Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • orpona syntymäpäivillä

  Kävin tänään erään ystävän syntymäpäivillä. Seura oli mukavaa ja täytekakku erinomaista, mutta minulla oli jotenkin orpo olo. Se oli ensimmäinen kerta, kun olen käynyt kyseisen ystävän luona ilman miestäni, ja olin lähes koko ajan tuskallisen tietoinen siitä, että joku puuttui… olo oli jotenkin vaillinainen. En tiedä, jotenkin tuntuu siltä kuin tämä ei yhtään helpottaisi, vaikka aikaa on kulunut jo useita kuukausia. Itkettää, oksettaa, rinnassa tuntuu puristava suru.

  Joitakin viikkoja sitten iltapäivälehtien lööpeissä oli Nylon Beatin nenä-ääninen kaksikko. ”Tämä on kuin avioero”, neitoset tuumivat yhtyeen hajoamisesta. Tällaisina hetkinä haluaisin sanoa muutaman valitun sanan kyseisille henkilöille. Puhuisivat moisia vasta sen jälkeen, kun ovat kokeneet avioeron ja tietävät, miltä tuntuu kun vuosien suhteen jälkeen joutuu rakentamaan elämälleen perustan uusiksi.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti