Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • susi lampaan vaatteissa?

  Reilussa kahdessa kuukaudessa Ihastuksesta on tullut Vihastus. Hyvin pian sen jälkeen, kun ilmoitin hänelle, ettei minusta ole uuteen suhteeseen, hänestä tuli kävelevä miinakenttä. Saan jatkuvasti varoa sanojani, ettei hän ymmärtäisi minua väärin ja ettei tulisi riitaa. Ja koska olen melkeinpä hänen ainoa ystävänsä, minusta tuntuu siltä, kuin hän kaataisi kaikki ongelmansa ja huolensa minun niskaani ja vähitellen tukehduttaisi minua.

  Teen ilmeisesti kaiken väärin, olen ilkeä ja itsekäs, en ajattele lainkaan hänen tunteitaan ja niin edelleen. Herra itse on vain viaton miesparka, jota naiset kohtelevat kaltoin. Tuntuu, että olen niellyt kasapäin pahaa mieltä ja hänen aiheuttamaansa ahdistusta, ja olen vähitellen ihan solmussa. Ja jos itseni takia yritän ottaa etäisyyttä ja levähtää, saan kuulla olevani itsekäs ja julma ja satuttavani häntä ilkeydelläni. Joidenkin ihmisten kanssa vain ei voi voittaa.

  Nykyään tuntuu, etten enää juurikaan löydä hänestä niitä piirteitä, joihin hänessä alun perin ihastuin. En ymmärrä, miksei hän tajua tilannettani ja hyväksy sitä, että minä tarvitsen aikaa itselleni. Juuri nyt en kestä sitä, että joku koko ajan takertuu minuun. Olen selittänyt, selittänyt ja selittänyt… eikä viesti siltikään tunnu menevän perille.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti