Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Angstia

  Useammastakin osoitteesta on jo alkanut kuulua komentelua: pitäisi kuulemma blogata.

  Viime aikoina ei ole oikeastaan ollut mitään sanottavaa tai erityisempää halua kirjoittaa yhtään mistään. Hiirten kuolema oli minulle sikäli hankala paikka, että se sai kaikenlaiset angstit ja ikävät ajatukset nousemaan jostain mielen syövereistä pinnalle. Niiden saaminen takaisin jonnekin piiloon on yleensä työlästä, ja näkyy vaativan monen päivän työn.

  Tyypillisesti juuri kun aloin olla taas oma itseni, tuli aamuntäydeltä painajaisia pahimmista peloistani. Perinteistä poiketen en kuitenkaan herännyt omaan itkuuni, vaan olin herätessäni ainoastaan ahdistunut. Toivottavasti tämä suhteellisen kiireinen päivä saa minut unohtamaan sen kaiken.

  Viime viikonloppuna kävin Ropeconissa ensimmäistä kertaa elämässäni. Se oli osa projektiani pitää itseni vauhdissa, etten ahdistu liikaa (little did I know, Nirppu kuoli sitten sinä iltana). Ropecon oli ihan mielenkiintoinen kokemus, joskin tunsin melkein tuskallisen selvästi sen, ettei se ollut minun maailmaani: tunsin itseni aika lailla ulkopuoliseksi. Osa touhusta meni reippaasti yli ymmärryksen, mutta onneksi minun ei tarvitse kaikkea käsittääkään. Harrastuksensa kullakin, sano.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti