Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • viimeinen sauna

  Taisin juuri käydä saunassa viimeistä kertaa tässä asunnossa, josta ei oikeastaan ehtinyt muodostua kotia. Lauantaina muutetaan, joten on suhteellisen epätodennäköistä, että enää saunoisin täällä. Nyt varmaan pitäisi olla surullinen. Kai minä vähän olenkin. Kaikki ”viimeiset” ovat aina jotenkin surullisia juttuja.

  Pakkaaminen on pahasti, PAHASTI kesken. Vasta neljä laatikkoa on saatu täytettyä, tarkoitus on jatkaa jahka mies tulee saunasta. Päivällä oli jotenkin vaikeaa pakata, kun olin yksin enkä siis aina tiennyt mikä on jäämässä minulle ja mikä lähtee miehen mukaan. Nyt pitäisi olla helpompaa. {{morelink}}

  I think I’ve just been to sauna for the last time in the apartment that never quite felt like home. We’re moving on Saturday, so I doubt I’ll be going to sauna anymore before that. I suppose this should make me feel a bit sad. I suppose it does. ”Last” things are always somehow sad.

  The packing is SO not going well. So far I’ve managed to fill only four boxes and will be doing more once hubby comes out of sauna. I found it pretty difficult to pack while he was working because I don’t quite know which things will be mine and which ones his. Should be easier to sort things now that he’s here to do it with me.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti