Luokat

Arkistot

Etsi merkinnöistä


helmikuu 2018
ma ti ke to pe la su
« maalis    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  

5 uusinta kommenttia

Meta

 • Popular Tags


 • suru

  Nyt tajuan oikeastaan aika selvästi, miten hyvä elämä minulla on tähän asti ollut. Mikä minut sai sen tajuamaan? Se, etten tiennyt tällaista surua olevan olemassakaan. Syvälle sydämeen sattuu niin, etten olisi ikinä uskonut mahdolliseksi. Muistan miten kommentoin joitakin aikoja sitten erään toisen bloggaajan tekstejä, joissa tämä käsitteli omaa suruaan parisuhteen päättymisestä, enkä ollenkaan tajunnut, miten pahasti sellainen suru oikeasti romuttaa koko maailman. Nyt ymmärrän paremmin ja toivon hänelle ja itselleni voimia.

  En voi vieläkään ymmärtää, miten tähän on tultu tai miksi näin kävi. En tajua tilanteen lopullisuutta enkä sitä, miten minun kuvitellaan jaksavan tästä eteenpäin. Menetyksen tuska on läsnä joka hetki, kaatuu päälle heti herättyäni ja viipyy luonani niin kauan, että nukahdan.. eikä unissakaan saa rauhaa. Yritän ajatella, että asiat voisivat olla pahemminkin – ainakin rakkaani on yhä elossa ja voi hyvin, vaikka ei enää yhteistä tulevaisuutta kanssani näekään. Kukaan ei ole kuollut, mikään ei ole sillä tavalla peruuttamatonta tässä tilanteessa.. vaikka kaikki muuten mustaa onkin. Miten kukaan pääsee jaloilleen, jos seitsemän ihanan vuoden jälkeen maa katoaa jalkojen alta?

  Kommentteja: 0

   

  Jätä kommentti