Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


tammikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Terveiset Keski-Euroopasta!

  Paadyimme sitten yhdessa Internet-kahvilaan, etta paasimme tarkastamaan sahkopostitulvan ja lahettamaan terveisia rakkaille lukijoillemme! Praha on lumoavan kaunis kaupunki, saa on toistaiseksi suosinut ja matkaseura on mita parhainta.

  Eilen kavimme tutustumassa Prahan linnaan ja sen ymparistoon, vierailimme Pyhan Vituksen (kylla tuo on ihan oikea nimi…) henkeasalpaavan upeassa katedraalissa, kuljimme Kultaisella kujalla ja kurkistimme taloon, jossa Franz Kafka asui nuoruudessaan. Illalla nautimme punaviinista ja poreammeesta.

  Tanaan aloitimme aamun kaymalla uimassa hotellin uima-altaalla ja nauttimalla aamiaista n. 70 nelion asunnossamme, ja nyt vietamme shoppailupaivaa Vaclavan aukean lahistolla. Rahaa on palanut suhteellisen vahan kun ottaa huomioon, etta joka toinen putiikki myy alyttomia maaria helminauhoja. Tama kaupunki on todellinen paratiisi niille, jotka rakastavat sarmikkaita lasihelmia! (Ja niille, jotka pitavat oluesta: Janne nautti eilen ison tuopillisen 11-prosenttista olutta 59 korunalla, ja se oli taman maan mittapuulla kallista – perati 2 euroa…).

  Paatamme lahetyksen taalta tahan. Kun nyt viela wc:n loytaisi…

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Ari:
  7.7.2005, 18.02

  Hyvä ettei matkanne suuntautunut Lontooseen…

  Mukavaa lomaa:)

  ainailona:
  7.7.2005, 20.26

  Mekin suuntasimme aikoinaan ensimmäiselle yhteiselle ulkomaanlomamatkalle Prahaan [aikana ennen tulvaa]! Ihastuttava kaupunki. Tykästyin niin, että päätin viettää siellä seuraavat tasavuotisynttärini ja kutsuin kaikki kaverit mukaan [ettei tule yllätyksenä]. Ovat jo aloittaneet säästämisen…

  Jätä kommentti