Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Kirpputoripäivä

  Muutostani asti kellarissa lojuneet lukuisat pahvilaatikot sisältöineen saatiin tänään vihdoin raahattua kirpputorille asti. Herätys oli kyllä suoraan sanottuna hirveä: ei kukaan normaali ihminen nouse sunnuntaiaamuna puoli seitsemältä. (Sunnuntaiaamuina nukutaan vähintään kymmeneen ja venytellään laiskasti sängyssä ilman kiirettä minnekään, sen jälkeen syödään kaikessa rauhassa aamiaista ja vetelehditään vähintään tunti pelkässä kylpytakissa…)

  Joka tapauksessa osa tavaroista on nyt vihdoin poissa. Kokemuksena kirpputorilla myyminen oli ihan mielenkiintoinen, rahaa tuli satasen verran… mutta yksi asia sai kyllä melkein känkkäränkän istahtamaan olkapäälle. Koska olen laiska, en jaksa kirjoittaa samaa tarinaa kahteen kertaan – lukekaa siis täältä, jos kiinnostaa.

  Ulkomaanmatka lähestyy. Rahat on vaihtamatta (pahus, tämähän kertoo jo jotain matkakohteesta!) ja aurinkovoide ostamatta, enkä muutenkaan ole oikeastaan tehnyt mitään koko reissua ajatellen, jos ei pyykkäämistä ja apteekissa käymistä lasketa. No, onhan aina huominen.

  Totesimmepa eilen yhdessä, että loishäätöaineella käsitelty hiiri näyttää kohtalaisen surkealta: turkki on märkä ja pörrössä ja sojottaa joka suuntaan. Nöpö ja Nirppu ovat kuoputtaneet itseensä pari lähes kaljua läiskää, minkä lisäksi Nöpö-raasun niskassa on rupia, joten oli aika tehdä asialle jotain. Toinen meistä piti hiirtä paikallaan (yllättävän hankalaa toisinaan!) ja toinen kävi koko turkin läpi yrittäen saada laimennettua liuosta pumpulipuikolla tai -tupolla hiiriparan iholle. Toivottavasti aineesta on apua. Käsittely pitänee tosin vielä uusia, jahka palaamme reissusta.

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Ari:
  4.7.2005, 11.13

  Ahaa, menette siis Ahvenanmaalle ulkomaan reissulle… siellähän ei käy eurot. Kruunuja ne siellä haluavat…

  Outi:
  5.7.2005, 12.07

  Hyvä arvaus, vaan ei ihan oikein… :) Pari tuntia lähtöön… iik :)

  Jätä kommentti