Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Laiska paska

  Olen huono ihminen ja laiska bloggaaja. Tällä viikolla ei vain jostain syystä ole oikein syntynyt tekstiä. Päivät olen tehnyt töitä hongkongilaisen kanssa-poseristin kanssa ja illat viettänyt joko koruja näperrellen tai Jannen kanssa.

  Yksi todella lupaava työhomma meni perseelleen, kun firma päättikin palkata sivujaan tekemään jonkun kelvottoman juuri ja juuri html:ää osaavan opiskelijapellen (tms) eikä meidän kolmihenkistä tiimiämme. Mutta ei hätää, murmeliini on luvannut, että jos joudun tämän vuoksi niin pahaan taloudelliseen ahdinkoon, että päädyn sillan alle asumaan, hän antaa minulle maksansa. Se kuulemma palaa kirkkaalla liekillä useita kuukausia, joten minun ei tarvitse palella. Jyri on todellinen ystävä.

  Ystävistä puheen ollen: tapasin keskiviikkona ensimmäistä kertaa miltei kahteen vuoteen erään hyvän ystäväni, jonka kanssa yhteydenpito on ollut vähän niin ja näin sen jälkeen, kun hän muutti Oulusta Helsinkiin. Sain vihdoin aikaiseksi selvittää hänen puhelinnumeronsa (se kun katosi kaikkien muiden joukossa, kun vaihdoin puhelintani…) ja tapasimme ensimmäistä kertaa eroni jälkeen. Toivottavasti tapaamme nyt selvästi useammin, kun molemmat asumme Helsingissä.

  Tapasin tänään myös yhden ihan ”uuden” ihmisen, johon tutustuin aikoinaan netissä Vihastuksen kautta. Oli kivaa tavata vihdoin ihan livenäkin!

  Kommentteja: 1

   

  Kommentteja:

  Ari:
  24.6.2005, 11.10

  Ikävä kyllä minulla ei ole noita denageroituneita ruumiin osia, mutta hyvän sydämen voin sinulle antaa sinne sillan alle.

  Jätä kommentti