Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • myrsky

  Ulkona on viheliäinen ilma: lunta pyryttää taivaan täydeltä ja tuuli ulvoo. Vuodessa on 365 päivää (paitsi että eikös nyt ole karkausvuosi eli päiviä on yksi enemmän?) – eli minkä hemmetin takia vuoden pahin myrsky osuu sille päivälle, kun muutaman perheenjäsenen on tarkoitus tulla Euroopasta ilmojen halki tänne pohjoiseen, ja yhden perheenjäsenen on ajettava yksin autolla 270 kilometrin päähän heitä hakemaan? Naamioiden takana yritetään tänään pysyä kovasti kiireisenä ja touhukkaana, ettei jäisi aikaa istua ja pelätä rakkaimpiensa puolesta.

  Jouduin pihalle kopistelemaan harjalla lunta vuorimännyn oksilta – niillä kun on valitettava tapa painua lumen painosta pitkin maata ja levitä ympäriinsä kuin Jokisen eväät. Seisoin puolta säärtä myöten lumessa ja kopistelin minkä ehdin. Lopputulos: oksilta saatiin karisteltua pahimmat lumet, mutta suurin osa niistä vaikutti päätyneen minun päälleni, sillä muistutin erehdyttävästi lumiukkoa (tai -akkaa), kun urakka oli ohi. Illemmalla on tiedossa myös lumitöitä, sillä isä on tien päällä ja äitiä ei voi pistää lumitöihin… joskus on kovaa olla se, joka saapuu joulunviettoon ensimmäisenä.

  Mutta en minä valita. Mukavaahan se on, että saadaan oikea valkea joulu. Kunpa tuo tuuli tyyntyisi…

  Kommentteja: 2

   

  Kommentteja:

  Burana:
  22.12.2004, 16.24

  Onneksi ei ole sentään kovia pakkasia.

  Katja:
  23.12.2004, 9.24

  Oikein mukavaa joulua sinulle Outi. Lähden kohti kotikontuja tänään illalla, toivottavasti ehtisimme vaikka istahtaa kahvikupposen ääreen ja jutella kuulumisia jossain vaiheessa joululomaa.

  Jätä kommentti