Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • postia äidille

  Äiti rakas.. ymmärrän kyllä, että huolehdit ja murehdit, niinhän äitien kuuluukin. Ja kyllä minä tiedän, että surutyöni on vielä kesken, mutta niin tietää Ihastuskin.

  Toivoisin, että saisin olla onnellinen tässä ja nyt. Kannattavuuslaskelmat kuuluvat ihan muualle kuin ihmissuhteisiin – näin minulle sanoi eräs viisas ihminen muutama viikko sitten. En minä mieti, olemmeko yhdessä kymmenen vuoden päästä. Minä en jaksa murehtia ja stressata liikaa, sillä siitä ei seuraa kuin ahdistusta. Kysyit, onko tämä vakavaa, enkä minä tiedä, miksi sitä pitäisi tässä vaiheessa pohtia. Miksei voi elää päivää kerrallaan ja nauttia siitä, että vihdoinkin hymyilyttää? Taustoiltamme olemme ihan erilaiset, mutta luonteeltamme yllättävänkin samanlaiset – eikö tärkeintä ole kuitenkin se, että yhdessä on helppoa olla?

  Minä olen nyt eri ihminen kuin aviomieheni kanssa ollessani. Ymmärrän olla ottamatta rakkautta itsestäänselvyytenä, olen arempi ja pelkään enemmän. Silti minä en halua jättää elämää elämättä, ohittaa ihanaa ihmistä vain sen takia, että kaikesta voisi loppujen lopuksi seurata surua. Seuraa tästä tuskaisa ero tai ei, haluan nyt kuitenkin kaikessa rauhassa katsoa, mitä tuleman pitää. Tapahtui mitä tapahtui, minulle ei voi käydä pahemmin kuin minulle jo kerran kävi.

  Ja jos olisin halunnut ottaa itselleni miesystävän vain yksinäisyyttä torjuakseni, toki olisin valinnut jonkun sellaisen, joka asuu lähempänä…

  En minä ole sinulle vihainen. Tuntuu vain surkealta, kun ihan oikeasti haluaisin nyt ottaa päivän kerrallaan, olla murehtimatta turhia (murehtiva luonteenlaatuni kun oli jo osaltaan rikkomassa yhtä parisuhdetta) ja nauttia elämästä… ja sitten hiillostetaan ja kysellään… Kyllä minä tiedän, että otan riskin päästäessäni uuden ihmisen lähelleni näin pian, mutta minä myös haluan ottaa sen riskin. Kaipa minä kadun mieluummin tehtyjä asioita kuin niitä, mitkä olen jättänyt tekemättä.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti