Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • Krapulapäivä ilman krapulaa

  Taas yksi bloggaajatapaaminen on takanapäin. Taas kerran olisi ehkä pitänyt olla sosiaalisempi ja kierrellä ympäri baaria tutustumassa uusiin ihmisiin, mutta olin laiska (ja ehkä arkakin?) ja pysyttelin yhdessä paikassa ystävällisiä kasvoja* ympärilläni. Parit uudet kasvotkin tulivat tosin tutuiksi, kun tapasin ensimmäistä kertaa Provokaation naisväen. Karkasivat vaan liian varhain, kutjakkeet.

  Suurimman osan ajasta Toverissa oli oikein mukavaa, mutta välillä tuli jotenkin irrallinen olo. Takana oli kokonainen viikko selkäsärkyä ja saman päivän pikavatsatauti, joten en tainnut olla ihan parhaimmillani. Muutenkin viime aikoina on ollut kurja olo niin fyysisesti kuin henkisestikin, enkä tiedä kumpi aiheuttaa kumpaa.

  Pienestäkin erimielisyydestä tulee itku, kun tunnen itseni jotenkin huonoksi ja kuvittelen vainoharhaisesti, että minuun kyllästytään, jos en toimi juuri tietyllä tavalla. Terve järkikin sen sanoo, että noin ajatellessani olen typerä, mutta viime aikoina elimistöni ei ole jostain syystä kuunnellut järkipuhetta paljoakaan. Kas kun en jo itke Hesarin sarjakuvia lukiessanikin, sen verran herkässä ovat kyyneleet nykyään.

  Mietin, että onko nyt alkanut se vaihe, jolloin minun pitää oikeasti sopeutua elämään tässä kaupungissa – ensimmäiset kuukaudet kun ovat kuitenkin suureksi osaksi olleet tavallaan sellaista (paremman sanan puutteessa) uutuudenviehätystä. Onko juuri nyt sen vuoksi hankalaa?

  Koti-ikävä vaivaa pahemmin kuin pitkiin aikoihin. Kaipaan pohjoiseen. Kaipaan äitiä ja isää ja veljiä perheineen.

  *) Jannen lisäksi ihana TiraMisun kolmikko; jonkin tovin myös mitvit, Veera ja ohimennen myös skrubun pni, jota olisi ollut kiva jututtaa pidempäänkin.

  Kommentteja: 3

   

  Kommentteja:

  pni:
  19.6.2005, 10.12

  Ai eikö takavasemmalta (vai -oikealta?) huikkaamani ”Päivää!” täytä keskustelun kriteerejä? ;)

  Outi:
  19.6.2005, 11.57

  No.. ei ihan ;) Mutta tulihan siinä muutama sana sentään vaihdettua, ei ihan vain ’päivää’ sentään.

  pni:
  20.6.2005, 9.50

  Joo.

  Jätä kommentti