oikeasti ulkomailta saakka ostamaan… no, eihän sitä tiedä!

  Elma:
  29.10.2005, 0.54

  Hei Outi. Todella kauniita nuo sun korut. Ihailen kädentaitajia, niin siis myös sinuakin.
  Vanhalla Ylioppilastalolla on aina joulun alla ”naisten joulumessut”. Siellä myydään kaikenlaista- leivonnaisista lapasiin, koruista kännykkäkoteloihin. Kannattaisiko kokeilla, jos sinne pääsisit?

  Outi:
  29.10.2005, 10.53

  Elma, hieno idea.. mutta.. ”valituille myyjille ilmoitamme toukokuun loppuun mennessä”… Eli ei toivoa :(

  MinnaS:
  29.10.2005, 12.49

  Kannattaisi yrittää saada noita koruja kauppoihin myyntitilille… aika monet kaupat ottavat sellaisella systeemillä niitä myyntiin. Tietysti ottavat jonkun provikan, mutta ehkä kannattaisi kokeilla? Johonkin korukauppaan, lahjatavarakauppaan, museomymälään… mieti sitä! Jos sulla on tarpeeksi niitä, niin ehkä kannattaisi kokeilla onneaan vaikka Forma-messuilla?

  Kati:
  30.10.2005, 15.07

  Ihania koruja teet! taidan vinkata asiasta eräälle ,jolla on ongelmia sopivan lahjan löytämisessä…
  Kuvat hiirulaisista kiinnostavat kovasti myös neitiä 3 v. Ihastelemme niitä varmaan viikottain :)

  Outi:
  30.10.2005, 22.27

  *Vilkuttaa Katille ja kolmivuotiaalle pellavapäälle* Kiitoksia :) Hiirikuvia tulee taas lisää, jahka viitsin viettää tovin kameran takana sadatellen (eivät meinaan pysy kovin hyvin paikoillaan kuvattavana nuo pallokorvat…)

  MinnaS, tuo voisi olla kyllä hyvä idea! Pitää kokeilla, jos kertyy riittävä varasto koruja, joita voisi kuvitella jollekin putiikille tarjoavansa.

  ainailona:
  30.10.2005, 23.10

  Perusta nettikauppa (Helmetistä ei periaatteessa puutu muuta kuin verkkomaksutavat ja toimitusehdot).

  veronmaksaja:
  2.11.2005, 12.08

  niin ja miten olisi y-tunnus ja ennakkoverot…Ottaa päähän että porukka myy koruja ilman veroja ja alveja polkuhintaan. Toista se on meillä veronmaksajilla!! Varo vaan ettei joku ota ja ilmota asiasta.

  Outi:
  2.11.2005, 12.23

  Ja mistäs arvon veronmaksaja tietää, miten minä verotukseni hoidan? Niin kauan kun mulla on mennyt korujen materiaaleihin noin 3x se määrä, mitä koruistani olen myymällä saanut (mikä siis ainakin tällä hetkellä on tilanne), ei verottajalla taida olla kauheasti marisemista asiasta.

  Ihan turha tulla tänne valittamaan asiasta ihmiselle, jota et tunne, ja josta et tiedä mitään muuta kuin sen, mitä olet ehkä täältä lukenut. Minä hankin y-tunnukset, jos se jossain vaiheessa tuntuu järkevältä vaihtoehdolta – tällä hetkellä minä olen harrastelija, joka myy koruja vain siksi, ettei itsekään voi kaikkea käyttää.

  Ja mitä tulee polkuhintaan – ei ole muiden asia, miten koruni hinnoittelen. Tällä hetkellä hinnat ovat sellaisia, että saan materiaalikulut katettua, ja työpalkkaa jää jonkin verran. Se riittää minulle.

  Jätä kommentti