Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


huhtikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • kauniita kuvia, värisokeutta ja etomista

  Pinserin listan uutuuksista yksi piti pamauttaa välittömästi: Niklas Sjöblomin hengästyttävän hienoja valokuvia esittelevä Kuukauden kuvat, jota olen seurannut melko säännöllisesti jo aiemminkin. Mukavaa saada se nyt pamaukseenkin. Pari muuta blogia päätyi ”katson parin päivän päästä uudestaan ja päätän sitten” -listalleni (Anekdootti, Elämää nyt ja Touhulan perhe).

  Muuten uutuuslista ei tarjonnut ainakaan minulle mitään kovin huikeita elämyksiä. Jotkut uutuuksista olivat niin tuskallisen tavanomaisia, että ne saivat minut huokaamaan. Yksi uusista bloggaajista on kotoisin ”pohjoisesta-suomesta”. Ainakin kaksi blogeista oli todennäköisesti värisokean ihmisen suunnittelemia, sen verran outoja väriyhdistelmiä niissä oli käytetty. Ja yksi uutuuksista oli suorastaan tyrmistyttävä – en viitsi EDES linkittää siihen, koska en halua aiheuttaa spontaania kuvotusta lukijoilleni. Toivon, että koko blogi on vitsi, mutta vitsinäkin se on huono. Voin vain kysyä: miksi?

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti