Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


toukokuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • ylpeyttä

  Uskomatonta mutta totta: nyt on vihdoin aikaa hengähtää. Kaikki kiireellinen on saatu alta pois, ja voin rauhassa vain istuskella vähän aikaa. Tiedän kyllä, että pian on alettava käydä läpi tavaroita ja siivottava jne jne jne mutta aion nyt kirjoitella kaikessa rauhassa joutavuuksia blogiini. So there :P

  Artikkeli on kirjoitettu ja toimitettu perille, pari softapakettia on lähetetty takaisin Kuvalehdille, osoite muuttuu -kortteja on nyt nivaska odottamassa, uusin tuote on valmis ja testijonossa… olen tyytyväinen. :) Kaiken muun hyvän lisäksi tänään on tiistai, mikä tarkoittaa hyviä tv-ohjelmia: Frendit, Mullan alla, John Doe. Aiomme myös saunoa välittämättä tulevasta taivaita hipovasta sähkölaskustamme.

  Aamuisesta pahasta mielestä ei ole oikeastaan enää jälkeäkään. Huolimatta kaikesta kurjuudesta tämä on myös jollakin tavalla jännittävää aikaa elämässäni. Edessä on hyppy tuntemattomaan. Kaiken lisäksi eräs ihminen tekee minut iloiseksi pelkällä olemassaolollaan. Vaikka aina ajattelin, että en haluaisi edes elää ilman rakastani, alan ymmärtää, että elämä jatkuu kaikesta huolimatta. {{morelink}}

  It’s amazing but it’s true: I finally have some time to just.. sit here and relax. The most urgent things have now been taken care of and I can spend a while doing nothing. I know I’m supposed to start sorting our stuff and packing soon.. and I need to clean up.. but right now I’m just going to sit and blog. So there :P

  I’ve finished my article and handed it in, sent a few parcels back to Helsinki, I’ve got some ”address changing” cards waiting to be written, our new product is in pending.. I’m quite satisfied. And what’s more, it’s Tuesday and Tuesday means very nice programmes on tv: Friends, Six Feet Under, John Doe… We’re also planning to go to sauna tonight and not care about the fact that we’ll end up getting a horrible electricity bill. O well.

  The misery of this morning is long gone now. Despite all the shitty stuff that’s going on in my life, I find I’m living exciting times as well.. jumping in blind. And a certain person is making me happy just by existing :) Even though I used to think I wouldn’t even want to live without my husband, I’m starting to understand that life goes on, despite everything.

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti