Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • pallitarkastus

  Päätin tänään pitää uusille hiirivauvoilleni pallitarkastuksen, sillä eläinkaupassa ei uskallettu olla sataprosenttisen varmoja siitä, että molemmat ovat tyttöjä. Hännäntyvestä kiinni, Naksu ylös häkistä kämmenelle ja varovainen katse hiirulaisen peräpäähän.

  Ensimmäiseksi suuri hämmennys: mitä minä parhaillaan katson? Mitä täällä pitäisi näkyä? Mikä reikä tuo on? Seuraavaksi kauhistus: mitä nuo pikkuiset kohoumat ovat? Ovatko ne kivekset? Ystävät vilkaisivat myös ja nyökyttelivät: kasseiltahan ne pikkuiset nyppylät vaikuttivat. Vertailun vuoksi nappasimme häkistä seuraavaksi Nekun ja tutkimme myös sen peppua. Eihän se näyttänyt ollenkaan samalta. Ei pikkuisia kohoumia, ei merkkiäkään ei-toivotuista sukupuolielimistä.

  Tapahtuman koko karuus valkeni siinä vaiheessa, kun tajusin, että neljän naarashiiren kanssa oli jo kaksi päivää majaillut sukukypsä uros. Mieleen tulvi kauhukuvia kahdeksastakymmenestä hiirenpoikasesta ja loputtomasta vikinästä. Rauhoittelin itseäni sillä, että Naksu-reppana oli elkeiltään vielä ihan vauva, eikä juuri vaikuttanut siltä, että tietäisi lisääntymisestä yhtään mitään.

  Tänä iltana luin sitten netistä, että kiitos Whitten efektin laumassa elävät hiirinaaraat eivät tule kiimaan ollenkaan, ja jos niiden joukkoon laitetaan uros, noin puolet laumasta tulee kiimaan kolmantena päivänä. Tänään oli vasta toinen päivä. Ehkä olen pelastunut?

  Pitäkää peukkuja.

  Ai mitäkö Naksulle tapahtui? Se erosi pienestä perheestämme ja muutti takaisin eläinkaupan poikamieskommuuniin. Ja jos se vastoin odotuksiani todellakin ymmärsi, mikä onnenpotku sitä kohtasi, se taatusti rehvastelee parhaillaan kokemuksillaan.

  Kommentteja: 13

   

  Kommentteja:

  ää-ä:
  19.1.2005, 23.42

  hiirilandian viralliset uutiset. eräiden elämä se on niin kiinnostavaa että…
  tottapuhuen varmasti kiinnostavaa seurata niiden elämää, tällattiin..

  Outi:
  19.1.2005, 23.49

  Tarjolla on tuhatkunta muuta blogia, jos ei kiinnosta. Minä bloggaan asioista, jotka ovat sillä hetkellä elämässäni keskeisiä. Juuri nyt elämä pyörii Jannen, lähestyvän muuton ja hiirulaisten ympärillä. En aio pyydellä sitä anteeksi. :)

  Janne:
  19.1.2005, 23.51

  Ilmeisesti se todella on mielenkiintoista, kun se aina vetää sinua tänne lukemaan ja kommentoimaan :-)

  Vakavasti: jokainen kirjoittaa mistä haluaa ja jos ei tykkää, ei pidä lukea.

  Sarianna:
  20.1.2005, 12.02

  Mikäli Naksulla kävi flaksi, uskon että mahdolliset hiirivauvat löytävät kodin lukijakuntasi joukosta, joten ei syytä huoleen! :)

  visukisu:
  20.1.2005, 12.02

  Nimimerkistä voi tietenkin jotain päätellä..että hiirulaiset kiinnostaa (olen vaaraton kasvissyöjä kisu kylläkin ;)). Maalaisjärjellä ajatellen: eikös blogit ole juuri sitä varten että niihin saa kirjottaa omaa päätä ja elämää kutkuttavia asioita eikä tarvitse miellyttää muita? Joo, jatka samaan malliin vaan!

  Mervi:
  20.1.2005, 1.01

  Kissaihmistäkin viihdyttää kuulla hiirikansan tarinoita. Meinasin saada nauruhalvauksen, kun kuvittelin alaikäisen Naksun seikkailuja hiirinaislandiassa. :D

  Yoe:
  20.1.2005, 2.51

  Mun kokemukseni mukaan hiiriurokset on usein aikaansamattomia viikkotolkulla sukukypäsäksi tulon jälkeen, erityisesti jos naaraatkin on nuoria. En tiedä antavatko vanhemmat naaraat ohjeita pojille, mutta useasti mulla on unohtunut nuoria uroksia naaraiden sekaan eikä toistaiseksi vielä koskaan ole tullut vahinkoa. Yleensä on ongelmana ennemminkin se, että pitäisi saada poikue mahdollisimman pian ja nuori pariskunta senkun lomailee… :)

  Visukinttu-Jarkko:
  20.1.2005, 11.46

  Minkä vuoksi toi "ei-toivotuista sukupuolielimistä" vaikuttaa kontekstista irroitettuna niin raa´alta… ;) Osuu varmaan jotenkin miehiseen itsetuntoon.

  Aaltoneito:
  20.1.2005, 11.58

  En kyllä vieläkään ole oppinut ymmärtämään, mistä näitä "kirjoitatpa tylsistä aiheista, hohhoijaa, ketä tämä muka kiinnostaa, hankkisit elämän" -ihmisiä oikein sikiää… Ja silti he näkevät kuitenkin sen verran vaivaa, että päivätolkulla käyvät lukemassa ja kommentoimassa, vaikka ei muka kiinnosta. Ei kenenkään ole pakko jotain tiettyä blogia seurata, jos ei kiinnosta – blogeja on netti pullollaan, ei pitäisi olla pulaa vaihtoehdoista. Tai lukisivat vaikka Hesaria, jos eivät muutakaan parempaa luettavaa keksi.

  Mielenkiintoinen ilmiö, kerrassaan.

  nomää:
  20.1.2005, 15.34

  En varsinaisesti lue blogiasi vain hiirilandian henkeäsalpaavien vaiheiden vuoksi, mutta on vain mukavaa, kun joku muukin pitää eläimistä. Go girl.

  Outi:
  20.1.2005, 22.32

  Naksu on kuulemma tyytyväinen poikamieselämäänsä eläinkaupassa. Ja Jarkolle tiedoksi, että yleensä en pidä kasseja ei toivottuina sukupuolieliminä, en vain jostain syystä halua nähdä niitä, um, tyttöhiirellä :P

  ä-ää:
  21.1.2005, 12.34

  aikaisemmin kirjoitit muustakin, nyt vain hiiristä, pyh. olemme kiinnostuneita seksielämästäsi, siksi käymme täällä, jos sittenkin…

  Outi:
  21.1.2005, 14.55

  No, seuraava merkintä ei koske hiiriä. Ja koska minä sitäpaitsi olen seksielämästäni mitään kirjoittanut? :P

  Jätä kommentti